Između nas je postojala posebna veza – ona nije bila samo prijateljica, već moja najbliža družica. Naša ljubav jedno prema drugom bila je neosporna. Mjesecima su me obuzimale misli o njoj i pokušavao sam sebi odvratiti pažnju tražeći veze s drugima.

Međutim, čim sam se približio točki da krenem dalje s nekim novim, nisam se mogao natjerati da to učinim. Nakon što sam pretrpio posljedice prošlih veza, u kojima sam se osjećao slomljeno i obezvrijeđeno, naši razgovori o našoj vezi ponovno su probudili moju vjeru u ljubav i shvatio sam da joj vjerujem. Neočekivanim razvojem događaja, našao sam se suočen s potrebom da se upustim u radni zadatak koji je zahtijevao da budem 1000 km daleko cijeli mjesec.

Ovaj je pothvat doveo do niza izazova, uključujući interakcije s neugodnim pojedincima s kojima me je upleo moj šef, što je dovelo do povišene razine stresa. Unatoč okolnostima, odlučio sam se suprotstaviti svojoj šefici, nenamjerno joj nanijevši emocionalnu bol. Odlučio sam napustiti svoj dobro plaćeni posao kako bih bio s njom, jer sam uvjeren da znam gdje doista pripadam.

Zbog silnih okolnosti jučer, tijekom kojih sam izgubio kontrolu nad svojim emocijama, ona je odlučila prekinuti našu vezu. Kao rezultat toga, danas mi je izuzetno teško doći do daha i ploviti životom bez njezine prisutnosti. Povjerenje koje je nekoć postojalo između nas je narušeno, ostavljajući me u nedoumici kako se snaći u ovoj situaciji. Obeshrabrujuća je spoznaja da osoba na koju sam se oslanjao više nema povjerenja u mene. Napredovanje se čini nemogućim, a težina svega toga je ogromna.

BONUS TEKST:

Kako biste se zaštitili od bakterija koje se mogu naći u bazenima, evo nekoliko korisnih savjeta kojih se morate pridržavati. Tijekom ljetne sezone, urinarne infekcije su čest problem koji može uzrokovati značajne probleme. Najčešći uzrok infekcija mokraćnog sustava je prekomjerno razmnožavanje bakterija, koje mogu zahvatiti i gornji mokraćni trakt (bubrezi) i donji mokraćni trakt (mokraćni mjehur, mokraćni kanali, kao i prostata i testisi kod muškaraca).

Najučinkovitija metoda za prepoznavanje i liječenje infekcija mokraćnog sustava je testiranje na bakterije u mokraći, čime se može utvrditi njihova prisutnost. Nažalost, značajan broj pojedinaca ne očisti se prije ulaska u bazen, što rezultira mogućim zdravstvenim komplikacijama ove prirode. Potrudite se prilagoditi svoje postupke okolnostima prisutnim na bazenu.

1. Baviti se osobnom higijenom i čišćenjem organizma Higijena je na prvom mjestu! Obavezno se prije ulaska u bazen kratko istuširati u trajanju od oko 60 sekundi. 2. Mijenjanje odjeće Kako biste spriječili razmnožavanje bakterija na tijelu, preporučljivo je odmah izbaciti kupaći kostim i suzdržati se od sjedenja na rubu bazena. Osim toga, stavljanje ručnika na ležaljku bitno je za održavanje higijene. Budite marljivi i ne dopustite da vam urinarne infekcije pokvare uživanje u ljetnim aktivnostima na bazenima.