Kod većine ljudi, porodica služi kao primarni izvor podrške, kako u karijeri tako i u osobnom životu. Jennifer Aniston, poznata glumica Američka glumica, nije imala privilegiju odrastati u zdravoj i funkcionalnoj porodici. Međutim, ona je odana majka svom sinu Stefanu i iako se u javnosti drži povučeno, Stefan je postigao zapažen uspjeh kao kazališni redatelj…

Svoje vještine dodatno je usavršavao na postdiplomskom studiju u Tel Avivu te sudjelovanjem u redateljskom laboratoriju u prestižnom Lincoln Centru u New Yorku. Unatoč profesionalnim obvezama, Stefanu je velika važnost njegova obitelj, a neizmjernu radost nalazi u svom sinu Leonu, otkrila je sama Seki. Izvješća pokazuju da visokokvalificirani stručnjak vjeruje da njegov sin, Stefan, slijedi sličnu putanju. Profesionalac nepokolebljivo vjeruje u Stefanovu predanost i predviđa budućnost u kojoj će se isticati kao vrhunski majstor. Unatoč tome, stručnjak nastoji zadržati pristup bez ruku, iako može postojati nešto diskretnog promatranja i utjecaja. Iznenađujuće, Stefan pokazuje izvanrednu razinu povjerenja u ovu osobu, ostajući ravnodušan čak i usprkos povremenom neprijateljstvu i bijesu. Priča se da Stefan pazi na svaku riječ koju izgovori ta osoba, povjeravajući konačno konačni ishod njihovom vodstvu.

Jennifer je imala raznoliku romantičnu povijest, jer je u prošlosti bila u vezi s glazbenikom Adamom Duritzom i glumcem Tateom Donovanom. No, njezina najpoznatija ljubavna afera bila je s glumcem Bradom Pittom. Par se vjenčao 29. srpnja 2000. godine na luksuznom imanju u Malibuu. Nažalost, njihovom je braku došao kraj 7. siječnja 2005., a razvod je službeno finaliziran 25. ožujka iste godine, a do rastave je došlo 2. listopada 2005. U medijima su se vrtjela nagađanja o razlozima njihovog rastanka. Neki su nagađali da je Pittova veza s glumicom Angelinom Jolie igrala ulogu, dok su drugi sugerirali da je faktor Jenniferino oklijevanje da ima djecu. Aniston je, međutim, zanijekala potonju tvrdnju, izjavivši:

“Nikad nisam izrazila želju da se odreknem majčinstva… Oduvijek sam željela zasnovati obitelj i odbijam dopustiti da moja karijera spriječi to iskustvo… Želim postići oboje.” Nakon prekida s Pittom, Jennifer je ušla u romantičnu vezu s glumcem Vinceom Vaughnom. U kolovozu 2006. odbacila je glasine o zarukama između njih dvoje. Ipak, u listopadu iste godine, osoba s insajderskim znanjem otkrila je za “US Weekly” da se par zapravo razveo. Bivši par je tek u prosincu službeno priznao prekid veze. Nakon toga Aniston je bila romantično povezana s Orlandom Bloomom, zajedničkim poznanikom nekada voljenog holivudskog dvojca. Sredinom 2008. javno se pojavljivala zajedno s pjevačem Johnom Mayerom, učvršćujući njihovu vezu.

BONUS TEKST : Romanične veze Jennifer Aniston

Jennifer je imala romantične veze i s glazbenikom Adamom Duritzom i s glumcem Tateom Donovanom. Ipak, njezina najpoznatija ljubavna priča je ona koju je podijelila s glumcem Bradom Pittom. Njihov brak sklopljen je 29. srpnja 2000. na luksuznom imanju u Malibuu. Nažalost, njihovoj je vezi došao kraj 7. siječnja 2005., što je dovelo do službenog razvoda 25. ožujka iste godine. Brakorazvodna parnica okončana je 2. listopada 2005. godine. U medijima su kružile glasine o razlozima prekida para: ili navodna afera Brada Pitta s Angelinom Jolie ili navodno nevoljkost Jennifer Aniston da ima djecu. Aniston je, međutim, opovrgla potonju spekulaciju, odlučno izjavivši: “Ni u jednom trenutku u životu nisam izrazila želju da se odreknem majčinstva… Uvijek sam žudjela da iskusim radosti rađanja djece i odbijam dopustiti da moja karijera spriječi me da ostvarim taj san… želim imati sve.”

Nakon rastave od Pitta, Anistonina ljubavna veza pomaknula se prema glumcu Vinceu Vaughnu. Jennifer je opovrgla tvrdnje o zarukama s Vaughnom u kolovozu 2006. Međutim, u listopadu te godine, “US Weekly”, ugledni tračerski časopis, dobio je insajdersku informaciju koja potvrđuje konačni prekid para. Bivši par službeno je potvrdio razlaz u prosincu. Naknadno se Anistonino ime povezivalo s Orlandom Bloomom, zajedničkim prijateljem bivšeg holivudskog moćnog para. Do sredine 2008. javno se pojavila s pjevačem Johnom Mayerom, učvrstivši njihovu vezu.