Bivše žena Željka Joksimovića, Vesna Joksimović, u poslednje vreme sve češće privlači pažnju javnosti zbog svojih slobodnih objava na društvenim mrežama. Ona sa tim nema problem i stoji iza svake svoje objave, a ni Željko Joksimović, kao ni njegova supruga Jovana Joksimović nemaju ništa protiv toga.

  • Naime, bivša žena Željka Joksimovića ovog puta skrenula je pažnju na sebe novom fotografijom koju je objavila na društvenoj mreži Instagram. Vesna Joksimović je inače aktivna na Instagramu i veoma je iskrena kada komentariše, pa su stoga svi njeni komentari propraćeni i medijski.Vesna je bila u uskoj crvenoj haljini, a bujne grudu istakla je u prvi plan i to s pravom budući da bivša žena Željka Joksimovića i te kako ume da nosi svoje adute. Ispod fotografije nizali su se brojni komentari, a svi su bili oduševljeni njenim izgledom.

– „Prelepa si“, „Sjajno izgledaš“, „Blago onom ko te ima“ – bili su samo neki od komentara.Podsetimo, nakon razvoda od Joksimovića, Vesna je donela odluku da više ne staje na ludi kamen, a jednom prilikom je i javno prozvala pevača.

– Brak me ne zanima, to je prevaziđena institucija – pisalo je u jednoj njenoj objavi na društvenim mrežama.

Naime, Vesna je odgovorila na pitanje jednog pratioca o budućnosti ljubavne veze, ukoliko je u njoj sve kako treba, a njen stav na ovu temu je i te kako jasan i nije se libila da ga javno iskaže:– Dok je lepo neka traje, i onda – adio! Eto vam odgovor na temu razvoda – navela je tad Vesna, koja iz braka sa Željkom Joksimovićem ima ćerku jedinicu Minu.

Željko Joksimović, jedan od najcenjenijih i najpoznatijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije, rođen je 20. aprila 1972. godine u Valjevu, Srbija. Odrastao je u muzičkoj porodici, gde je već u ranom detinjstvu pokazivao izuzetan talenat za muziku. Sviranje klavira i harmonike bili su neizostavni deo njegovog odrastanja, a već u tim ranim godinama bilo je jasno da je rođen za scenu.

  • Nakon osnovne i srednje muzičke škole, upisao je Fakultet muzičkih umetnosti u Beogradu, gde je diplomirao sa visokim ocenama. Tokom studija, već je počeo da se ističe kao talentovani kompozitor i tekstopisac. Njegove pesme su brzo postajale hitovi, a njegov talenat i originalnost nisu prošli neprimećeno u muzičkoj industriji.Joksimović je svoju karijeru započeo kao kompozitor i tekstopisac, a kasnije je postao i uspešan izvođač. Njegov prepoznatljiv glas, emotivne interpretacije i harizmatičan scenski nastup osigurali su mu ogromnu popularnost i lojalnu publiku širom regiona. Njegovi albumi i singlovi redovno su postizali visoke pozicije na top-listama.

Osim kao solista, Joksimović je poznat i po saradnji sa drugim muzičarima, kao i po učešću na brojnim muzičkim takmičenjima. Bio je predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije 2004. godine sa pesmom “Lane moje”, koja je osvojila drugo mesto, što je bio ogroman uspeh za njega i za Srbiju. Ponovno se takmičio na Evroviziji 2012. godine sa pesmom “Nije ljubav stvar”. Pored toga, Joksimović je bio domaćin Pesme Evrovizije 2008. godine, koja je održana u Beogradu.

Pored muzike, Joksimović se bavi i produkcijom, televizijskim projektima i humanitarnim radom. Aktivan je u različitim dobrotvornim akcijama i često koristi svoj uticaj kako bi pomogao onima kojima je pomoć potrebna.Željko Joksimović je oženjen voditeljkom Jovanom Joksimović, sa kojom ima dvoje dece. Kroz godine, njegova muzika je ostavila neizbrisiv trag na muzičkoj sceni Balkana, a njegovo ime sinonim je za kvalitet, originalnost i profesionalizam.