Često je pričala o tome kako su se upoznali i početku njihove romantične avanture koja se dogodila na nepredviđen način. Trebala su mi dva dana da shvatim da je mladić uistinu pristojan i da nisam ni u kakvoj uznemirujućoj situaciji. U početku, kad je došao kod mene tvrdeći da ima dara, zahvalila sam mu se i napomenula da se ne treba osjećati dužnim to učiniti, kako mi je Dragana jednom savjetovala.

  • U početku sam mislio da je to neka vrsta mirisa. Razmijenili smo isprike, ali nikada nisam otvorio dar. Tek kad sam ga razmotao u zrakoplovu, još uvijek pod dojmom da sadrži parfem, umjesto njega pronašao sam dijamantnu narukvicu i prsten. Bila sam toliko zatečena da sam se skoro onesvijestila! – primijetila je.

Osjetio sam neugodu i poželio sam otvoriti dar dok je on bio tamo da ga vidim i onda mu ga vratio. Kako sam nešto starija od Tonija, pomislila sam “Kako je mali bucmast!” Iako nije tražio moj broj telefona, stavio je svoju posjetnicu u poklon vrećicu, što se očekivalo u tom trenutku, otvarajući put njihovoj budućoj interakciji.

  • Dok smo razgovarali, sinulo mi je da je čovjek govorio kao da ponavlja moje riječi; činilo se da cijeni sve što radim. U jednom sam se trenutku zapitao je li mu netko otkrio cijelu moju životnu priču, iako se to činilo malo vjerojatnim. Artikulirao je poglede koji su bili u skladu s mojima, ideje koje su ostale nepoznate drugima. U ta dva sata sam shvatio da je on izuzetna, idealna osoba koja se osjeća kao moj pandan.

Razmišljao sam o tome kako nikada nisam naišao na nekoga tako inteligentnog i tako kvalitetnog. U tom trenutku moja privlačnost nije bila samo prema samom čovjeku, već prema samoj njegovoj biti. Tek je kasnije počela osjećati ljubav prema Toniju kao muškarcu, kako je primijetila Dragana. Dragana je nekoliko mjeseci prije toga održala dva zagrebačka koncerta, gdje je iskreno spomenula kako joj je komunikacija s publikom pomogla da prebrodi teško razdoblje.

  • Marko i Manuela su bili na mom koncertu, iako je Manuela zbog obaveza morala ranije otići u Beč. Trenutno me čeka Marko. Pridružili su mi se i na koncertu u Italiji, gdje su me odveli u Veneciju. Njihova nepokolebljiva podrška znači mi sve; Često kažem da mi najveća snaga uz moje obožavatelje dolazi u Marku i Manueli. Uz njihovu podršku, osjećam se sposobnim postići sve.

Osvrćući se na izazovne trenutke koji su sada iza mene, suočavala sam se sa značajnim preprekama, ali na svakom koncertu i nastupu zadržala sam veselo i nasmijano držanje, ispričala je Dragana. Biti u društvu brižnih pojedinaca je nevjerojatno iskustvo, posebno kada se radi o mojoj djeci. Pogledi iz publike odražavaju duboku ljubav koja se ne može opisati riječima.

  • Često govorim koliko sam sretan što primam takvu toplinu. Ta mi naklonost daje snagu da tragam za srećom i priprema me da se suočim s poteškoćama, omogućujući mi da im pristupim s optimizmom, jer je to najbolji način za svladavanje izazova. Vidim sebe kao vrlo sretnu ženu.