Larry Wills je učvrstio svoju poziciju cijenjene figure u području ženskog bodibildinga, srušivši bezbrojne svjetske rekorde tokom izvanrednih šest godina. Njegovo izvanredno putovanje služi kao izvanredan dokaz njegove nepokolebljive odlučnosti i upornosti, dok je trijumfovao nad burnim odgojem, na kraju otkrivši utjehu i dubok osjećaj svrhe u području treniranja. Posljedično, postigao je vrlo željenu odliku da bude prepoznat kao najstrašniji i najmoćniji pojedinac na globalnoj pozornici sportova snage.

Leri uvijek ističe da mu je zaručnica Šejla Đakovac glavni oslonac u svakom aspektu njegovog života. Šejla, poreklom iz prelepog grada Novog Pazara, poseduje neodoljiv šarm i osvaja svakoga koga sretne. Nakon što su bili u ljubavnoj vezi dugi niz godina, par je nedavno svoju posvećenost podigao na viši nivo veridbom. Sam prijedlog je bio zaista magičan i nezaboravan, jer se dogodio na Sheilin trideseti rođendan u jednom izvanrednom restoranu smještenom u srcu Dubaija.

Ovaj izuzetan restoran ima zadivljujuću karakteristiku – veliki akvarij koji krasi njegovu unutrašnjost. Gledajući tako očaravajuće okruženje, slavljenica je bila preplavljena čistom srećom, a suze radosnice su joj tekle niz lice dok je svim srcem prihvatila Lerinu iskrenu ponudu. Par je prvi susret imao u Dubaiju, zajedničkom mestu stanovanja, ali često kreću na putovanja u Srbiju da bi posetili Šejlinu širu porodicu.

Njihov izvanredan fizički izgled odmah privuče pažnju posmatrača dok graciozno šetaju užurbanim ulicama. Lara, koja ima nevjerovatnih 4 miliona vjernih pratilaca na popularnoj platformi društvenih medija, Instagram, stalno objavljuje zadivljujuće snimke na kojima se nalaze i ona i Sheila. U odjeljku za komentare njenih objava, mnoštvo obožavatelja strastveno izražava svoje obožavanje njihove ljepote koja oduzima dah i neodoljive privlačnosti, često ih nazivajući oličenjem besprijekornog partnerstva. Leri je rođen u Bronksu u Njujorku, ali nažalost, njegov otac je napustio porodicu kada je imao samo godinu dana.

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here