Želja za ćerkom bila je jaka kod Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Od juna 2018. godine Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u sretnom su braku. U ožujku sljedeće godine na svijet su poželjeli sina Aleksandra. Unatoč njihovom roditeljskom veselju, pjevačica je otkrila da ne planiraju stati samo na jednom djetetu. Međutim, nije sigurna kada će njen sin dobiti brata ili sestru.

  • Akiju je ideja zabavna i više voli brata nego sestru. Dolazak brata ili sestre za njega će se dogoditi spontano, bez ikakvog prethodnog planiranja. Dok Aleksandra priznaje da trenutačno ima osobnu želju za djevojkom, odlučna je da taj proces ne odgađa predugo. Prije nekoliko mjeseci spomenula je da želi imati barem dvoje djece. Unatoč naizgled savršenom braku Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, astrologinja Ružica Kralj predviđa da njihova veza neće dugo potrajati.

Ipak, Kralj predviđa i da će par u prvim mjesecima iduće godine dobiti djevojčicu, prenosi “Radio svetski”. Predviđam eventualni raspad braka Djevice i Lava, jer vjerujem da će Aleksandra doći do točke kada će odlučiti ostaviti Filipa. Iako su se u početku vjenčali potaknuti ljubavlju, jasno je da ta ljubav ima ograničen vijek trajanja, a Aleksandra će se na kraju naći u vezi s drugim muškarcem. Unatoč Filipovoj sposobnosti da joj ponudi najveću ljubav na svijetu, njihova se veza ne može održati zbog njegovog kontrastnog karaktera i zahtjevne naravi.

  • Aleksandra će u narednim godinama muku mučiti s njihovom vezom, a taman kad bude najmanje očekivala, ta će sudbonosna ljubav dati na znanje. Ružica je predvidjela da ženina sudbina dopušta da ima najviše troje djece, a predviđa se da će sljedeće dijete biti djevojčica, a možda će stići već sljedeće godine. Ona također predviđa da će muškarac u ženskom horoskopu postići uspjeh i bogatstvo, ali ne kroz karijeru u javnosti. Dok postoji optimizam oko Ružicinih predviđanja o ženinoj djeci, nedoumice ostaju u pogledu budućnosti Aleksandrinine i Filipove veze.

Rođena 1995. u Somboru, Aleksandra Prijović je svoje formativne godine provela u Belom Manastiru, gradu koji se nalazi u Hrvatskoj. Glazbeni talent podarila joj je baka i majka Borka, obje vrsne pjevačice. Još u ranim godinama svoje je pjevačke sposobnosti iskazivala na raznim nastupima i druženjima. S nepunih 13 godina otisnula se u studio za snimanje, snimivši vokale za dvije pjesme, “Majko” i “Boli svaka tuvoja reč”, pod vodstvom cijenjene produkcijske kuće “Mega Sound”.

  • Kad je napunila 14 godina, Aleksandra je već počela pjevati serenade publici na vjenčanjima i drugim veselim prigodama. Dok se trudila kloniti se barova, nakratko je provela posuđujući glas u establišmentu Zorice Marković. Tijekom svog srednjoškolskog obrazovanja bila je fleksibilna da neredovito pohađa nastavu, umjesto da polaže ispite iz svojih predmeta. Od svog pojavljivanja na glazbenoj sceni, Aleksandra Prijović zaokupila je veliku pažnju domaćih i regionalnih medija.

O njezinom osobnom životu napisani su brojni članci, a tabloidi su nagađali o njezinim romantičnim vezama. Jedna od takvih glasina sugerirala je da je u vezi s Amarom Jašarspahićem, iako niti jedan od njih nije potvrdio niti demantirao te tvrdnje. Aleksandra je priznala da su te špekulacije imale svoje prednosti jer su ih držale u centru pažnje. No, 2013. godine uplovila je u ozbiljnu vezu s kolegom Ljubomirom Perućicom.

  • Njezina obitelj ga je odobravala, no njihovoj je romansi nakon dvije godine došao kraj. Početkom 2016. šuškalo se da je u vezi s Viktorom Živojinovićem, najmlađim sinom Lepe Brene, ali se ispostavilo da je on zapravo bio s njenim posinkom Filipom. Njih dvoje su se upoznali na zabavi koju je organizirao Viktor, a prvi put su se zajedno pojavili u javnosti na svadbi Slađe Vujičić, pjevačice grupe Allegro.