Spol bebe Petra Graše i Hane Huljić i dalje je slatka misterija. Petar Grašo, poznati pjevač, ima lijepu vijest jer iščekuje svoje drugo dijete s Hanom Huljić, koja je 14 godina mlađa od njega. U nedavnom otkriću, otkrili su spol svog nadolazećeg snopa radosti – dječak je! Ova radosna prilika prati njihovo prethodno iskustvo roditeljstva 2022. godine, kada su na svijet poželjeli dobrodošlicu prelijepoj kćeri koju su s ljubavlju nazvali Alba.

  • Unatoč iznenađenju što ne zna spol bebe Petra Graše i Hane Huljić, pjevač oduševljeno izražava radost što će po drugi put postati otac, a pritom kaže da se Hana trenutno osjeća najbolje. – Kako je Hana? Baš kao i svaka druga trudnica. Čini se da se njezine preferencije mijenjaju iz dana u dan. Jedan dan uživa u kroasanima, ali drugi dan ne. Slično tome, moj parfem može jednog dana na njoj mirisati nevjerojatno do nepodnošljivog sljedećeg dana. Pretpostavljam da je to samo dio iskustva i savršeno je normalno.

Podijelio je to za In Magazin. Spol bebe Petra Graše i Hane Huljić otkrio je portal Svet novina Ata images. Pjevačica izražava neizmjernu radost u svakom trenutku provedenom s bebom, potpuno svjesna da će vrijeme brzo proći i osjećajući blagu želju da beba odraste. Međutim, postoji i osjećaj tuge koji prati ovo iščekivanje, jer pjevačica zna da će im nedostajati trenutna faza u kojoj je beba.

  • Bebu opisuju kao prelijepu i veselu, koja u njihove živote donosi nešto uistinu posebno. Dodatno, spominje se kako će beba zasigurno razveseliti malenu Albu, koja željno iščekuje dolazak brata. Mjesec trudnoće bebe Petra Graše i Hane Huljić ostaje nepoznat, iako je spol otkriven. Trenutačno trudna Hana posljednji je put u javnosti viđena prije nekoliko tjedana tijekom otvaranja izložbe “Svemir kroz ljubav” u Dioklecijanovim podrumima.

Prilikom ovog događaja izrazila je neizmjernu sreću što je u njihove živote donijela kćerkica Alba, koja će u srpnju napuniti dvije godine. Čuvajući svoju privatnost od očiju javnosti, suzdržao se od bilo kakvih informacija o trudnoći svoje supruge za medije. Slijedom toga, točan mjesec porođaja ostaje nepoznat, što je dovelo do nagađanja brojnih pratitelja na društvenim mrežama da bi mogao pasti u srpnju, što bi se moglo poklopiti s Danijelinim rođendanom 15. istog mjeseca.

  • Potvrđena je vijest da Petar Grašo i Hana čekaju dijete, što znači da će Alba dobiti brata i sestru te više neće biti sama. No, točni detalji o trajanju trudnoće i terminu poroda nisu objavljeni, kao ni kad je prije dvije godine Alba rođena samo dva dana nakon Danijelinog rođendana. Ove pretpostavke temelje se na dostupnim informacijama.

BONUS TEKST:

Tisućama godina češnjak je cijenjen kao jedna od najmoćnijih biljaka na Zemlji, poznata po svojim izvanrednim ljekovitim svojstvima. češnjak-pixabay Češnjak često krasi naše blagovaonske stolove, služeći ne samo kao dodatak okusu, već i kao pouzdani lijek za običnu prehladu ili gripu.

Poznat po svojim prirodnim antibiotskim svojstvima, češnjak je stekao reputaciju prave ljekovite biljke, što potvrđuju i stručnjaci na tom području. Češnjak sadrži gotovo stotinu aktivnih kemijskih spojeva, uključujući brojne antioksidanse koji pomažu u smanjenju staničnih oštećenja i propadanja. Češnjak se pokazao učinkovitim kao antibiotik, lijek za pročišćavanje dišnih putova, ima antikancerogena i protuupalna svojstva, a ima i sposobnost suzbijanja gljivica i određenih virusa.

Prema riječima nutricionistice Mateje Mrmić, dok točni mehanizmi djelovanja češnjaka na organizam nisu u potpunosti razjašnjeni, utvrđeno je da ima antibiotska svojstva, pomaže u pročišćavanju dišnih puteva, ima antikancerogena i protuupalna svojstva, kao i da suzbija određene virusi i gljivice. Snaga ljekovitih svojstava češnjaka može se pripisati snažnom spoju alicinu, koji služi kao obrambeni mehanizam protiv invazije bakterija i gljivica.

Kako biste u potpunosti iskoristili povoljne prednosti češnjaka, neophodno ga je redovito i pažljivo uključiti u svoju prehranu. Kako biste aktivirali enzimsku reakciju koja proizvodi alicin, svakako ga zdrobite prije gutanja. Preporučuje se konzumiranje minimalno tri češnja češnjaka dnevno. Optimalan način konzumiranja je u sirovom obliku. Što se tiče termičke obrade, neka traje kratko – ne duže od 10 minuta.

Snažan miris povezan s češnjakom odvraća brojne pojedince da ga uključe u svoju prehranu. Međutim, ključno je prepoznati da ovaj prepoznatljivi miris proizlazi iz spojeva koji sadrže sumpor, koji su također odgovorni za terapeutska svojstva češnjaka. Ako se susrećete s neugodnim zadahom izazvanim češnjakom, možete ga ublažiti žvakanjem lišća peršina, zrna kave ili komorača.