U svetu medicine i lepote, petorica muškaraca iz Srbije ne samo da su postali vrhunski stručnjaci, već su i svojom privlačnošću osvojili srca mnogih žena. Marko, Boris, Srđan, Bojan i Vasilije su doktori o kojima pričaju sve Srpkinje! Njihova stručnost, posvećenost poslu i fizički izgled učinili su ih neodoljivima.

DR SRĐAN PRODANOVIĆ
Srđan Prodanović je bio jedan od najboljih studenata na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Nakon osnovnih studija, specijalizirao je radiologiju na Vojnomedicinskoj akademiji. Godine 2014. započeo je obrazovanje i usavršavanje u oblasti estetske medicine. Sertifikovan je od strane Srpskog lekarskog saveta i Ministarstva zdravlja za estetske i anti-age procedure. Član je Izvršnog odbora SESIAM Society (Udruženje interdisciplinarne estetske i antiejžing medicine Srbije) i redovan učesnik brojnih domaćih i međunarodnih kongresa i simpozijuma iz oblasti estetske medicine. Srđan je već nekoliko godina u skladnom braku i ima dvoje dece.

DR VASILIJE VUJOVIĆ
Dr Vasilije Vujović je specijalista estetske, rekonstruktivne i plastične hirurgije. Rođen 1988. godine u Beogradu, Vasilije je završio osnovnu školu i gimnaziju u rodnom gradu. Oduvek je želeo da postane doktor i prvi je u svojoj porodici koji je ostvario taj san. Znanje i veštine sticao je radom sa pacijentima u državnoj i privatnoj praksi. Britanski “Daily Mail” ga je 2017. godine proglasio za najprivlačnijeg doktora na svetu. Njegova atletska građa rezultat je godina bavljenja sportom, uključujući atletiku, kikboks i aikido, gde ima crni pojas. Vasilije je oženjen i ima sina. Žene ga obožavaju, ali on ostaje veran svojoj porodici, navodeći da je važno šta čovek zna da uradi i šta ima u glavi, posebno u poslu kojim se bavi.

DR BOJAN PERDUV
Bojan Perduv je uspešan stomatolog i verenik popularne voditeljke Dragane Kosjerine. Rođen u Portugaliji, Bojan je završio studije na Stomatološkom fakultetu u Pančevu, a dodatno se edukovao u Portu. Redovno učestvuje na stručnim kongresima i seminarima, usavršavajući se u oblasti stomatologije. Njegova ljubavna priča sa Draganom počela je u Portugaliji, gde su se zaljubili. Dragana je jednom prilikom istakla da je njihov odnos poseban, a Bojan je osoba koja se prema njoj odnosi s poštovanjem i ljubavlju.

DR BORIS STAMENKOVIĆ
Boris Stamenković je beogradski stomatolog koji je stekao popularnost kroz učešće u rijaliti programu “Farma 5”. Tokom studija na Stomatološkom fakultetu, bavio se modelingom i manekenstvom. Bio je u vezi sa pevačicom Katarinom Grujić, što je privuklo veliku medijsku pažnju. Danas vodi svoju privatnu ordinaciju i posvetio se poslu. Ulepšavao je brojne poznate dame, ali i zgodne muškarce poput Miloša Degeneka. Njegov Instagram profil otkriva da vodi aktivan i atraktivan život na luksuznim destinacijama. Iako je jedan od najprivlačnijih neženja, njegovo srce je osvojila lepotica Milana Kozarev.

DR MARKO ŽIVKOVIĆ
Marko Živković je stomatolog iz Beograda sa iskustvom rada u Domu zdravlja i privatnoj praksi. Postao je jedan od omiljenih stručnjaka u prestonici. Žene čine veći deo njegovih pacijenata, a često dolaze sa pozivima za kafu. Marko, međutim, ostaje profesionalan i nikada nije prešao granicu u svojoj ordinaciji. Kroz šalu je jednom izjavio da, iako je izložen velikim iskušenjima, nikada nije imao intimne odnose u ordinaciji.

Ovi doktori ne samo da su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima, već su i svojim šarmom osvojili srca mnogih žena. Njihov profesionalni uspeh, atraktivan izgled i posvećenost poslu čine ih neodoljivima. Bez obzira na to, svaki od njih ostaje veran svom profesionalnom integritetu i privatnom životu, čineći ih pravim zvezdama u očima svojih pacijenata i fanova.