Jovan Joca Stefanović, poznati pevač koji je stekao slavu kroz takmičenje “Zvezde Granda,” osvojio je mnoge svojim izgledom i talentom za pevanje. Mnoge devojke su bile očarane njegovom harizmom i šarmom, ali među njima se posebno isticala Zlata, ćerka Zorice Brunclik, s kojom je Joca započeo kratku ljubavnu vezu. Na početku njihove veze činilo se da među njima postoji snažna hemija, ali, nažalost, veza nije potrajala dugo.

U emisiji “Pretres,” Joca je otvoreno govorio o svojoj ljubavnoj priči sa Zlatom i otkrio razloge zbog kojih su se rastali. Objasnio je kako je njihov odnos trajao svega šest meseci, ali da je tokom tog perioda doživeo intenzivnu ljubav prema njoj.

Zbog raznih poslovnih obaveza, nisu imali dovoljno vremena da provode zajedno, što je ubrzo postalo kamen spoticanja u njihovoj vezi. Iako su oboje uživali u zajedničkim trenucima, udaljenost i nedostatak vremena polako su počeli da stvaraju razdor između njih.

Joca je posebno istakao da ga je povredio jedan Zoričin komentar nakon raskida, što je dodatno udaljilo njega i Zlatu. Iako je želeo da nastave svoju ljubavnu priču, veza se završila na način koji nije bio jednostavan za njega.

Rekao je: „Ja sam Zlatu jako voleo i zaista sam bio posvećen našem odnosu, ali obaveze i udaljenost su učinile svoje.” Takođe je dodao da, kada sa nekim provedete kratak period, razlozi za raskid mogu brzo da izbledi, ali u tom trenutku, njihov odnos jednostavno nije mogao biti spašen.

U međuvremenu, Zlata je nastavila sa svojim životom i danas je srećno udata za Jocinog kolegu Miloša. Zorica Brunclik je kasnije demantovala da je veza između nje i Joce postojala, čime je dodatno zakomplikovala već emotivnu situaciju.

BONUS TEKST

Jedan od najvažnijih saveta koji može da vam pomogne u svakodnevnom životu jeste uspostavljanje balansirane rutine koja uključuje i vreme za rad, ali i vreme za odmor. U današnjem užurbanom svetu, lako je zapasti u zamku stalnog rada i zanemarivanja odmora, što može dovesti do stresa, iscrpljenosti, pa čak i ozbiljnih zdravstvenih problema. Da biste postigli dugoročno zadovoljstvo i uspeh, važno je naučiti kako da balansirate obaveze i slobodno vreme.

  • Prvi korak ka tome je postavljanje prioriteta. Svakog jutra ili večeri zapišite najvažnije zadatke koje želite da obavite narednog dana. Pored svakog zadatka, zabeležite koliko će vam vremena trebati i odredite redosled, počevši od najhitnijih obaveza. Na ovaj način izbeći ćete osećaj preopterećenosti jer će vam biti lakše da sagledate šta je zaista bitno.

Drugi ključ je uključivanje kratkih pauza tokom radnog dana. Na primer, nakon svakih sat vremena rada, uzmite 5-10 minuta pauze. Ove pauze su savršene za istezanje, laganu šetnju ili jednostavno za duboko disanje, što će vam pomoći da se osvežite i vratite poslu sa obnovljenom koncentracijom.

  • Takođe, važno je da odvojite vreme za fizičku aktivnost, čak i ako je u pitanju samo lagana šetnja. Fizička aktivnost podstiče proizvodnju endorfina, koji smanjuju stres i podižu raspoloženje. Pored toga, dovoljna količina sna od sedam do osam sati doprinosi mentalnom zdravlju i pomaže vam da budete produktivniji.

Na kraju, ne zaboravite na hobije i stvari koje vas raduju – bilo da je to čitanje, slikanje, kuvanje ili druženje sa prijateljima. Kada odvojite vreme za svoje lične strasti, osećaćete se ispunjeno i srećno. Balans između rada i odmora nije samo recept za produktivnost, već i za dugoročno zadovoljstvo i zdravlje.