Nedvojbeno, Željko Mitrović ima poziciju od golemog utjecaja na Balkanu. Posljedično, njegov život karakterizira neviđena lakoća, jer se trudi osigurati da njegovoj obitelji ništa ne nedostaje. Osim supruge, ponosni je otac sina i kćeri, a odnedavno je uživio i ulogu djeda. Njegov mu je sin podario svoje prvo unuče, dok je njegova mlađa kći i dalje predana svojoj vezi s izvrsnim ruskim partnerom, bez izravnih planova vezati se za brak.

  • Kao vlasnik Televizije Pink, najgledanijeg televizijskog kanala u Srbiji, Željko Mitrović ima istaknuti status u zemlji. Nadalje, vlasnik je vrlo hvaljenog reality showa Zadruga koji je stekao veliku slavu na našim prostorima. Nedavni događaj ostavio je brojne pojedince zaprepaštene i zatečene zbog iznošenja konkretnih podataka. Nedavno su se mediji raspisali o Kristini, kćerki Željka Mitrovića, poznatog vlasnika televizije Pink.

Doznalo se da je Kristina trenutno u dubokoj emotivnoj vezi s bogatim Ukrajincem koji ima poslovne veze u Velikoj Britaniji i arapskim zemljama. Međutim, kontroverze su uslijedile kao rezultat Kristininog proglasa kojim se tvrdi da je nadmoćna nad običnim stanovnicima Balkana zbog njezine povezanosti s financijski izdašnim partnerom. Nadalje, izrazila je uvjerenje da preostalom stanovništvu Srbije nedostaje intelektualni kapacitet. Kristinina izjava ostavila je u nevjerici one koji su je čuli.

  • Ležerno je primijetila kako je navikla putovati osobnim zrakoplovom svog dečka i večerati samo u najcjenjenijim restoranima. Ove tvrdnje, doživljene kao ohole i nepristojne, ostavile su mnoštvo pojedinaca potpuno zaprepaštenim. Razmišljajući o potencijalno riskantnom pothvatu, Željko Mitrović, vlasnik “Pinka”, razmišlja o stvaranju novog reality showa u kojem bi on bio jedini sudionik u trajanju od 40 dana.

U nadolazećem ljetu postoji mogućnost, iako neizvjesna, da napravim reality show koji će trajati 40 dana u kontinuitetu. U ovoj jedinstvenoj emisiji sudjelovat ću samo ja. Cilj ovog pothvata je pokazati, u zamjenu za nagradu od 100.000 €, svoju sposobnost generiranja 1 milijun £ unutar samo 40 dana dok živim u Londonu, naoružan sa skromnom svotom od 500 £. Ovu uzbudljivu objavu Željko je objavio putem Twittera. Moja strategija uključuje izvlačenje samo 500 funti iz Beograda, što će biti dovoljno da pokrijem moju kartu vlakom, početni smještaj i kupnju dva glazbena instrumenta.

  • Na temelju mojih proračuna kao uličnog izvođača tijekom prvih 5 dana, očekujem da ću generirati otprilike 3000 GBP zarade. Od ovog iznosa izdvojit ću 1000 funti za svoje izdržavanje do završetka reality showa. Preostalih £2000 bit će mudro uloženo u visokokvalitetnu rikšu. Tijekom sljedećih 10 dana, dok sam radio kao vozač rikše, predviđam da ću zaraditi impresivnih £20,000. Od ove pozamašne svote, rezervirat ću £10,000 u svrhu kupnje 5 starodobnih Rolls-Royce automobila u istočnom Londonu.

Za restauraciju svakog automobila, uključujući šminkanje, bojanje i potrebne popravke, izdvojio bih preostalih 10.000 funti. Ovaj proces obnove bio bi dovršen u roku od 10 dana. 25. već imam kupca u nizu koji bi svaki automobil kupio za 100.000 funti. S dobivenim iznosom od 500.000 funti kupio bih loše klimatiziran stan u Fulhamu, povoljno smješten u blizini južnog Kensingtona, za 400.000 funti.

  • Preostalih 100.000 funti bilo bi posvećeno renoviranju stana, projektu koji bih ja osobno proveo u razdoblju od otprilike 15 dana. Izvrsno uređeni stan trebao bi biti kupljen za nevjerojatnih milijun funti za samo četrdeset dana. Nadalje, spreman sam podnijeti sve porezne obveze na dobitak od £100,000 od oklade, ostavljajući mi ukupno £1 milijun. Iako moji suradnici mogu izraziti nezadovoljstvo, tvrdeći da ne žele protratiti ljeto, smatram da su okolnosti vrlo povoljne. Konačni rezultat, kako je rekao Željko Mitrović, tek će se odrediti.