Rita Ora, poznata pjevačica, neizmjerno se ponosi dvama aspektima svog života: svojim albanskim podrijetlom i opsežnom poviješću veza prije udaje. Nedavno je dala hrabru izjavu na Met Gali došavši potpuno razodjevena. Na Met Gali, Rita Ora je bila pravi ulazak, ukrašena odvažnim kompletom koji je osmislio Marni.

  • Središnja točka njezine odjeće bilo je odvažno i otkrivajuće prikazivanje njezine gole građe. Poznata po svom ponosnom albanskom podrijetlu i svojoj romantičnoj povijesti, pjevačica je samouvjereno pokazala ove aspekte svog identiteta. Hodajući tik iza nje, Taiki Waititi, njezin suprug, obukao je kožni komplet s rukavicama, marljivo štiteći otkriveno tijelo svoje žene od znatiželjnih pogleda.

Rita, potpuno lišena odjeće, odlučila se za izgled bez grudnjaka i gaćica, okitivši se prozirnim trikoom ukrašenim zamršenim perlama koje su nježno prianjale uz njezina ramena. Rita je domaćinu Met Galeu samouvjereno rekla da vjeruje da je starost ovih kuglica premašila starost cijele ljudske populacije na našem planetu.

  • Prije nego što je ušla u vezu sa svojim sadašnjim suprugom, Rita je imala opsežnu povijest romantičnih partnera, uključujući Roba Kardashiana, koji je slučajno brat i sestra dobro poznatih Kardashiana. Nepovratna devastacija koju je prouzročila Rita ostavila ga je slomljenog, zauvijek nesposobnog da povrati sebe prije. Raspitujući se za razloge svoje sposobnosti da zarobi i odbaci brojne muškarce, Rita je sama dala objašnjenje: Prije nego što sam pronašla svog princa, morala sam proći kroz mnoštvo susreta sa žabama koje je zahtijevalo ljubljenje.

BONUS TEKST:

  • Stanje koje se naziva “met gale” je neurološki poremećaj koji se obično identificira kao “metagaleoza” ili “metagnezija”. Njegovo definirajuće obilježje je pretjerana reakcija na specifične vizualne ili slušne okidače, što dovodi do nekontroliranih napadaja smijeha ili suza. U nastavku je navedeno nekoliko važnih elemenata metagaleoze.

Manifestacije: Primarne manifestacije metagaleoze obuhvaćaju nagle pojave neukrotivog smijeha ili suza. Različiti podražaji, uključujući vizualne ili slušne znakove, emocionalni napor ili promjene u okruženju, potencijalno mogu djelovati kao okidači za ove epizode. Točna etiologija metagaleoze ostaje nedokučiva, iako se smatra da je povezana s promjenama u funkcionalnosti mozga, osobito u regijama odgovornim za obradu emocionalnih i društvenih podataka.

  • Kako bi dijagnosticirali ovo stanje, liječnici se oslanjaju na identificiranje simptoma i isključivanje alternativnih objašnjenja. Provodi se temeljita procjena simptoma i neurološka procjena kako bi se eliminirala mogućnost drugih neuroloških poremećaja. Liječenje metagaleoze može predstavljati izazov s obzirom na nepostojanje univerzalno učinkovitog liječenja.

Unatoč tome, određeni pojedinci mogu pronaći olakšanje kroz terapijske intervencije koje uključuju lijekove koji utječu na neurokemijske funkcije u mozgu ili pristupe usmjerene na smanjenje stresa i emocionalnog napora. Izgledi za osobe s metagaleozom ovise o intenzitetu simptoma i učinkovitosti liječenja.

  • Kod nekih pacijenata simptomi mogu postupno nestajati kako vrijeme prolazi, dok kod drugih mogu postojati ili se čak pogoršati. Metagaleoza može imati značajan utjecaj na dobrobit pojedinca, ali uz odgovarajuće liječenje i uspostavljen sustav podrške, mnogi pojedinci mogu steći vještine da se nose sa svojim simptomima i vode ispunjene i produktivne živote.