Komunikacije koje svaka oštroumna žena sastavlja za svog partnera kako bi ga potaknula da se odmah nakon radnog dana vrati kući. Komunikacija koja nadahnjuje muškarca da vam se željno vrati kući, neometana vanjskim stvarima, bitna je. Pronicljive žene shvaćaju važnost motiviranja svojih partnera da napuste posao i vrate se kući. Ključno je spriječiti ih da generiraju izgovore koji ometaju vaše vrijeme provedeno zajedno.

1.„Na tvoju prisutnost čekam ja, čaša šampanjca i kupka ukrašena ružinim laticama.

Za neke žene muškarci žure kući nakon radnog dana, dok za druge traže razloge da odgode povratak. Temeljni čimbenik je motivacija. Ako pojedinac kojeg ste odabrali vjeruje da će se po dolasku kući susresti s pritužbama i raznim drugim prigovorima, sasvim je razumljivo zašto bi mogao tražiti produljenje vremena u uredu. Kada je pojedinac svjestan da će njihov dragi partner pripremati divnu večeru ili je obećao očaravajuću večer, vjerojatno će brzo izvršiti svoje obaveze kako bi brzo stigao u svoj osobni “raj”.

2. “Brojni poslovi zaokupljaju moj um, ali moje misli ostaju samo na tebi.

Ti si poput virusa, širiš se mojom sviješću. Čovjek doživljava zadovoljstvo i sreću kada mu voljena osoba izražava ljubav. Nadalje, uključivanje daška humora može učiniti poruku privlačnijom i autentičnijom. Usmjerite analogiju oko njegovih strasti, ulijevajući u nju slatkoću i romantiku, zadržavajući bit vašeg zajedničkog humora.

3. “Želimo vam brz oporavak; vaša medicinska sestra će se pobrinuti za vaše potrebe večeras.

Neophodno je ne samo slaviti radosne prilike sa svojom voljenom osobom, već i pružiti podršku u izazovnim vremenima. Dok ste vi zauzeti svojim poslom, on se možda dosađuje i suočava se s poteškoćama kod kuće. Čak i u nedostatku vremena, bitno je izdvojiti nekoliko trenutaka za ovu kratku i nekompliciranu poruku, jer će prenijeti vaše misli i pokazati vašu brigu za njega.

4. “Čeka te iznenađenje.

Zanima me tvoja reakcija… Dašak intrige može poslužiti za poboljšanje odnosa. Nije uvijek preporučljivo pojedinca unaprijed pripremiti na pozitivne ili negativne emocije. Dopustite mu da ostane pomalo nesvjestan, očekujući neočekivano otkriće. Bitno je povremeno zadiviti jedni druge, potičući pozitivna iskustva; takva bi iznenađenja uglavnom trebala biti ugodna. “I ti meni jako nedostaješ; žalosno je što tek treba razviti metodu za prijenos poljubaca i zagrljaja. Nemojte se ustručavati izraziti svoje emocije. Ako osjetite da čeznete za njim, prenesite taj osjećaj na maštovit način. Preporučljivo je kloniti se klišeizirane fraze

“Nedostaješ mi.

Pokažite svoju kreativnost i maštovitost u praksi. Usred užurbanog radnog dana, cijenit će primiti poruku prožetu toplinom i privrženošću. 6. “Ako osjetiš potrebu za razgovorom, molim te, piši mi; uvijek ću naći vremena za tebe. Postoje situacije kada se čovjek nađe bez ijednog slobodnog trenutka, a posao može izgledati kao da je u neredu. Unatoč tome, važno je poručiti partneru da ste mu na raspolaganju kad god zahtijeva vašu pažnju te da ste spremni na trenutak ostaviti svoj posao po strani kako biste ga saslušali ako naiđe na problem.

7. “Jeste li zakasnili?”

Dobro, obilan obrok i zagrljaji spremni su za dobrodošlicu. Kad pojedinac zakasni na posao, često ga naiđe na negodovanje, jer se vjeruje da će se „sve ohladiti i pokvariti. Preporučljivo je suzdržati se od takvih primjedbi i umjesto toga ponuditi svoju podršku svom partneru, jer nepredviđene okolnosti poput velikog opterećenja posla ili prometne gužve mogu dovesti do nenamjernih kašnjenja izvan njihove kontrole.