Pripremite se za mnoštvo promjena u svim znakovima zodijaka jer se pojavljuje vrlo neuobičajen astrološki fenomen, dvostruki puni Mjesec. Astrolozi predviđaju da će se prvi puni Mjesec dogoditi 22. lipnja, zauzimajući drugi stupanj znaka Jarca. Nakon toga, sljedeći puni Mjesec pojavit će se 24. srpnja, smješten na oznaci od 30 stupnjeva.

  • Ovaj nebeski uzorak označava nepokolebljivu pozornost svemira prema stvarima obuhvaćenim znakom Jarca, kao što su status, profesionalni napori i položaj u društvu. Ovi značajni aspekti obuhvaćaju izbore koji se odnose na brak i razvod, promjene u karijeri, stjecanje državljanstva i slične odluke koje mijenjaju život.

 

Intrigantan aspekt Jarca koji se nalazi točno na sjecištu karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi dovodi do formiranja Velikog križa na nebu tijekom punog mjeseca 22. lipnja i 24. srpnja. Nadolazeće situacije sigurno će donijeti značajne promjene u našim životima, gotovo kao da ćemo se svi naći na raskrižju, što će od nas zahtijevati da promijenimo smjer ne jednom, već gotovo dvaput u ovom mjesecu. Ovaj astro fenomen imat će značajan utjecaj na pet znakova koji su najpodložniji njegovom utjecaju.

Ovan

Na vaš sektor životnih ciljeva i statusa utjecat će dva snažna puna mjeseca, nalik munjama. Ove nebeske pojave daju vam mogućnost donošenja značajnih odluka u vezi statusa vaše veze, bilo da se radi o braku ili razvodu, kao i određivanja puta vaše karijere. Utjecaj vašeg vladajućeg planeta tijekom ovih trenutaka mjesečevog sjaja će oblikovati ishode. 22. lipnja, dok pun Mjesec bude milovao Bika, financijska pitanja će zauzeti središnje mjesto. Zatim, 24. srpnja, kozmičko poravnanje Marsa u Blizancima koji se povezuje s Jupiterom nagovještava nadolazeće putovanje ili priliku za obuku koja će imati izravan utjecaj na vašu profesionalnu putanju.

Rak

Tijekom cijelog ljeta bit ćete preokupirani pitanjima vezanim za svoj privatni život, budući da će partnerov sektor dominirati puna dva mjeseca. Moguće je da u početku odaberete jednu osobu, samo da bi se okolnosti promijenile i promijenile vašu perspektivu. Dodatno, tijekom punog Mjeseca, aspekt Velikog križa će se manifestirati u vašoj karti, označavajući da će vaša odluka biti isprepletena s vašim životnim aranžmanima i društvenim položajem.

Vaga

U aspektu Velikog križa na vašoj karti pojavljuje se Pun Mjesec, signalizirajući izazovne okolnosti unutar vaše obitelji. Moguće je prilike da se preselite ili svjedočite značajnim promjenama unutar granica vašeg doma. Ova vas situacija također može potaknuti da preispitate svrhu svog života, što dovodi do potpunog preispitivanja vašeg puta. Na primjer, možete se odlučiti vratiti na svoj trenutni posao oslanjajući se na prihod od najma stana. Osim toga, vjerojatno je da će se dogoditi značajni događaji koji će uključivati ​​vaše roditelje.

Jarac

Pod utjecajem punog Mjeseca doći će do značajnog usklađivanja s vašim horoskopskim znakom, što ukazuje na ključne izbore koji su pred vama. Vrlo je vjerojatno da će se ove odluke vrtjeti oko pitanja veza i toga gdje zovete dom, budući da će čvor budućnosti biti pozicioniran u području obitelji i nekretnina tijekom ovog razdoblja. Nadalje, vrlo je vjerojatno da će dobivanje određenog dokumenta, poput putovnice ili potvrde, imati veliki značaj za vas u ovom trenutku.

Riba

Tijekom pojave punog Mjeseca iskusit ćete duboki značaj i karmičku bit ovog događaja, na što ukazuje prisutnost Saturna, vladajućeg planeta, u vašem znaku. Značajni događaji vjerojatno će se odvijati u vašem neposrednom okruženju, u rasponu od drastičnih promjena unutar vašeg tima do ključnih odluka unutar vaših osobnih odnosa. Na primjer, blizak prijatelj može neočekivano otkriti svoje prave osjećaje, što će u konačnici promijeniti vaše buduće planove. Nadalje, moguće je da u ovom razdoblju možete primiti vijesti o mogućoj trudnoći, budući da je pun Mjesec usklađen s temama djece i ljubavi.