Izvor najveće radosti Dragane Mirković leži u njezinoj voljenoj djeci Marku i Manueli, koji su njezini nasljednici. Slobodno podijelite ovaj sadržaj na raznim platformama društvenih medija, kao što su Facebook i Twitter. U prisustvu djece Marka i Manuele, sreća Dragane Mirković doseže vrhunac, a proslavljena folk pjevačica ima prioritet da svaki trenutak provede s njima.

  • Dragana je dobila ogromnu podršku nasljednika kada je prije nešto više od dva mjeseca odjeknula vijest o njezinom razvodu od supruga Tonija Bijelića nakon dvadeset i pet godina braka. Instagram Unatoč tome što su odrasli ljudi koji su uspostavili vlastite živote i karijere, sin i kći poznatog pjevača odlučili su se vratiti u svoju obiteljsku rezidenciju, dvorac Ebenfurt, nakon što su se odselili nekoliko godina ranije.

Prepoznavši majčinu potrebu za ljubavlju i podrškom, Marko i Manuela proveli su kvalitetno obiteljsko vrijeme s Draganom tako što su jučer bili na zajedničkom slavlju. Radost koju je doživjela Dragana Mirković povodom punoljetstva svoje kćerke je neopisiva. Okružena najmilijima, Mirkovićeva je zadivljujuće ušla u pratnji svoje djece, a divan prizor podijelili smo s nama putem “Instagrama”.

  • Na spomenutoj društvenoj mreži glazbena zvijezda s oduševljenjem je objavila slike svog sina nazvavši ga “Moj ponos”, a nedugo nakon toga podijelila je i dirljivu fotografiju sa svojim voljenim Manuelom, od milja napisanom kao “Sunce moje”. Pored knjige „Čitaj razvod“, Dragana Mirković se suočava sa novim izazovima, osećajući se bespomoćno i bez podrške. Slike otkrivaju njezinu neusporedivu sreću i sjaj u društvu najmilijih dok nastoji brzo prebroditi najtežu fazu svog života.

Poznata po svojoj snazi ​​i hrabrosti, pjevačica je s pravom stekla reputaciju jedne od najotpornijih i najneustrašivijih žena u javnosti. Vidjelo se to još jednom prilikom razvoda, jer je elokventno i samouvjereno pričala o svojim iskustvima uz blistav osmijeh. Rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, Dragana Mirković stekla je reputaciju jedne od najistaknutijih osoba balkanskog pop-folk žanra.

  • Tijekom 80-ih i 90-ih dominirala je glazbenom industrijom, prodavši gotovo 10 milijuna albuma i etablirajući se kao jedan od najprodavanijih izvođača u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj. Njezina slava nadilazi granice, s rasprodanim koncertima u Bosni, Rumunjskoj i Bugarskoj, a ušla je u povijest kao prva srpska pjevačica koja je održala veliki solistički koncert u Turskoj. Dragana je poznata po svojim vrhunskim, visokobudžetnim glazbenim spotovima i zamršenim plesnim točkama.

Osim glazbenih postignuća, proslavila se iu filmskoj industriji te je ponosna vlasnica televizije “DM Sat”. Ugledni američki časopis “Billboard” uspoređuje njezin utjecaj s kultnim umjetnicima poput Madonne i Lady Gage, dok je u Srbiji od milja nazivaju “kraljicom pop glazbe” ili “lucom iz Kasidola”, koja je služila kao inspiracija za njen album “Luče moje” iz 2006.

  • Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, Dragana Mirković svoje je formativne godine provela u Kasidolu, pitoresknom gradiću nedaleko Požarevca, u šesteročlanoj obitelji. Njezin glazbeni put započeo je u djetinjstvu pod utjecajem djeda Dragutina koji je svirao harmoniku i usadio joj duboku strast prema glazbi. Već s nepunih pet godina Dragana je pokazala svoju glazbenu sklonost naučivši svoju prvu pjesmu Devojka sokolu zulum čila.