Proteklih dana u domaćim kinima počeo se prikazivati ​​biografski film “Nedelja” koji prikazuje život pokojnog pjevača Džeja Ramadanovskog. Od njegovih ranih dana igranja utakmica kod kuće, ova produkcija bilježi pjevačevo putovanje kako bi postao renomirano ime u industriji, naposljetku zaradivši značajno bogatstvo.

Kroz značajan dio svog postojanja, Dže je društvo nalazio u liku bivše supruge Nade Ramadanovski. Djej i Nada su zajedno proveli brojne godine, a njihova duboka ljubav rezultirala je radosnim dolaskom njihovih dviju kćeri, Marije i Ane Ramadanovski. Nekada je Nada bila zavidne ljepote i plijenila pažnju brojnih obožavatelja. Godine 1991. krasila je filmsko platno u Djeovom poznatom glazbenom spotu za njegovu iskrenu baladu “Ti si me isključio”. U tom razdoblju Nada je nosila lokne od ebanovine i elegantnu crnu haljinu, ostavivši neizbrisiv dojam u srcima brojnih džentlmena.

Unatoč razvodu, Đe je otvoreno rekao da je Nada i dalje najveća ljubav njegovog života. Kružilo je šuškanje da je Nadi ne samo posvetio više pjesama, već i trajno urezao njezino ime u svoju kožu. “Od trenutka kada sam je ugledao, odmah me privukla. Nakon što sam šest mjeseci služio vojsku u Visu i Splitu, konačno sam se vratio kući i imao zadovoljstvo upoznati Nadu. Slučajno je bila sestra mog prijatelja iz kraja, što je u početku malo zakompliciralo našu ljubavnu priču. No, uspjeli smo savladati tu prepreku i proveli dvije prekrasne godine zajedno. Kad je došlo vrijeme za prosidbu, uz pomoć prijatelja iz svih krajeva osigurao sam da trenutak bude apsolutno savršen.” Ovu lijepu uspomenu Džej je podijelio u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Nakon toga je elaborirao svoju prošlu naviku čestih društvenih izlazaka i izrazio uvjerenje da je zadovoljniji što je samac nego što je u braku. Džej se osvrnuo na svoja iskustva, priznajući da je unatoč svojoj prirodi lutalice uvijek pronašao put kući. Priznao je da teži savršenstvu kao suprug, ali vjeruje da je postao bolji bivši suprug nego što je bio tijekom braka.