Bogdana Ražnatović, snaja renomirane folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, i njen suprug Veljko Ražnatović danas su na svijet poželjeli dječaka kojem su odlučili dati ime Isaiah. Dolaskom Isaije bogatstvo bračnog para dodatno je poraslo, a postojećim članovima obitelji pridružili su se Željka i Krstan.

  • Možda će mnoge iznenaditi, ali Veljko je, iako je po treći put postao roditelj, zapravo prilično mlad. Rođen je u prosincu 1996., trenutno ima 27 godina. Veljko Ražnatović, srpski profesionalni boksač, sin je Željka Ražnatovića Arkana i folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Rođen je 10. prosinca 1996. godine, a živi i dalje u Beogradu. U braku s bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić, Veljko je, poput svoje sestre Anastasije, odrastao u javnosti zahvaljujući slavnim roditeljima.

No, najveću pozornost novinara izazvao je kada je počeo pratiti majku na koncerte i pojavljivati ​​se u medijima. Tijekom tinejdžerskih godina često se našao u sukobu s navijačima i osiguranjem u klubovima, zbog čega je bio česta meta srpskih tabloida. Međutim, 2015. otkrio je boks kao način kanaliziranja svoje agresije i krenuo na put kako bi ga pretvorio u profesionalni sport.

  • Veljko otvoreno priznaje da je oduvijek znao da ima talenta za boks, ali mu je nedostajalo odlučnosti da podnese potrebna odricanja da bi se time ozbiljno bavio. Ipak, u ožujku 2018. ostvario je prvu značajniju pobjedu u Jagodini. Veljkova težnja je ostvariti status prvaka u svojoj kategoriji. Nadalje, njegov imidž u javnosti oblikuju i ljubavne veze s Lunom Đogani i Mašom Terzić, a šuškanja ga povezuju i sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom.

Veljko Ražnatović, rođen 1996. u Beogradu, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović. Ima tri polubraće, Mihaila, Vojina i Nikolu, kao i tri polusestre Mašu, Sofiju i Anđelu. Njegova sestra Anastasija Ražnatović mlađa je od njega dvije godine. Nažalost, Veljkov otac tragično je skončao 15. siječnja 2000. godine u beogradskom hotelu “Interkontinental”.

  • Tako su Veljka i Anastasiju odgajale majka Svetlana, teta Lidija i njena obitelj. Zbog svoje mladosti u vrijeme očeve smrti, Veljko ga se ne sjeća. Obitelj Ražnatović suočila se s dodatnim izazovima kada je Ceca uhićena 2003. godine tijekom akcije Sablja koja je imala za cilj otkriti istinu iza ubojstva tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića. Ceca je zajedno sa sestrom Lidijom optužena za posjedovanje veće količine oružja bez dozvole te za pronevjeru sredstava Nogometnog kluba Obilić.

Zbog toga je Ražnatović proveo gotovo četiri mjeseca u Centralnom zatvoru prije nego što je s Veljkom i Anastasijom privremeno boravio u Turskoj i na Cipru. Od lipnja 2011. do veljače 2012. godine Ceca je bila u kućnom pritvoru u sklopu sporazuma o priznanju krivnje sklopljenog s Višim državnim tužiteljstvom Republike Srbije u slučaju “Obilić”. Za to vrijeme, Veljko je uspješno završio školovanje u “British International School” u Beogradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Nakon toga, 2015. godine upisuje Fakultet za ekonomiju i menadžment u Banjoj Luci.