Zbog zakonskih okolnosti u instituciju braka ušao sam s dragom družicom. Nakon oglasa, sadržaj se nastavlja. Nakon pažljivog razmatranja, dogovorili smo se da živimo kao bračni par u trajanju od dvije godine, prvenstveno za njegovu dobrobit, kako bismo otkrili temeljni razlog iza mog izbora da se vjenčam.

Vješto smo se prikazali kao iskusni partneri, odišući daškom duboke ljubavi i blažene sreće. Ipak, prošla su samo tri mjeseca prije nego što je stigao pijan, tražeći da ispunim njegove bračne dužnosti. Iako se ispričao, odlučio sam ne komunicirati s njim dulje vrijeme, jer nerado priznam da sam istinski cijenio susret i uživao u njemu.

BONUS TEKST

Psihijatar je identificirao nepogrešive znakove psihopatije, a ako pojedinac pokazuje takvo ponašanje, toplo se preporučuje da pobjegnete koliko god vas noge mogu nositi. S obzirom na nepredvidivu prirodu sadašnjeg doba, postaje sve teže predvidjeti hoće li se pojedinac s kojim smo imali dugu vezu, bilo kao povjerljivi prijatelj ili kolega, neočekivano otkriti kao psihopat i privući široku pozornost.

Sasvim je uobičajeno da djeca u ranoj dobi pokazuju agresiju prema životinjama i svojim vršnjacima. Prema njegovom objašnjenju, posjedovanje samo jedne od ovih osobina nije dovoljno da nekoga označite kao psihopata; ipak, kada se procjenjuje osobnost pojedinca u cjelini u svjetlu ovih osobina, može doprinijeti kategorizaciji psihopatije.

Prisutnost “parazitizma” može poslužiti kao rani pokazatelj da pojedinac možda posjeduje psihopatske sklonosti. Prema njegovoj perspektivi, pojedinci koji pokazuju takvo ponašanje imaju tendenciju “konzumirati” druge umjesto da sami preuzimaju inicijativu. Ilustracija ovoga može biti iskorištavanje nekoga isključivo za financijsku korist unutar veze. Osim toga, mogu odlučiti dodijeliti zadatke ili odgovornosti drugima umjesto da ih osobno preuzmu.

U biti, psihopati žele da drugi rade u njihovo ime. Nadalje, dr. Dzalil spominje stanje razdraženosti. Govornik je elaborirao sposobnost psihopata da se neprimjetno uklopi i uključi u ležeran razgovor, samo da bi neočekivano oslobodio eksplozivno ponašanje zbog trivijalne stvari. Ovu proračunatu strategiju koriste psihopati kao sredstvo za manipulaciju pojedinaca u svojoj blizini.

Psihijatar predlaže da je psihopatija povezana s promiskuitetnim ponašanjem. Nadalje, on tvrdi da psihopati imaju tendenciju ishitrenog sklapanja brakova, unatoč maloj vjerojatnosti da će te zajednice potrajati. Prisutnost ranih problema u ponašanju može poslužiti kao potencijalni pokazatelj za pojavu psihopatskih tendencija kod pojedinaca. Dr. Dzalil tvrdi da se znakovi psihopatije mogu manifestirati kod djece u ranoj dobi.

Djeca koja pokazuju psihopatske osobine mogu pokazivati ​​atipično ili neprijateljsko ponašanje prema životinjama i svojim vršnjacima. Psihijatar je naglasio da je značajan znak psihopatije nedostatak empatije.

Kako prenosi Index, utvrđeno je da osobe s psihopatskim sklonostima pokazuju potpuni nedostatak brige za emocije drugih. Kada se suoče s nekim tko pokušava prenijeti svoje osjećaje u vezi s određenom okolnošću, psihopati dosljedno pokazuju nepokolebljivu apatiju. Posjeduju široku lepezu alternativnih zanimanja koje preferiraju od slušanja tuđih misli ili emocija.