Holivudska ljepotica Keli Lebruk je nekada bila jedna od najpoznatijih i najljepših žena na američkom filmskom nebu, ali njen put kroz slavu i uspjeh bio je ispunjen mnogim usponima i padovima. Ako ste ikada pretraživali arhive američkih filmova iz 1980-ih godina, sigurno ste naišli na mnoge naslove u kojima je ekstremno lijepa i zgodna djevojka, poput Keli Lebruk, osvajala simpatije i pažnju uz simpatične šmokljane u složenim scenarijima.

Keli Lebruk, koja danas ima 61 godinu, najpoznatija je po svojoj ulozi u filmu “Žena u crvenom” iz 1984. godine, koji je bio njen veliki uspon u filmskom svetu. Ova uloga je učinila Keli filmskom ikonom osamdesetih i donela joj ogromnu popularnost i slavu. Međutim, njen put ka vrhu bio je i put kroz mnoge izazove i nedaće. Nakon perioda velike slave i uspeha, njen život je počeo da se menja na lošiji način.

  • Nakon javnog razvoda od Stivena Sigala, sa kojim ima troje djece, Keli je odlučila da se povuče iz holivudskog života. Prema njenim rečima, bila je umorna od medijske pažnje i vođenja života u središtu javnosti. Osećala je da holivudski svet nije mesto gde želi da odgaja svoju decu. O njenom razvodu se previše pisalo, što je dodatno doprinosilo njenom osećaju da se povuče i pronađe mir izvan svetla reflektora.

  • Keli je priznala da je tokom tog perioda imala problema sa drogama i estetskim korekcijama, što je značajno uticalo na njen izgled i zdravlje. Nakon razvoda, povukla se iz filmskog sveta i provela skoro tri decenije živeći u izolaciji, gde je uzgajala decu i pokušavala da se posveti porodici. Njena odluka da se preseli u divljinu i živi bez televizora 25 godina bila je njen način da se distancira od sveta koji je donedavno bio njen.

Njeno povlačenje iz karijere nije značilo potpunu zaboravnost, jer je 2020. godine, nakon dugog odmora, ponovo uzela ulogu u filmu “Tomorrow’s Today”. Iako danas živi na ranču u Kaliforniji i retko se pojavljuje u javnosti, njeno ime još uvek nosi tragove prošle slave. Keli je tokom svoje karijere imala i druge značajne uloge, kao što je uloga u filmu “Weird Science”, gde je igrala virtualnu lepoticu koju su stvorili dva srednjoškolska šmokljana.

Nakon razvoda od Stivena Sigala 1994. godine, njen život je bio obeležen privatnim turbulencijama i poteškoćama. Pokušala je da se zaštiti od medijskih izveštaja o njenom braku i razvodu, što je dodatno uticalo na njen život i karijeru. Keli je kasnije imala još jedan brak, koji je takođe završio razvodom. Danas je, uprkos svim teškoćama, još uvek prisutna u filmskoj industriji, iako se njeno prisustvo i dalje drži u sjeni.

BONUS TEKST

Jednostavni Načini za Održavanje Besprijekorno Čistog Sudopera

Začepljen sudoper može biti veliki problem u svakom domu, ali postoji nekoliko jednostavnih i ekološki prihvatljivih načina da to riješite. Sve što vam je potrebno su sastojci koje već imate u kuhinji, kao što su limunska kiselina, soda bikarbona, ocat i deterdžent za pranje rublja.

1. Limunska kiselina i voda: Pomiješajte toplu vodu s malom količinom limunske kiseline i izlijte smjesu u sudoper. Ova mješavina učinkovito otklanja prljavštinu i naslage bez oštećenja cijevi, a ujedno je sigurna za okoliš.

2. Soda bikarbona i ocat: Stavite pola šalice sode bikarbone u odvod, a zatim dodajte šalicu octa. Pokrijte otvor i ostavite smjesu da djeluje 30 minuta, zatim isperite vrućom vodom. Ova kombinacija stvara reakciju koja rastvara naslage u cijevima.

3. Aspirin i ocat: Dvije tablete aspirina stavite u odvod i prelijte ih šalicom octa. Nakon što mjehurići prestanu, izlijte kipuću vodu u odvod. Ovo je snažna metoda za uklanjanje tvrdokornih naslaga.

4. Detergent za pranje rublja: Stavite 3-5 žlica deterdženta u odvod i ostavite da odstoji najmanje 20 minuta, a najbolje preko noći. Aktivirajte protok vode za temeljito ispiranje.

Primjenom ovih metoda možete održavati sudoper čistim i funkcionalnim bez potrebe za upotrebom jakih kemikalija.