Romantični život Olivera Mandića obilježen je turbulencijama i obiljem intrigantnih priča. Jedan od najpoznatijih glazbenika iz Srbije je Oliver Mandić, koji je stekao veliku popularnost i među ženama. Njegov romantični život izrazito je buran, a svima je u svježem sjećanju prošla veza s glumicom Katarinom Radivojević. Potkraj sedamdesetih uplovio je u vezu s Marinom Tucaković koja je trajala četiri godine prije nego što su se razišli.

  • Nakon njihovog prekida, Marina je skladala neke od najljepših pjesama inspiriranih njezinom boli nakon završetka njihove romanse. Iako do sada nikada nisu pričali o osjećajima koji su ih povezivali, oni koji su im bliski svjesni su kolike su ljubavi dijelili. Mandić se osvrnuo na svoju četverogodišnju vezu s Marinom, prisjećajući se poruke koju mu je poslala dok su bili zajedno, a koja glasi: “Nježno me zaljuljaj”.

Nakon izlaska te pjesme, njihova ljubavna veza je prekinuta, jer je on odlučio ganjati mlađe i atraktivnije partnerice. Ta je odluka označila početak burnog razdoblja u njegovu životu, vjerojatno uzrokujući njezinu nevolju. Unatoč razvodu, nastavili su surađivati, a Mandić joj je izrazio zahvalnost na izuzetnim tekstovima kojima je doprinijela na njegovim albumima.

  • Napominje da je ona zaslužna za sve njegove pjesme, osim za “I feel like screaming your name” i “Bobane”. Ističe da su on i Marina i nakon prekida zadržali čvrsto prijateljstvo i suradnju. Uklonio je glumicu od Sotone i doveo 22 godine mlađu zamjenu. Utvrđeno je da je bio u romantičnoj vezi s Katarinom Radivojević, s kojom su zajedno živjeli desetljeće. Njihovi prijatelji očekivali su da će dobiti pozivnice za vjenčanje u svakom trenutku; međutim, dogodio se neočekivani obrat koji je bio na rubu skandala.

Situacija se potpuno promijenila, a vjeruje se da je jednu od najljepših žena domaće društvene scene preko noći ostavio tadašnji dečko. Navodi se da ju je jedne večeri ujutro zamolio da napusti njegov stan i uzme njegove stvari jer se zaljubio u Maju Kozlicu, koja je od njega mlađa 22 godine i s kojom se potom oženio. Glazbenikova dugogodišnja veza brzo je postala daleka uspomena. S Majom, direktoricom Beogradskog sajma, dobio je kćer i otvoreno je iskazivao oduševljenje svakim trenutkom njihove obiteljske sreće i spokoja.

BONUS TEKST

Probavni sustav služi kao temelj našeg cjelokupnog zdravlja, a ako ne funkcionira učinkovito, može izazvati lančanu reakciju u cijelom tijelu. Prema riječima nutricionistice Dijane Radetić, proces probave hrane počinje u ustima, gdje se pomnim žvakanjem potiče otpuštanje enzima koji pomažu daljnjoj probavi. Održavanje zdravog probavnog sustava nije komplicirano; samo nekoliko jednostavnih podešavanja može poboljšati njegovu funkciju.

  • Odaberite hranu koja je najbliža njihovom prirodnom stanju. Hrana koju danas konzumiramo često je lišena osnovnih prirodnih nutrijenata. Stoga je odabir predmeta koji ostaju najbliži svom izvornom, prirodnom stanju ključan. Za održavanje zdravog probavnog sustava ključna je konzumacija biljnih vlakana. Naš stručnjak preporučuje uključivanje svježeg i sirovog voća, povrća, mahunarki i cjelovitih žitarica u vašu svakodnevnu prehranu. Bavite se redovitom tjelesnom aktivnošću.

Zdrava crijeva podupiru jaki trbušni mišići. Bavljenje jednostavnim vježbama usmjerenim na trbušne mišiće pozitivno utječe na pokretljivost crijeva, a pojačano kretanje dovodi do pojačane pokretljivosti crijeva. Iskoristite pomoć biljke. Kada imamo želučane tegobe, često se odlučujemo za čaj od mente. Koji bi drugi lijekovi mogli biti korisni? Brojne biljke nude korisne učinke, ali je ključno pronaći onu koja odgovara vašim potrebama.

  • Đumbir je, na primjer, popularan izbor među mnogima zbog svoje sposobnosti da brzo ublaži probavne probleme. Jeste li čuli za ulje korijandera i list maslačka? U Kini se stoljećima koristi ulje sjemenki korijandera kao pomoć u regulaciji rada crijeva poticanjem lučenja probavnih sokova i ublažavanjem plinova, dok se list maslačka ističe kao jedan od najfinijih čistača probavnog sustava, objašnjava Dijana Radetić.