Uprkos nagađanjima, veza Anice Lazić i Lazara Ristovskog ostaje stabilna i skladna. Uzbudljiva vijest neizmjerno je razveselila obitelj Lazara Ristovskog! Uskoro će se otvoriti novo i značajno poglavlje u njihovim životima, dok voljeni glumac i televizijska superzvijezda kreće na posebno putovanje.

  • Gradske vijećnice vrve od rasprava o vezi Anice Lazić i Lazara Ristovskog, o kojoj se puno priča i koja je u tijeku, što je čini najvažnijom temom u gradu. Glumčevu odluku da se nakon razvoda od kolegice Danice zaljubi u tri i pol desetljeća mlađu ženu, kritički ocjenjuju komentatori, jednostavno doživljavaju kao manifestaciju krize srednjih godina.

Iako možda postoji mali broj pojedinaca koji zagovaraju ljubav, postoje i oni koji posjeduju duboko shvaćanje da su se, unatoč značajnoj dobnoj razlici, duše neobjašnjivo približile i ispreplele kao jedinstveni entitet. Dok se prva godina zajedničkog života Anice Lazić i Lazara Ristovskog bliži kraju, zaljubljeni par sada ulazi u drugu godinu, što je potaknulo nagađanja o tome što ih čeka, uključujući i mogućnost da naprave sljedeći veliki korak.

  • Postoje nagađanja da će dramski glumac i uspješni redatelj uskoro zaprositi svoju odabranicu, koja je u savršenoj dobi za brak, a izvori sugeriraju da će se to dogoditi za nekoliko dana. Unatoč tome što Lazar ima dva odrasla sina i unuke, Aničina želja da ostvari svoju ulogu supruge i majke i dalje je značajna, a vjeruje se da je glumac toga u potpunosti svjestan. U narednom razdoblju ove razne ideje i planovi ili će dodatno učvrstiti romantičnu vezu slavnog para ili ih potencijalno razdvojiti.

Trenutno uživaju u skladnoj i izvrsnoj vezi koju su njegovali, a koja je ukorijenjena u povjerenju i međusobnom poštovanju. Vidljiva je njihova zajednička strast prema putovanjima, a čini se da ih zanima i gluma. Štoviše, nedavno se doznalo da Anica posjeduje i talent za pisanje. Korištenjem svog imena osigurala je angažman u časopisu, uspjeh koji je ponosno podijelila na Instagramu.

  • Djevojka Lazara Ristovskog, koji je značajan dio svog života posvetio učenju jezika u inostranstvu, sada je na pragu novog poglavlja u svom životu. Nakon samo godinu dana zajedničkog života, Anica i Lazar Ristovski podijelili su radosnu vijest, ovjekovječivši reakciju svojih sinova fotografijom. Neočekivano putovanje vratilo ju je u Srbiju, gdje joj je glumac pružio priliku da istraži glumu, a sada je krenula u novo poglavlje. Aničino mnoštvo talenata nedvojbeno je privuklo Lazarovu pozornost.

Lazar Ristovski, srpski umjetnik, poznat je po svojim vještinama u kazalištu, filmu i televiziji. Rođen je 26. listopada 1952. u Ravnom Selu, a od 1972. živi u Beogradu. U braku s glumicom Danicom Ristovski dobio je dva sina, Petra i Jovana. Tijekom svoje karijere Ristovski je sudjelovao u više od četiri tisuće kazališnih predstava te je bio uključen u više od 40 filmskih i televizijskih projekata.

  • Svoj izniman rad donio mu je brojne prestižne nagrade, od priznanja “Raša Plaović” i “Pavle Vujisić” do “Zlatnog purana”, “Zlatne mimoze” i “Esar Konstantina”. Iako od sredine devedesetih ne nastupa aktivno u kazalištu, Ristovski često preuzima uloge redatelja i producenta. Godine 1999. debitirao je kao trostruka prijetnja, preuzimajući obveze glumca, redatelja i producenta za film “Bijelo odijelo”, koji mu je priskrbio značajna priznanja.

Osim doprinosa filmskoj industriji, Ristovski se bavi i pisanjem, objavivši dva romana i dvije zbirke priča koje su ljubitelji književnosti toplo prihvatili. Lazar Ristovski, rođen 1952. godine u Ravnom Selu kod Vrbasa, imao je djetinjstvo i mladost ispunjenu obrazovanjem. Otac mu je porijeklom iz Makedonije, a majka Crnogorka.