Sloba Radanović i njegova supruga Jelena danas su odlučili da prirede veliko svadbeno slavlje koje će ujedno biti proslava prvog rođendana njihovog sina. Par je pažljivo vodio računa o svakom detalju, posebno o dekoraciji restorana koja je oduzimala dah svim gostima. Pred početak veselja, Sloba i Jelena su se pojavili zajedno pred zvanicama i srdačno pozdravili prisutne, uključujući i predstavnike medija. U kratkoj izjavi za Kurir, Sloba je otkrio da će njih dvoje imati prvu pesmu umesto prvog plesa. On će izvesti pesmu “Tri u jednoj”, dok će Jelena izabrati da otpeva “Menjam pijuna za kralja”. Na pitanje novinara zašto je odabrao pesmu “Tri u jednoj” umesto hita “Nije život jedna žena”, Sloba je kroz smeh odgovorio: “Oprostite mi moju ružnu prošlost”, što je naišlo na opšti smeh prisutnih.ŠOK INTERVJU BUDUĆIH MLADENACA: "OPROSTITE MI MOJU RUŽNU PROŠLOST!" Sloba i Jelena blistaju pred svadbu, spomenuli i KOVERTE

Kada su ih novinari pitali da li imaju tremu, budući mladenci su odgovorili na šaljiv način, što je izazvalo osmehe kod svih prisutnih. Slobodan “Sloba” Radanović je popularni srpski pevač i tekstopisac koji je stekao veliku popularnost nakon učešća u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” 2013. godine. Rođen je 15. oktobra 1989. godine u Kragujevcu, Srbija. Sloba Radanović postao je poznat široj publici nakon svojih nastupa u “Zvezdama Granda”, gde je osvojio značajnu podršku publike svojim izvođenjima i interpretacijama pesama. Iako nije pobedio u ovom takmičenju, stekao je značajan broj obožavalaca zahvaljujući svom izražajnom vokalu i karizmatičnom nastupu.

Nakon učešća u “Zvezdama Granda”, Sloba Radanović je nastavio da gradi svoju karijeru u muzičkoj industriji. Objavio je brojne singlove i albume koji su postigli značajan uspeh na domaćoj sceni. Neki od njegovih popularnih singlova uključuju “Kocka”, “Rekao bih ti”, “Ja se ne predajem”, “Pogledaj u nebo”, i mnoge druge. Pored muzičke karijere, Sloba Radanović je često bio prisutan i u medijima zbog svojih privatnih događaja, uključujući emotivne veze i brakove. Njegov privatni život često je bio predmet interesovanja javnosti, a medijska pažnja fokusirala se na njegovu vezu sa pevačicom Kristinom Kijom Kockar, koja je takođe učestvovala u “Zvezdama Granda”. Sloba Radanović je poznat i po svom emotivnom pristupu pesmama, često peva ljubavne balade koje dotiču širok spektar emocija i tematika. Njegov specifičan vokalni stil i interpretacija pesama doprineli su njegovoj popularnosti među publikom.Iako je njegova karijera bila praćena raznim izazovima i kontroverzama, Sloba Radanović ostaje značajna figura na srpskoj muzičkoj sceni, a njegova muzika i dalje privlači pažnju široke publike."MOJ NAJBOLJI DRUG, MOJ ŽIVOT" Sloba objavio fotografiju sa sinom, sve pršti od ljubavi (FOTO)

Šta je Krill Ulje?

Krill ulje je ulje dobiveno iz krila, sitnih morskih organizama sličnih rakovima, koji čine važan dio morskog ekosistema. Krill se hrani fitoplanktonom i algama, čime postaju bogati hranljivim sastojcima. Ova morska hrana čini krill ulje izuzetno bogatim izvorom omega-3 masnih kiselina, posebno EPA (eikozapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksaenska kiselina).

Zdravstvene prednosti Krill Ulja

Krill ulje je jedan od najboljih izvora omega-3 masnih kiselina. Ove esencijalne masne kiseline su ključne za zdravlje srca, mozga i zglobova. EPA i DHA igraju važnu ulogu u smanjenju upala, održavanju optimalnog nivoa holesterola i poboljšanju funkcije mozga. Krill ulje sadrži prirodne antioksidanse, poput astaksantina, koji štite ćelije od oksidativnog stresa. Astaksantin daje krilu crvenu boju i pokazuje snažna antioksidativna svojstva koja su povezana sa smanjenjem rizika od hroničnih bolesti.