Pjevačica Selma Bajrami otvoreno je iznijela mnoštvo burnih detalja iz svog privatnog života. Podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, Selma Bajrami uspjela je proizvesti zbirku pjesama koje i dalje odjekuju i ostaju popularne. Osobni život ove žene s folk scene stalno je izazivao značajnu pozornost, posebice nakon što su otkriveni njezini opsežni problemi s bivšim suprugom.

  • Selma Bajrami je ranije bila udata za Zorana Vučkovića, ali nisu imali zajedničke djece. Unatoč dubokoj ljubavi jedno prema drugome, njihov je odnos bio pred značajnim izazovima prvenstveno zbog svekrve. Pjevač je za televiziju Hype otkrio da unatoč majčinom negodovanju njihove veze zbog vjerskih razlika, to nije imalo utjecaja na njihovu ljubav. I tijekom razvoda njihova je ljubav ostala netaknuta.

Pjevač je ispričao i da ga je svekrva pokušavala zastrašiti, ali je njegov partner Zoran uvijek stajao na njihovoj strani, ne podliježući njenom utjecaju. Pjevačica je istaknula kako im je kao izvođačima na prvom mjestu karijera i ne dopuštaju vanjskim faktorima da diktiraju njihov izbor u ljubavi.

  • Nakon prvobitnog razvoda, Bajramijeva se nekoliko godina kasnije opet našla u situaciji da Muji Musiću izgovara posljedično “da”. Zajedno su dobili sina, no nažalost, njihova je veza ubrzo naišla na svoje poteškoće. Selma je, gostujući na Hype televiziji, podijelila svoje srceparajuće iskustvo s muškarcem koji ju je prevario o svom porijeklu.

Unatoč nezainteresiranosti za materijalna dobra, jako ga je voljela i već je nosila njihovo dijete. Zatvorena u kući, doživjela je značajno debljanje i izolaciju od prijatelja. Tada su počele nevolje. Selma je trpjela maltretiranje i ponižavanje, trpjela je bolne komentare o svom izgledu i bila prisiljena da radi u Australiji kako bi im osigurala bolji život. Trenutak slučajnog tjelesnog ozljeđivanja otkrio je istinu – namjerno ju je povrijedio.

  • Udario ju je u lice i nanio joj ozljedu. Selma čvrsto vjeruje da se svaki muškarac koji digne ruku na ženu ne može smatrati pravim muškarcem. Njegovi postupci bili su vođeni njegovom vlastitom nesigurnošću, s ciljem da je sruši. Samo deset dana nakon što sam se sa svojim sinom, koji je tada imao gotovo dvije godine, iselila iz stana, on je bez gubljenja vremena oženio drugu ženu i, da bude još gore, postao otac djeteta tijekom brakorazvodne parnice.

– I njega je ta žena ostavila. Sada, možete li vjerovati da je tipično imati djecu s dvije različite žene u razmaku od tri godine? Bio sam upleten u pravnu bitku dugih devet godina. Izmišljao je neistine o meni, iskorištavajući trenutnu pandemiju, a ja sam ostao bespomoćan bez ikakve pravne pomoći, zbog čega sam propustio rok za žalbu. Zapanjujuće, zaključeno je da se zapravo slažem s njim u svakom aspektu, što znači da je to isključivo moja krivnja.

  • Unatoč izazovima, uspjela sam osigurati gotovo ravnopravno skrbništvo, a moje dijete je kod mene od četvrtka do nedjelje – otkrila je Selma u iskrenom intervjuu za Hype televiziju. Kako bih razjasnio, osjećam se ponukanim pozabaviti se temom o kojoj bih radije izbjegao raspravljati. Kao netko tko medijskim istupima uvijek pristupa s razlogom, nedavni događaji naveli su me na odluku da se povučem iz središta pozornosti.

Međutim, okolnosti su me vratile i ponovno sam se našao ovdje. Ovo su osjećaji koje je Selma Bajrami iznijela tokom gostovanja u emisiji “Amidži show”. Selma Bajrami, rođena 4. srpnja 1980. u Tuzli, dolazi iz različitih sredina, s mješavinom albanskog i bosanskog nasljeđa. Selma je od malih nogu pokazivala veliki interes za muziku, što je bilo vidljivo iu njenom domaćinstvu, gdje su se često mogli čuti zvuci narodnih pjesama i melodija koje su slavile kulturno bogatstvo ovog kraja.

  • Selmino odrastanje u tijesnom selu Mramor, koje se nalazi u blizini Tuzle, usadilo joj je snažan osjećaj zajedništva i pripadnosti. No, izložila ju je i nedaćama koje je donio rat u Bosni i Hercegovini. Od 1992. do 1995. Selma i njena obitelj, zajedno s ostatkom naroda, proživljavaju teške ratne godine. Život u dijelu Tuzle koji je u to vrijeme bio pod zaštitom UN-a značio je život ispunjen neizvjesnošću i brojnim preprekama zbog ratnih ograničenja.