Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, bivši vrhunski sportisti čije su sportske karijere završene pre nekoliko godina, sada uspešno posluju u privatnom sektoru.ANA I ŠVAJNI OTVARAJU FABRIKU ZA PRERADU JABUKA! Preuzimaju plantaže od njenog oca, planiraju izvoz u Evropu!

Pridružili su se poslu uzgoja jabuka koji već godinama vodi otac slavne teniserke Ane, Miroslav Ivanović. Pre osam godina, Miroslav je kupio 100 ari zemlje u Krčedinu, gde se bavi voćarstvom. Sada se Ana i njen suprug uključuju u posao kako bi ga proširili. Miroslav je odmah prepoznao potencijal tog područja nakon što je video prelepe brežuljke i čuo od meštana da voće ovde odlično uspeva. Odlučio je da kupi zemljište i podigne savremen voćnjak sa nekoliko sorti jabuka. Ana i Bastijan sada planiraju da otvore fabriku za preradu jabuka, gde će proizvoditi sokove, sušeno voće, džemove i druge proizvode, s namerom da ih izvoze u Evropu. Sve će biti poreklom iz Srbije, a voće će biti sveže, čisto i zdravo. Anin brat Miloš takođe pomaže ocu u voćnjaku i učestvovaće u radu fabrike koju Ana i Bastijan pokreću.

Osim posla sa jabukama, Ana Ivanović je postala preduzetnica i u drugim oblastima. Nedavno je preuzela vođenje jedne IT kompanije, uz pomoć svog brata Miloša, stručnjaka na tom polju. Ovo nije njen prvi poslovni izlet, jer je već aktivna u biznisu sa organskom kozmetikom, koju je sama kreirala uz saradnju sa profesionalcima iz te oblasti. Ana i Bastijan takođe sarađuju sa nekoliko brendova u Nemačkoj. Ana Ivanović je, nakon sportske penzije, uspešno zakoračila u preduzetničke vode, pokazujući svoju poslovnu veštinu i širinu interesovanja.