Ovdje su tri najbolje frizure za žene starije od 50, dizajnirane da nadopune svaki oblik lica. Svaki je trenutak sjajna prilika da promijenite frizuru i eksperimentirate sa svježim izgledom koji vam podiže samopouzdanje i pomaže vam da se divite svom odrazu. Ovo se posebno odnosi na osobe starije od 50 godina.

  • Možda se čini da žene ovih godina često vjeruju da je njihovo vrijeme došlo i prošlo, ali to je daleko od istine. Bez obzira volite li dugu, kratku ili kosu srednje duljine, posebne frizure mogu poboljšati vaš izgled, čineći vaše lice živahnijim i mladolikijim ističući vaše najatraktivnije crte dok prikrivate sve potencijalne nedostatke. Ovo su tri najpopularnije frizure koje će zasigurno biti u trendu u sezoni jesen/zima 2024.

1. Bob koji potječe iz 1990-ih Prema jednom frizeru, bob iz 90-ih može varirati u dužini i obično je opušteno oblikovan, s mekim valovima ili elegantnim izgledom feniranja. Napominju i da se ova frizura može prilagoditi različitim tipovima kose i oblicima lica.

2. Brave starog novca (zasićene sivim nitima) Moguća je bilo koja duljina kose, a kraće frizure jednostavnije je njegovati. Prednost ove posebne frizure je što pruža bolju pokrivenost kose, a istovremeno daje mladenačkiji izgled.

3. Frizura Birkin Mnogi od najrelevantnijih stilova potječu iz 60-ih i 70-ih, razdoblja obilježenog utjecajnom estetikom Jane Birkin. Ako ove jeseni ciljate na šik i moderan izgled, razmislite o eksperimentiranju s prepoznatljivim šiškama u kombinaciji s dugom kosom.

BONSU TEKST

BONUS PRIČA: Na vrhu brda, smješten u šumi koja je šaputala melodijama vjetrova, živio je Zvonko, čovjek čije je ime stalno izazivalo smijeh kod mještana. Poznat po svom ekscentričnom smislu za humor, Zvonko je bio poznat i po svojoj sklonosti osebujnim eskapadama koje su ga, čini se, pratile cijeli život. Po vedrom, sunčanom danu, Zvonko je uživao u pogledu iz svoje kabine koja je gledala na bujno zelenilo kada je na horizontu opazio nešto neobično.

  • Usred guste magle i drveća, u daljini se pojavila pozamašna figura od balona. U početku se pitao sanja li ili se vrijeme poigralo s njim, no kako se lik približavao, postalo je očito da to nije tipična pojava. Bubimir, izvanzemaljac iz galaksije Guglax, imao je tijelo ogrnuto mekim plišem, a na glavi je nosio šešir nalik na točkastu kapu. Ovu vrstu karakterizirala je iznimna vedrina i znatiželja, a Bubimir je stigao na Zemlju kako bi istražio ljudsku kulturu i tradiciju. Zvonko je bio pionir koji je hrabro prišao Bubimiru.

“Pozdrav Zemlji, Bubimire!” – uzviknuo je Zvonko pružajući mu ruku u znak dobrodošlice. Kao odgovor, Bubimir se široko zasjao i dohvatio svoj univerzalni prevoditelj, omogućivši im razgovor bez ikakvih jezičnih prepreka. Od tog trenutka nadalje, njih dvoje su sklopili blisko prijateljstvo. Zvonko je Bubimira upoznao s čarima života na Zemlji, od šumskih piknika do noćnih druženja u obližnjem kafiću.

  • Bubimira je oduševila ljudska kuhinja, posebice pizza i čokolada, dok je Zvonko otkrio draži priča iz svemira i bezgraničnih čuda izvanzemaljskog carstva. No, kako to biva u svakoj zadivljujućoj priči, nevolja je vrebala u blizini. Jednog dana, dok su bili na pustolovini u drevnom napuštenom rudniku tražeći dragocjene dragulje, naletjeli su na zamku punu smijeha.

Ova je zamka sadržavala prašak za smijeh koji je potjecao iz galaksije Guglax, a izazivao je napadaje nekontroliranog smijeha kod svakoga tko bi ga udahnuo. Zvonko i Bubimir nisu se mogli prestati smijati, valjali su se po zemlji i boreći se da dođu do daha. “Ovo je najbolji dan ikada!” – uzviknuo je Bubimir smijući se dok mu suze nisu potekle niz lice.

  • Naposljetku su uspjeli izbaciti prašak za smijanje iz zraka i osloboditi se njegovih učinaka koristeći svoj improvizirani aparat za pravljenje mjehurića. Pritom su shvatili da pravo blago leže u zajedničkim trenucima smijeha i avanturama koje su zajedno doživjeli.

Na kraju se Bubimir odlučio vratiti u svoju galaksiju, no Zvonko je dobio najboljeg prijatelja iz svemira. Tako je Zvonko, čovjek osebujnog imena, uživao u veselom životu, često se smijući sjećanjima na svog izvanzemaljskog suputnika Bubimira i njihove nevjerojatne eskapade na Zemlji.