U današnjoj priči predstavljamo svježe prirodno rješenje koje može pomoći u skidanju do 7 kilograma u roku od 2 tjedna. pića-kilograma Da biste postigli željeni rezultat, bitno je voditi zdrav način života i konzumirati hranjivu hranu.

  • Smanjite konzumaciju šećera i prerađene hrane i svaki dan započnite s ovim okrepljujućim napitkom. Potrebne komponente za lijek su sljedeće: Za ovaj recept trebat će vam 5 limuna, 10 grama đumbira, 2 litre čiste vode i 5 režnjeva češnjaka. Uputa: Započnite dijeljenjem limuna na četiri jednaka dijela, pazeći da kora ostane netaknuta.

Nastavite s rezanjem režnjeva češnjaka i đumbira i pomiješajte ih u loncu, prelijte ih vodom. Zakuhajte smjesu i ostavite da kuha 10 minuta. Na kraju ostavite smjesu da se ohladi prije upotrebe. Upute za korištenje: Kako biste održali zdravu rutinu, započnite dan konzumacijom jedne čaše ovog potpuno prirodnog napitka na prazan želudac, uz hranjivi doručak.

BONUS TEKST:

U svijetu postoje ukupno 63 mora i 5 oceana. Među tim vodenim površinama, Weddellovo more ističe se kao najnetaknutije, budući da graniči s obalom Antarktika. S druge strane, Mrtvo more nosi titulu najslanijeg mora na svijetu. Naime, njegova se površina nalazi na najnižoj točki na Zemlji, nevjerojatnih 400 metara ispod prosječne razine mora. Osim toga, koncentracija soli u Mrtvom moru deseterostruko premašuje koncentraciju obične morske vode.

Ovo jedinstveno more može se pohvaliti i obiljem minerala, nadmašujući u tom pogledu bilo koji drugi prirodni rezervoar vode. S nevjerojatnom dubinom od 10.265 metara, Filipinsko more nosi titulu najdubljeg mora. Smješteno u srcu oceana, Sargaško more ne samo da se ističe kao najveće more u smislu površine, već je i jedino more koje se nalazi na tako jedinstvenoj lokaciji. Među morima, Bijelo more ima najmanju površinu. Nasuprot tome, Crveno more ističe se kao najtoplije, primjetno po tome što nema nikakvog riječnog dotoka.

Salinitet morske vode je toliko visok da kada bi se izvadila sva sol, bilo bi dovoljno da cijelo kopno prekrije slojem dubokim nekoliko metara. Naime, morski valovi imaju potencijal da se uzdignu do visine od četrdeset metara. U carstvu hladnih voda, Istočnosibirsko more nosi titulu najhladnijeg mora na našem planetu.

Nasuprot tome, Azovsko more drži rekord kao najpliće, jer niti jedno mjesto ne doseže dubinu veću od trinaest i pol metara. Među svim morima, Mediteran se može pohvaliti s najvećim brojem zemalja koje obuhvaćaju njegovo ogromno prostranstvo. Skriveni ispod morske površine leže užareni gejziri koji ispuštaju vodu zagrijanu na temperature od čak 300-400 stupnjeva Celzijusa.

Nevjerojatno, unatoč ovoj ekstremnoj vrućini, voda ostaje u tekućem stanju zbog golemog pritiska koji se na nju vrši. Fascinantna je činjenica da se nevjerojatnih 99% ukupnog životnog prostora na Zemlji nalazi unutar ogromnih mora i oceana. Podrijetlo života može se pratiti unatrag do oceana, gdje se prvi put pojavio. Zanimljivo, kad bi se morski led otopio, bio bi pitki zbog niskog udjela soli.

Zaista je izvanredno uzeti u obzir da se velika većina Zemljine vode, oko 99%, nalazi u morima i oceanima, koji prekrivaju nevjerojatnih 71% površine planeta. Osim toga, skriven ispod valova leži najduži planinski lanac na našem planetu, poznat kao Srednjoatlantski greben. Prostirući se preko nevjerojatnih 50 tisuća kilometara, ovaj podvodni planinski lanac proteže se preko cijele kugle zemaljske. Morska voda sadrži otprilike 20 milijuna tona zlata u otopljenom stanju.

Globalna prosječna temperatura oceanske vode je +3,5 stupnjeva Celzijusa. Obala je preferirano mjesto za većinu najvećih gradova na našem planetu, što čini 75% njihovog ukupnog broja. Nadalje, nevjerojatnih 80% svjetske populacije živi u radijusu od samo stotinu kilometara od prostranih obala mora ili oceana.

Područje koje sada obuhvaća Sredozemno more nekada je bilo kopno, ali je potopljeno kako se globalna razina oceana podigla i vode Atlantskog oceana ušle kroz Gibraltarski tjesnac.