Aleksandra Anja Alač je renomirana glumica iz Srbije koja je ogromnu popularnost stekla svojim izuzetnim igrama Brankice u filmu i seriji “Montevideo, Bog te video!” i Ines Matošić u hrvatskoj sapunici “Ruža vjetrova”. Rođena je 29. septembra 1988. godine u živahnom gradu Beogradu, gde nastavlja da živi i nastavlja svoju glumačku karijeru. Odrastajući u porodici duboko uronjenoj u sferu scenskih umjetnosti, ne čudi što je Anja od malih nogu razvila duboku strast za umjetničkim nastojanjima.

Pored redovnog školovanja, svoje vreme je posvetila i studijama klavira u muzičkoj školi. Međutim, njen pravi poziv ju je pozvao u očaravajući svijet glume. Anja se dodatno usavršavala i usavršavala u prestižnoj školi glume Mike Aleksića. Takođe, uspešno je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti (FDU) u Beogradu, pod rukovodstvom i mentorstvom profesora Dragana Petrovića Peleta. U ranim fazama prethodnog mjeseca, uzbudljiva objava krasila je naslove, rasvjetljavajući divno iščekivanje Anje Alač svog drugog potomstva.

Poznata glumica je željno podijelila svoje radosne vijesti kroz dobro osmišljenu izjavu za medije, ljubazno otkrivši da trenutno uživa u iščekivanju da u svoje naručje primi dragocjenu djevojčicu. Ova dirljiva objava izazvala je i ogroman talas ushićenja u Anjinoj porodici, posebno u srcu njene voljene bake Vesne Čipčić. Preplavljena srećom, Vesna je jedva suzdržala uzbuđenje kada je primila ovako divnu vest.

Za samo nekoliko kratkih mjeseci, njene ruke će biti blagoslovljene obiljem radosti i ljubavi, dok se priprema da obasipa svoje najnovije unuke beskrajnom brigom i ljubavlju. Nakon što je već doživjela neizmjernu radost brige o svom voljenom unuku Alekseju, koji im je uljepšao živote prije dvije godine, Vesna željno iščekuje dolazak svoje dragocjene unuke, nestrpljivo odbrojava dane dok je ne može držati u naručju i krenuti na put. potpuno novo poglavlje blaženstva bake i dede.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here