Danas vam donosimo odličan trik kako da svoje kupatilo dovedete do savršenstva za jako malo vremjena i novca.Prije kupnje bilo kakvog dodatnog sredstva za čišćenje, razmislite je li takvo stjecanje doista potrebno. Ponekad je dovoljno spojiti odgovarajuće komponente kako bi se proizvela visoko učinkovita otopina za čišćenje bez ikakvih dodatnih troškova. Analogna je situacija i u ovom slučaju. Imajte na umu ovaj vodič s YouTube kanala Empfehlungsfuchs jer će vas ishod sigurno zapanjiti.

  • Trebamo omekšivač. Proljeće voda Postupak: Prebacite šalicu pojačivača kave u odgovarajuću posudu. U smjesu dodajte šalicu deterdženta za kavu. Na kraju, šalica vode je osigurana za kavu. Sve sastojke dobro sjediniti. Smjesu pažljivo prebacite kroz lijevak u bocu s raspršivačem. Procijenite učinkovitost ove mješavine. Na primjer, doista je izvanredan za fuge između pločica.

Besprijekorno su čisti i bijeli poput svježe napadalog snijega. Koje korake treba poduzeti sljedeće? Nanesite smjesu na fuge metodom prskanja. Koristite četkicu za čišćenje, koja može uključivati ​​prethodno korištenu četkicu za zube. Sada temeljito očišćeno. Može se primijetiti da spojevi pokazuju znatno čišći izgled. Ovo vrlo učinkovito sredstvo za čišćenje također se može koristiti za uklanjanje raznih mrlja i čišćenje različitih površina.

  • Također se bavim čišćenjem pločica, popločavanja, tuš kabina i sanitarija. Ovo je moj omiljeni proizvod za čišćenje. Video vodič dostupan je za gledanje na kraju članka. Postoje dodatne metode za korištenje omekšivača; nije neophodno uključiti ga samo tijekom ciklusa pranja, jer za mnoge pojedince to može dovesti do više komplikacija nego koristi. Istraživao sam alternativne primjene i ova se upotreba pokazala značajno prikladnijom.

Jedno pakiranje sada će vas održati više od godinu dana! Metoda koju koristi moja šogorica za postizanje iznimno čistih tepiha. Fotografija: Posjedujem tepihe u svakoj sobi u stanu, a iako trenutno nisu položeni na podu, potrebno je dosta truda za njihovo održavanje. Također želim reći da sam pokušala pripremiti recepte moje bake; međutim, nisu dali željene rezultate.

  • Ovaj jednostavan recept koji koristi sol i omekšivač pokazao se najučinkovitijim za moje potrebe. Već nekoliko godina koristim ovu metodu sa svojom šogoricom; iziskuje minimalan napor, a daje izvanredne rezultate—poboljšanu čistoću, žive boje i ugodan miris koji prožima ne samo tepih već i cijeli stan. Ovaj postupak održavanja traje 10 minuta i potreban je samo jednom u tri mjeseca.

Bitno nam je da dobijemo: Voda Kondicioner za tkanine Sol Tkanina od mikrofibre Postupak: U početku ću usisati tepihe kao što je uobičajeno. U manje od litre vode umješam dvije žlice soli i jednu žlicu omekšivača. Uronim krpu od mikrovlakana u otopinu za čišćenje i, kao da brišem pod, nježno njome prijeđem preko cijelog tepiha bez ribanja pojedinih dijelova; tepisi u kuhinji i dnevnoj sobi tako su očišćeni u roku od deset minuta.

  • Proizlaziti? Nijansa tepiha je živopisno pojačana i predstavlja se kao netaknut i aromatičan. Ono što je najvažnije, prenijet će ugodan miris u vaš stan. Održavam izgled svojih tepiha tako da ih čistim na ovaj način svaka tri mjeseca i oni i dalje izgledaju kao novi. Suzdržavam se od korištenja octa, sode ili drugih tradicionalnih metoda jer se ovaj pristup pokazao najučinkovitijim za mene.

