Sin Drago je ime Nenada Okanovića, veoma cenjenog srpskog teatara koji se može pohvaliti impresivnim repertoarom kako u pozorištu tako i u bioskopu. Porijeklom iz čudnog gradića Ljubovije, ovaj izvanredni teskop ušao je u svijet 8. septembra 1980. godine i od malih nogu ga je mučio niz nesrećnih nezgoda i bolesti, zbog čega su mnogi nagađali da je za dlaku izbjegao kandži smrti. u više navrata.

Ova mučna iskustva ostavila su neizbrisiv trag na Nenadovoj psihi, u početku ga usmjeravajući ka karijeri ortopedije. Međutim, sudbina je za njega spremila druge planove, jer je njegova strast za košarkom ubrzo zasjenila njegove medicinske aspiracije. Ipak, sudbina ga je na kraju pozvala ka njegovom pravom pozivu – zadivljujućem svijetu glume. Otkako je prihvatio ovaj umetnički put, Nenad je svojim magnetskim prisustvom krasio scenu i ekran, pružajući zvezdane performanse u mnoštvu produkcija koje su učvrstile njegov status svetila u sferi srpske zabave.

Glumac, poznat po ulozi Dragana u hvaljenom filmu “Selo gori, a baba se češlja”, odlučio je da tokom letnjih meseci napravi zasluženi odmor od užurbanog rasporeda. Međutim, nedavno se vratio u svijet zabave, ovaj put pretežno kao voditelj. Svojevremeno je oduševljavao publiku kao voditelj popularne igre “Volim Srbiju” uz Neleta Karajlića i Dragana Kosjerina. Uzbuđenje i iščekivanje okruživali su objavljivanje prvih uvida u glumčevu pojavu u predstojećoj sezoni RTS-a, a fanovi su nestrpljivo pregledavali njegov Instagram za sve novosti.

Iznenađujuće, ove slike pokrenule su glasine i spekulacije o mogućim neslaganjima između glumca i njegove supruge Željane, zbog čega su obožavatelji doveli u pitanje stanje njihove veze. Mediji, poznati po svojoj sklonosti da minorne događaje rasture, ponovo su se našli zarobljeni nedavnim snimkom i izjavom koja je izazvala njihovu radoznalost.