Svakodnevno čitamo razne teme ova danas donosi kolko su važna prijateljstva , a ova priča nam govori baš o tome kolko i neka prijateljstva poslije smrti ne gume vrijednost.

Nakon upućivanja britanskog vojnika Kevina Elliotta u Afganistan, njegov bliski pratitelj Barry Delaney sklopio je ozbiljan dogovor prema kojem će Elliott, ako izgubi život u borbi, nositi haljinu na sprovodu. Slike koje prikazuju mladića u zelenoj haljini na groblju izazvale su značajan interes korisnika na platformama društvenih medija.

  • Unatoč valu negativnih komentara koje su izazvale ove slike, popraćene su potresnom pričom o dvoje dragih prijatelja. Dva su saveznika sklopila službeni sporazum. Kad je britanski vojnik Kevin Elliott dodijeljen na dužnost u Afganistanu, njegov najbliži pratitelj, Barry Delaney, obećao je da će, ako Elliott izgubi život u borbi, obući haljinu na sprovodu. Svakako, većina konsenzusa bila je duhovita; usprkos tome, kad se dogodila nesreća, Barry je prepoznao svoju obvezu.

Nažalost, redov Elliott je poginuo tijekom talibanske zasjede u Afganistanu. “Svi su bili upoznati s našim dogovorom; i on je toga bio svjestan”, primijetio je Delaney. U crkvi Svete Marije, gdje se okupila zajednica od 1000 pojedinaca, nije bilo dvosmislenosti u pogledu razloga zašto je Delaney obukla žensku haljinu za vojnički sprovod. Podigle su se brojne obrve i razmijenilo nekoliko pogleda; usprkos tome, svi prisutni razumjeli su obećanje koje sam dao Kevinu.

  • Delaney se slabo sjeća same službe; međutim, jasno se sjeća kako ga je Kirsty, Elliottova 22-godišnja sestra, toplo zagrlila. Osim toga, sjeća se ohrabrujućeg zagrljaja Elliottove bake Margaret, koja mu je poručila da će sve biti u redu, prenosi The Guardian. Preminuo je u Afganistanu. Dva dana prije Elliottove smrti, plavo pismo iz Afganistana stiglo je u Delaneyjev stan.

Prepiska, koja je potekla od policajca 25136352, Kevina Elliotta, prenijela je ispriku za kašnjenje u komunikaciji i artikulirala, neodlučno velikim slovima, da je situacija postala prilično kaotična. Obično je nastojao zadržati optimističan pogled, raspravljajući o svojim namjerama za trotjedni odmor na Tajlandu sa svojim drugovima, ovisno o njegovom preživljavanju u Helmandu.

  • Ipak, u pozadini njegovih ambicija da se “opusti i sunča” bio je duboki osjećaj nelagode. Elliott je artikulirao svoju želju da napusti Crnu stražu, priznajući svoju nesposobnost da shvati razloge iza britanskog vojnog angažmana u Afganistanu. Tragično, izgubio je život u zasjedi u četvrti Babaji 31. kolovoza.

BONUS TEKST

Očigledni pokazatelji upućuju na to da određene osobe gaje negativne osjećaje prema vama. Iako se to može pripisati sadašnjim okolnostima, ovi znakovi su nedvosmisleno pravi i ne mogu se lažirati. Ako pojedinac gaji nesklonost prema vama ili smatra vašu prisutnost dosadnom, njihovo ponašanje se može manifestirati na sljedeće načine: 1. Suzdržavaju se od uspostavljanja kontakta očima s vama.

  • Jedna od osnovnih metoda ljudske komunikacije je kontakt očima. Služi kao sredstvo za prenošenje interesa, empatije ili razumijevanja. Uporno izbjegavanje kontakta očima može ukazivati ​​na nedostatak naklonosti prema pojedincu. Iako sramežljivost i socijalna tjeskoba također mogu igrati ulogu, naglo povlačenje kontakta očima s inače samouvjerenom osobom zahtijeva pozornost.

Sudjeluju u razgovorima kojima nedostaje dubine. Kada pojedinac ima afiniteta prema vama, postoji želja za produbljivanjem odnosa i uključivanjem u vaš život i interese. Međutim, ako interakcije stalno ostaju na površnoj razini, to može sugerirati nedostatak istinskog interesa s njihove strane.

  • U tim se slučajevima rasprave obično vrte oko svakodnevnih tema poput vremena ili drugih općih stvari, s malo truda uloženog u istraživanje osobnih detalja. 3. Njihov govor tijela pokazuje zatvoreno ponašanje. Neverbalna komunikacija često prenosi više značenja od verbalnih izraza. Pokazatelji nelagode ili nespremnosti za sudjelovanje uključuju prekrižene ruke, izbjegavanje kontakta očima ili želju za uspostavljanjem fizičkih prepreka. Kada se te geste pojavljuju dosljedno, one služe kao definitivan pokazatelj da osobi nedostaje empatije prema vama. 4.

Kontakt rijetko iniciraju oni. Komunikacija se često okrene jednostrano kada nemate interesa za vas. Ako stalno inicirate kontakt, a druga osoba ne pokazuje nikakvu sklonost održavanju veze, to može ukazivati ​​na nezainteresiranost s njihove strane. Iako pojedinci povremeno mogu imati opravdane razloge za takvo ponašanje, dosljedan obrazac zahtijeva razmišljanje o motivima koji leže u pozadini. 5. Nema napora s njihove strane da shvate vašu perspektivu. Nedostatak napora da shvatite svoje emocije ili zanemarivanje svojih misli može ukazivati ​​na ravnodušnost.