Nakon što su se upustili u intimnu vezu, Ana i Danijel otkrili su da su zapravo braća i sestre, no to ih otkriće nije pokolebalo da nastave svoju vezu. Ana i Danijel, par iz Španjolske, obiteljsku povezanost otkrili su tek nakon intimne veze. Unatoč šokantnom otkriću, nastavili su ganjati svoju ljubav koja je rezultirala rođenjem troje djece.

  • Međutim, ova nepredviđena okolnost stavila ih je pred značajan izazov s kojim se sada suočavaju. Život se za Anu i Danijela pokazao iznimno surovim, što nas je podsjetilo da nas ljubav ponekad može odvesti neočekivanim i kompliciranim putevima. Čak i nakon što su otkrili svoje krvno srodstvo, odlučili su ne prekinuti svoju vezu i umjesto toga donijeli su odluku da se međusobno vjenčaju.

Tijekom nesvakidašnjeg intervjua za “EL ESPANOL” Ana je otkrila da ju je majka obavijestila o očevu odlasku kako bi zasnovala novu obitelj u kojoj će imati još jednog sina. U tom trenutku nije znala njegovo ime ni godine; jedino čega je bila svjesna bilo je njihovo zajedničko prebivalište u gradu. Izražavala je stalnu znatiželju da ga sretne, osobito ako bi ga neočekivano srela na ulici ili negdje drugdje.

  • U dobi od 20 godina krenula je u potragu za odgovorima. Dragocjene savjete o maksimalnoj iskoristivosti ove ljekovite biljke tijekom cijele godine donosi Midas Midas logo. Kad je napunila 20 godina, krenula je u potragu za pronalaskom svog oca i brata na popularnoj platformi društvenih medija, Facebooku. Kako bi započela kontakt, poslala je zahtjev koristeći anonimni profil, s namjerom da najprije upozna svog brata i potom ga obavijesti o svom dobrobiti kao njegovoj sestri.

U tom trenutku Danijel je nakon razvoda roditelja živio s ocem. Danijel je sumnjao u postojanje sestre, no zbog očeve nevoljkosti da prizna kćer, Danijel se suzdržao od susreta s njom. Nakon što su im se Facebook profili ukrstili, upustili su se u razgovor. Samo dva dana kasnije odlučili su se naći licem u lice i tako prekinuli dugogodišnju otuđenost koja je trajala niz godina. Nakon što su izmijenili zagrljaje, Ana i Danijel prasnuli su u smijeh, našavši se u nevjerojatno neobičnom scenariju.

  • Potvrda za ovo iskustvo stigla je od Danijela koji je, kao tri godine mlađi, provjeravao svaki detalj. Sa 17 godina, prisjeća se Danijel, osjećao je blagu nelagodu zbog nedostatka razgovora. No, to nije omelo njihovu vezu koja je tek počela, jer su počeli sve više vremena provoditi zajedno. Na kraju je Ana zaživjela samostalno, a Danijel joj se odlučio fizički pridružiti u ovom novom poglavlju njihovih života. Otkrila je da je u konačnici Dani počeo provoditi više vremena u mom stanu nego u vlastitom stanu.

Taj se obrazac zadržao sve do trenutka kad smo odlučili zajedno živjeti. Oboje su priznali da su počeli osjećati međusobnu privlačnost, zajedno s osjećajem obiteljske povezanosti koji im je prije izmicao. Pogledajte ovu objavu na Instagramu koju je napisala Ana Parra (@anaparra_bcn). U tom trenutku njihov otac je donio odluku da se suoči s Anom, koja tvrdi da nije imala sklonosti uspostaviti vezu s muškarcem koji ju je napustio u djetinjstvu.

  • Odnos Ane i Danijela zbunio je one u njihovoj sredini dok su zajedno krenuli na put. Svima je bilo očito da između njih postoji magnetska privlačnost. Ana, koju će zauvijek progoniti dan kada se to neizbježno dogodilo, priznaje da su se ona i njezin brat borili prihvatiti i suočiti se s tabuom svoje neporecive veze kao brata i sestre, što je dovelo do nedostatka razumijevanja i unutarnjeg bijesa.

Danijel je otkrio detalje kako je tekao prvi poljubac. Prema njegovim riječima, naše putovanje počelo je uživanjem i postupno se razvilo u dublju vezu, a kulminiralo je neočekivanim i neplaniranim prvim poljupcem. Nakon tog incidenta, duboki osjećaj krivnje obuzeo je obje osobe. Svjesno su se udaljili jedni od drugih, shvaćajući težinu svojih postupaka. Poljubac se dogodio diskretno usred druženja s prijateljima, čime su samo oni svjedočili njihovom ranjivom trenutku.

  • Za sada nije bilo razgovora o traženju dublje i intimnije veze. Prema Aninim riječima, usprkos našoj zajedničkoj sklonosti i kompatibilnosti, činjenica da smo braća i sestre sprječava nas da nastavimo bilo što dalje. Razdoblje emocionalne odvojenosti, kako su ga nazvali tijekom neobičnog intervjua koji nije trajao više od sedamdeset i dva sata, pokazalo se za njih bolnim iskustvom. Bilo je prolivenih suza, podijeljenih zagrljaja i duboke spoznaje da su naši životi isprepleteni”, prepričava Danijel.

“Zamislite sebe kako ste duboko zaljubljeni u nekoga, samo da bi im moralno zabranili biti zajedno…to je nevjerojatno uznemirujuća situacija. Stalno viđani u međusobnom društvu, susjedi nisu mogli a da ne posumnjaju na skrivenu vezu. Ipak, njihove su sumnje potvrđene kada su saznali za nepokolebljivu podršku koju su dobili od zajedničkog kruga prijatelja. Prema Danijevom nekonvencionalnom priznanju, naši su prijatelji uspješno prebrodili cijelo naše zajedničko putovanje i učinili da ono izgleda normalno.

  • Naposljetku, društvena očekivanja postavila su mentalnu prepreku na našem putu, ali istina je da smo mi jednostavno dvoje mladih ljudi koji su slučajno ukrstili puteve i razvili romantične osjećaje jedno prema drugom. Društvo se pridržava moralnih standarda, a naš vlastiti unutarnji moralni kompas spriječio nas je u tom skoku. Zaista je glupo kada uzmete u obzir da se naš odnos ne razlikuje od bilo kojeg drugog, osim oznake u obiteljskom kartonu koja nas označava kao braću i sestre po krvi.

U javnoj izjavi koju su snimile televizijske kamere, podijelili su vijest o svojoj zajednici, otkrivši svaki detalj. Ana je pojasnila da je njihova odluka bila potaknuta željom da izbjegnu potrebu pojedinačnog informiranja svakoga. Među ostalim izjavama, ustvrdila je kako unatoč sveopćoj netoleranciji prema incestu, nikome nisu naudili.