Upustio sam se u nevjeru. Utjecaj alkohola pomutio mi je rasuđivanje. Po povratku kući primijetila je crveni ruž na mojoj košulji. Nakon što sam joj otkrila istinu, reagirala je suzama i bijesom, izražavajući svoju mržnju prema meni.

Sljedećeg je jutra pokupila svoje stvari i otišla. Nedavno sam susreo njenu majku, koju je pratio mladić, držeći ga za ruku. Znatiželja me natjerala da se raspitam o djetetovu roditeljstvu.

Njena majka mi je javila da je on Anin sin, ali nažalost i sama Ana je preminula tijekom poroda. Bilo je to srceparajuće otkriće, jer je Ana bila tri mjeseca trudna kada je odlučila napustiti našu vezu. Anina uspomena mi je ostala u sjećanju, a samim time sada imam privilegiju brinuti se za malenu.

BONUS TEKST:

Sinoć je donijela definitivan zaključak – oprostila se od “Elite” na neodređeno vrijeme, a tu se krije aspekt za kojim će iznad svega žaliti. Po običaju nedjeljom, došlo je vrijeme da se jedan od natjecatelja oprosti od velebnog imanja i iznimno popularnog reality showa Elitu. Večeras pred eliminacijom su Nikola Lakić, Anita Tomić i Marijana Špirić.

Pravila igre koja će zapravo udvostručiti glasove za pobjednika nominiranima je objasnio voditelj Darko Tanasijević. Darko je uputio: “Da bi došao do mene, upotrijebi obruč. Kada Big Boss da znak, stavi obruč iznad svoje glave i kreni kroz zamršene korake prema krajnjem cilju, a to sam ja.

Zbog najmanjeg broja glasova Marijana Špirić napustila je “Elitu”. Prema Darkovim riječima, Anita Tomić je sa impozantnih 90% osigurala većinu glasova, dok iza nje zaostaje Nikola Lakić s 9%, a još više zaostaje Marijana Špirić sa samo 1% glasova. Dodatno, Darko je napomenuo da će Marijana Špirić napustiti Elitu. Marijana Špirić, koja je zauvijek otišla iz “Elite”, sada ima zadatak odabrati voditelja za nadolazeću nedjelju.

“Ana se raspitala zašto ne volite Mariju Malivuk. Marijana je izrazila svoje oštro negodovanje prema dotičnoj osobi, opisavši je kao krajnje grubu i ustvrdivši da dosad neugodniju osobu nije srela. Marijana je također izrazila čuđenje neuglađenosti pojedinca, posebno s obzirom na godine.

Kakva je veza između Bojane i Anđele? Marijana je izrazila podršku ljubavi u svim njenim pojavnim oblicima, osim u jednom. Priznajući da bi Bojana u očima svojih roditelja mogla biti prikladniji izbor, Marijana im je ipak poželjela svu sreću. Ana se raspitivala za Ša i Mionu, tražeći mišljenje primateljice o njima. Par koji me uistinu najviše diže u srce je onaj Marijane Špirić. Čini se da je to jedina veza koja će bez sumnje izdržati test vremena.

Ipak, Marijana priznaje da se još moraju potruditi njegovati i učvrstiti svoju vezu. – Što mislite o Aniti i Angelu kao paru? – upitala je Ana. Prema Marijaninim riječima, riječ je o izvjesnom pojedincu po imenu Anđelo koji naizgled nervira muškarce, dok je Anita sklona provocirati žene. Munjeza je ova situacija posebno pogodila, iako postoje izvještaji da su se sada pomirili i da su u dobrim odnosima. Ana je pitala jeste li bili iskreni s Adamom.

Marijana je priznala da mu je u početku vjerovala, ali nakon razmišljanja i promatranja sada sumnja i svejedno mu želi dobro. Ana se raspitala o Stanijinom ulasku u Bijelu kuću i pitala za vaše stajalište. Marijana je napomenula da iako je bilo značajnog odaziva, on nije bio usmjeren prema Aneli. Vidjelo se da je Aneli čeznula za Janjušem i svakodnevno se raspitivala o njegovom povratku.

– Pitala je Ana jeste li ranije spominjali da vas Mensur fizički privlači. Marijana je izrazila divljenje dječakovoj individualnosti i jedinstvenom ponašanju. Njihove interakcije bile su ograničene, jer je on komunicirao samo s nekoliko odabranih pojedinaca unutar kućanstva. – Ana se raspitivala zaslužuju li izbacivanje Vivien, Slađa Bošković i Sara, koje ste vi odgojili.

Marijana je izjavila da se u njoj dogodio pomak zbog kojeg je posrnula i izgubila dio sebe. Postojala je sila koja ju je sputavala, sprječavajući je da ima podršku odvjetnika. S Lejdijem se posvađala, a Marijana smatra da bi ishod bio drugačiji da je njihova veza bila čvršća. Naglasila je da ne voli biti upletena u izmišljene priče koje joj nemaju nikakvog značaja.

“Postoji li određeni scenarij koji će vam ostati u sjećanju?” upitala je Ana. Određeni razgovori koji su mi neugodni nisu mi po volji. Dojam koji je ostavila Anđelina obitelj bio je zaista izuzetan, izazivajući duboke emocije. Svaki njihov pokret pomno se promatrao, a svečana atmosfera ispunila je kuću. Anđeline namjere ostale su mi nejasne; činilo se kao da je na rubu prekida veze s tom vezom. Bojana, kako je rekla Marijana, zauzima posebno mjesto u njenom srcu.