Ako želite osigurati svoje zaposlenje prije sezone godišnjih odmora, savjetujem vam da poduzmete slične korake. Kombinacija s alkoholom daje najučinkovitije rezultate. Slika: Pomiješajte dvije mjerice (ja koristim poklopac) omekšivača s dvije mjerice alkohola, a zatim smjesu prelijte u posudu od jedne litre. U smjesu dodajte destiliranu vodu i upotrijebite je za čišćenje podova umjesto uobičajenog deterdženta.

  • Sve će zračiti elegancijom, a brige oko prašine bit će ublažene jer se ona neće nakupljati na podu na način na koji ste navikli. Dodatno služi kao idealno rješenje za uklanjanje mirisa kućnih ljubimaca. Ovaj proizvod koristim u svom domu kao svestrano rješenje za čišćenje. Ovo sredstvo za čišćenje pokazalo se vrlo učinkovitim u kupaonici, posebice na bijelim ormarićima, kadi i tušu na kojima su se nakupile mrlje.

Uz korištenje ovog izvanrednog sredstva za čišćenje kućanstva, pedantno sam očistio svaku površinu, što je rezultiralo prekrasnom blistavom kupaonicom, iz koje su i najtvrdokornije mrlje potpuno uklonjene. Besprijekorno čisti prozori, blistav namještaj i besprijekorna kuhinja. Fotografija: Skroman dodatak omekšivača u vodu rezultirat će sjajnim sjajem namještaja i prozora.

  • Jednostavno operite sve predmete na uobičajeni način i možete baciti osvježivač zraka. Uz ovaj kućni čistač bit će potpuno nepotrebno oslanjati se na komercijalne alternative. U svom kućanstvu najčešće koristim spomenuto sredstvo za čišćenje koje razrjeđujem s vodom za čišćenje raznih površina.

Najučinkovitije rješenje za tuš koji je prekriven kamencem. Važno je upamtiti da omekšivač djeluje učinkovito kao sredstvo za omekšavanje i da se može vješto koristiti u borbi protiv kamenca. Nikad nisam tako uspješno očistio staklo na glavi tuša. Za moje pojmove kombinacija alkohola i omekšivača pokazala se najučinkovitijim rješenjem. Pažljivo sam ga izmiješala do tekuće konzistencije koja je olakšala nanošenje kroz bočicu s raspršivačem.

  • Dovoljna je bila nježna krpa i tuš je zablistao kao da je potpuno nov u iznimno kratkom roku. Mješavina alkohola i omekšivača učinkovito čisti jako zaprljano staklo i polirani namještaj, brzo i učinkovito. Slika: Na primjer, pomiješajte malu količinu omekšivača s malo alkohola i destilirane vode. Zamagljujte svoju odjeću vodom tijekom glačanja i ona će izlučivati ​​ugodan miris

Povremeno također nanesem sprej na ormariće, eliminirajući potrebu za dodavanjem omekšivača u rublje. Istančan miris prožima cijeli stan. Ne postoji ništa ljepše od doma prožetog svježim i suptilnim mirisom koji dosljedno poboljšava ambijent okoline. Ovo predstavlja moju najučinkovitiju i testiranu metodu za održavanje ugodne arome u vašem domu tijekom duljeg razdoblja, a sve to bez potrebe za ulaganjem u skupe osvježivače zraka.

  • Posjedujem recept od tete Darinke i uključit ću nekoliko dodatnih savjeta na vaše razmatranje. Prije svega, važno je priznati da je razmišljanje o mirisnom domu uzaludno kada se suočite sa sudoperom punim neopranog posuđa, tepihom koji nosi mirise kućnih ljubimaca ili košarom za rublje prepunom zaprljane odjeće. Posljedično, nijedan postojeći miris neće biti učinkovit za vas.