Život Vesne da Vinči može se opisati kao burna i puna avantura, ispunjena trenucima uspeha i razočaranja. Iako je doživljavala razne neuspehe, odlazak Predraga Vitasa, njenog drugog supruga, ističe se kao najupečatljiviji i najtrajniji. Njihova veza je podsjećala na bajku, ali nažalost, nisu uspjeli začeti zajedničku djecu. Uprkos tome što je bila izvor inspiracije za bezbroj mladih devojaka, Vesna da Vinči je najdublja naklonost bila rezervisana za svoju usvojenu decu, ljubav koju je u potpunosti shvatila tek u svojim poznim godinama.

Vesna je nedavno javnosti ponosno predstavila svog talentovanog nećaka Džejmsa, istakavši njegove izuzetne veštine kao kuvara. Zajedno su krenuli na divno krstarenje, u pratnji Vesnine šire porodice, bliskih prijatelja i Džejmsove ljubazne devojke Eme. Tokom njihove avanture na moru, James je preuzeo kulinarske obaveze, vješto spravljajući ukusna jela za sve one na brodu. Vesna je, u svom najvećem ponosu, ovo dirljivo iskustvo podijelila na svom Instagramu, ističući kako je ove mlade osobe uzela pod svoje zaštitno okrilje. Vrhunac njihovog putovanja bila je svečana ceremonija u čast Nj.KV kneza Mihaila Karađorđevića i Džemesa, voljenog sina Kapetana Dragana.

Džejms, izuzetno talentovani kuvar poreklom iz Australije, lično je organizovao luksuznu oproštajnu večeru za cenjene goste. Svojom kulinarskom stručnošću i pedantnom pažnjom prema detaljima, James je vješto pripremio jelovnik koji je oduševio nepce i ostavio trajan utisak na sve one koji su imali sreće da sudjeluju u njegovom gastronomskom remek-djelu. Autor ushićeno hvali Džejmsa, prikazujući ga kao izvanrednu, živahnu i simpatičnu osobu.

Autorovo divljenje Jamesu dostiže takve visine da čak njega i njegovu djevojku Emu smatraju svojom duhovnom djecom, čije prisustvo ne samo da je donijelo ogromnu radost i ispunjenje u njihove vlastite živote, već je imalo i pozitivan utjecaj na živote onih oko njih. njima.