Tragično, trogodišnja djevojčica umrla je u Rumunjskoj, dok je njezina osmogodišnja sestra i dalje u kritičnom stanju nakon što ih je njezina majka izravno izložila supstanci namijenjenoj oslobađanju ovaca od unutarnjih parazita. Mlada djevojka iz sela Pausa hitno je prebačena u bolnicu nakon što je pokazala prve simptome trovanja.

  • Majka nije htjela priznati svoje postupke, a na istinu ju je natjeralo medicinsko osoblje koje je bilo odlučno dati sve od sebe kako bi spasilo unesrećenu djecu. Nažalost, unatoč svim naporima, djevojčici nije bilo spasa. Nakon policijske istrage, majka je isprva demantirala kupanje svoje djece i rekla da je proizvod slučajno prolila po podu kuće. Na upit, majka je navodno izrazila tugu dok je prepričavala trenutak kada je otvorila vrata.

Vrata. Djeca su se igrala na podu i možda im je nešto upalo u oči ili usta. Točan uzrok ostaje neizvjestan, jer majka priznaje da ne može definitivno utvrditi što se dogodilo. Prema nedavnim izvješćima, djevojke su u početku osjećale mučninu, što je kasnije dovelo do povraćanja. Ubrzo nakon toga, roditelj je odmah kontaktirao hitnu pomoć za pomoć. Prema riječima ravnatelja bolnice, u početku je bilo nejasnoća o prirodi tvari kojoj su djeca bila izložena.

  • Tek oko 10 sati počinitelj je priznao kupanje. Nažalost, kako je vrijeme prolazilo, stanje djevojčice se alarmantno pogoršavalo. Prema vlastima, djetetovo stanje se pogoršalo i zahtijevalo je hitan transfer u bolnicu intenzivne njege u Cluju, gdje je umrla. Druga djevojka je trenutno u stabilnom stanju, ali je vrlo ozbiljno.

Otac djevojčice izrazio je žaljenje i rekao da da je znao pravu prirodu alata nikada ne bi dopustio da se koristi. Cilj je, objašnjava, eliminirati uši, a ne naštetiti im. Kako mediji navode, obitelj ima petero djece u dobi od 2 do 14 godina, a u istragu se uključio i Centar za socijalni rad.

BONUS TEKST:

Popijte čašu slane vode svako jutro: evo što će se dogoditi! Znanstvenici se slažu da čaša slane vode ima izuzetno blagotvoran učinak na ljudski organizam. To su čiste detoksikacije koje pomažu tijelu da se regenerira. U Indiji se pijenje slane vode svako jutro prakticira od davnina, dok je zapadni svijet odbacio tu ideju s obrazloženjem da je sol štetna za ljudski organizam. „Problem“ je što vodu trebate posoliti prirodnom, čistom morskom soli.

Na taj su način zajamčeni njegovi zdravstveni učinci. Sol-590×394 Brojne dobrobiti pijenja slane vode uključuju uravnoteživanje šećera u krvi, jačanje kostiju, reguliranje metabolizma, jačanje imuniteta, poboljšanje hormonalne ravnoteže, blagotvornost kod proširenih vena i još mnogo toga. Čaša slane vode ima i nutritivnu vrijednost jer je bogata mineralima koje tijelo može brzo prepoznati i vezati. Pozitivni ioni soli spajaju se s negativnim ionima molekula vode i obrnuto.

Rezultat je nova struktura koju tijelo dobro apsorbira. Stoga voda više nije čista voda i sol više nije samo sol. Ova kombinacija je odličan lijek za vaše zdravlje. Sve što trebate učiniti je uzeti šalicu čiste tople vode i dodati joj žličicu morske soli. Evo nekoliko razloga zašto biste to trebali učiniti: 1. Hidratantno Nutricionist Matt Stone ističe da ako pijete samo vodu kako biste hidratizirali tijelo, možete piti previše i napuniti tijelo tekućinom. Preporuča da se ne pije čista voda, već samo ova voda – sa soli, jednom dnevno.

2. Probava Ako imate problema s probavom, poslužit će čaša slane vode. Slana voda aktivira enzime i ubrzava probavni trakt. Ako svako jutro popijete čašu ovog zdravog napitka, ubrzo ćete primijetiti pozitivne promjene i regulirati probavu. 3. Nesanica nestaje Minerali soli smiruju živčani sustav. Stoga, ako imate problema s nesanicom, ovaj tečaj će blagotvorno djelovati na problem ili ga barem ublažiti. Bolje spavaj. 4. Detoksikacija Riječ je o čaši čiji je sadržaj antibakterijski.

Kao što je već spomenuto, slana voda ispire toksine iz tijela i uklanja višak bakterija koje mogu naškoditi tijelu. 5. Zdravlje kostiju Vrlo popularna teorija je da alkalni minerali u soli imaju blagotvoran učinak na probleme s kostima, posebno kod onih koji pate od osteoporoze. 6. Blagotvorno djelovanje na kožu Ako želite da vaša koža ima čist sjaj, ne ustručavajte se dodati soli u čašu vode.

Detoksikacija je povezana s ovim učinkom i vaša će koža zablistati. 7. Bogat izvor minerala Sve prethodne točke odnose se, između ostalog, na informacije o bogatstvu minerala u soli i njezinoj pozitivnoj korelaciji s vodom i njenim blagotvornim djelovanjem. Minerali su osnova prehrane i zdravlja, stoga nemojte se ustručavati isprobati ovaj recept.