Iako nam je svima poznata ne tako draga situacije porodice Bijelić, ipak je sin naše popularne pjevačice Dragane , Marko Bijelić objavio fotografiju svog stana i svima uputio srdačne želje. Dragana Mirković, poznata muzička zvijezda, godinama je boravila u raskošnom dvorcu smještenom u Beču. No, njezin sin Marko Bijelić nedavno je prvi put otkrio stan u kojem je krenuo na svoj put samostalnosti.

  • Unatoč tome što obitelj dijeli prebivalište u slavnom dvorcu Ebenfurt, Marko je odlučio svijetu ponuditi pogled na svoje osobno utočište. Na popratnoj slici koju je podijelio vidljiv je dio blagovaonice koju krasi elegantno postavljen stol. Uz fotografiju je radosno uzviknuo: “Sretni blagdani. U studenom 2023. nasljednici su se vratili u dvorac kako bi pružili potporu svojoj majci koja je živjela sama na velebnom imanju, dok su Marko i Manuela već niz godina uspostavili vlastite živote u odvojenim stanovima.

Pjevačici je bio izazov napustiti obiteljski dom, pogotovo kada joj je otišao sin Toni, pa je ona tamo ostala sama. Iako se Marko i Manuela radije šute u javnosti, Marko je ovom prilikom napravio iznimku. Podijelivši fotografiju iz svog stana, prvi put je ponudio uvid u svoj luksuzni stil života i osobni prostor. Tendencija braće i sestara da izbjegavaju svjetla reflektora samo povećava znatiželju javnosti kad god otkriju neke nove aspekte svojih života.

  • Živeći zajedno kao obitelj u dvorcu Ebenfurt, obitelj Mirković s vremenom je prešla na samostalan život u zasebnim stanovima. Međutim, ponovno su se okupili u dvorcu kako bi pružili podršku svojoj majci, ponovno pobudivši interes javnosti za ovu poznatu obitelj. Dragana Mirković, rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, etablirala se kao jedna od najistaknutijih osoba balkanske pop-folk scene.

S gotovo 10 milijuna prodanih albuma, dominirala je glazbenom industrijom 80-ih i 90-ih godina, postavši jedna od najprodavanijih umjetnica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj. Njezina popularnost nadilazi granice, što se vidi po rasprodanim koncertima u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni. Posebno je istaknuto da je prva srpska pjevačica koja je predvodila veliki solistički koncert u Turskoj.

  • Dragana je poznata po svojim vrhunskim, visokobudžetnim glazbenim spotovima i zamršenoj koreografiji. Osim glazbenih postignuća, obilježila se iu filmskoj industriji te je ponosna vlasnica televizije “DM Sat”. Uspoređujući je s Madonnom i Lady Gagom, časopis “Billboard” prepoznao je njezin golem utjecaj, dok je u Srbiji nazivaju “kraljicom pop glazbe” ili “lucom iz Kasidola”, što je inspiriralo i naslov njenog albuma iz 2006.

Luče moje. Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, Dragana Mirković djetinjstvo je provela u Kasidolu, pitoresknom mjestu nedaleko Požarevca, u šesteročlanoj obitelji. Njezin glazbeni put započeo je u ranim godinama pod utjecajem djeda Dragutina koji je svirao harmoniku. Kroz njega je razvila duboku strast prema glazbi, au dobi od pet godina Dragana je pokazala svoj talent u nastajanju naučivši svoju prvu pjesmu “Devojka sokolu zulum čila”.