Nakon prepričavanja njegovog duboko uznemirujućeg susreta tokom njegovog odmora u Hrvatskoj, TikTok influenser je izuzetno zaokupio pažnju internet zajednice. Podijelivši incident koji je zastrašio kičmu koji se dogodio dok se prepuštao osvježavajućem kupanju u očaravajućem Jadranskom moru, njegov račun je brzo dobio status virusa, izazvavši niz reakcija.

Uprkos prisutnosti raskošnih plovila i ekstravagantnih jahti koje su prošarane okolnim vodama, influenserka je hrabro odlučila da se odvažno zaroni u talase. Međutim, surova stvarnost koja se odvijala pred njegovim očima pokazala se daleko od njegovog očekivanog iskustva. U stanju čistog zaprepaštenja i nevjerice, živo je ispričao duboko uznemirujući susret sa nečim što je čvrsto vjerovao da je ljudski otpad koji zagađuje netaknuto more. Smjelost nepoznate osobe da obavi nuždu u istoj vodi u kojoj je plivao ostavila ih je šokirano i iznenađeno. Nakon detaljnijeg ispitivanja, otkriveno je da neugodna tvar ne sadrži samo ljudski otpad već i neprobavljene čestice hrane poput kukuruza.

Video koji snima ovaj incident podijeljen je na TikTok-u i odmah je postao senzacija, prikupivši preko pet miliona pregleda i skoro milion lajkova. Dok su neki gledaoci smatrali influenserovu nevolju zabavnim, drugi su ismijavali njihovo objašnjenje. Nedavni komentar duhovito je primijetio: “Upravo ste doživjeli tipičan dan u Hrvatskoj.” Ova pojava služi kao dirljiv podsjetnik da se neugodne situacije mogu pojaviti tokom svake posjete plaži i naglašava važnost održavanja čistoće i higijene na javnim mjestima kao što su plaže i oceani. Nažalost, ovo je česta pojava u Hrvatskoj.

Nedavno je došlo do alarmantnog otkrića Dubrovačko-neretvanske županije o kontaminaciji plaže Pod Zidina na Korčuli zbog prisutnosti bakterije Escherichia coli i crijevnog enterokoka. Shodno tome, preporučuje se da se uzdržite od plivanja u ovom području do daljnjeg. Uz tešku situaciju, Gradska uprava

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here