Beti Đorđević, talentovana pevačica poznata po svojoj blistavoj karijeri, doživela je mnoge životne uspehe, ali i duboke tragedije koje su joj promenile život iz korena. Njena priča je ispunjena ljubavlju, porodičnom idilom, ali i neizmernom tugom koja se pojavila iznenada. Sve se čini kao bajka dok se ne dogodi ono što svaki roditelj najviše strahuje – Beti je morala da se suoči sa smrću svog sina, Branislava, što je za nju bio nezamisliv gubitak.

Rani život i bračni život
Beti je u brak ušla veoma mlada, sa samo dvadeset godina, kada je postala majka. Njena sreća i radost dolazile su iz njenog sina, koji je bio njen ponos i oslonac. Međutim, uspeh u muzičkoj karijeri dolazi sa velikim zahtevima, često podrazumevajući niz odricanja. Tokom godina, njen brak je trpeo pritisak i izazove, što je na kraju dovelo do razlaza nakon petnaest godina zajedničkog života.

  • U jednom od svojih intervjua, Beti se osvrnula na razvod, naglašavajući kako je njihovo razdvajanje zapravo započelo mnogo ranije, 1978. godine. „Mene su prosto tražili, a on nije mogao da se izbori s tim. Nije to mogao da podnese i došlo je do kurcšlusa“, priznala je. Iako je razvod bio bolan, ona se trudila da preživi te teške trenutke, ali tragedija koja je usledila donela je neizmernu patnju.

Tragedija i gubitak
Nažalost, Betina najveća sreća uskoro se pretvorila u tragediju kada je izgubila svog jedinog sina. Ovaj događaj bio je izuzetno bolan za nju, i priznala je da je teško razgovarati o njemu. „To je jedna dramatična i jako tužna priča o kojoj mi se baš i ne priča. Nema šta lepo da se kaže. Tuga, jad i beda. Izgubila sam sina, veoma sam nesrećna“, izjavila je, otkrivajući duboku emotivnu bol koju je nosila u svom srcu.

Beti se prisetila 17. jula 2013. godine, datuma koji će zauvek ostati urezan u njenoj memoriji. Taj dan je označio početak njenog života bez sina, a ona se osećala kao da je nadživela svoje dete. „Nadživela sam svoje dete. Nisam izlazila iz kuće danima. Uteha su mi unuci i snaha za koje živim“, priznala je. Unuci su joj postali izvor snage, iako je svakodnevno prolazila kroz bolne uspomene.

Muzička karijera i borba s tugom
Beti Đorđević je, uprkos svojoj tugi, nastavila sa svojom muzičkom karijerom. Mesec dana nakon tragične smrti svog sina, ponovo je stala na binu, uprkos tome što je njena duša vrištala od bola. „Samo mesec dana posle njegove smrti trebalo je da nastupim na Gardošu. Nastup je davno pre toga zakazan. Otišla sam u Zemun. Stala na binu. Aplauz, ovacije“, seća se. Publika je znala ko je i setila se njenog stradanja, ali ona nije mogla da izdrži. Tokom nastupa, odlučila je da odaje počast svom sinu, posvetivši mu svoju pesmu „Crying Time“.

„Rekla sam da taj nastup posvećujem sinu koji je umro. I otpevala ‘Crying Time’. To jer je moj život od tada vreme plakanja“, zaključila je Beti, izražavajući bol kroz muziku koja je postala njen način da se izbori sa tugom. Njena karijera, koja je nekada bila ispunjena radošću i uspehom, sada je bila obeležena tugom, ali i snagom koju je pronalazila kroz muziku.

Priča Beti Đorđević je duboko emotivna i pokazuje kako život može doneti i izvanredne trenutke sreće, ali i najteže trenutke boli. Njen put je obeležen velikim usponima i strahotama koje je preživela, ali se pokazuje da, čak i u najtežim vremenima, muzika može biti izvor snage i ut慰. Iako se suočila sa gubitkom koji bi mnoge ljude slomio, Beti je pronašla način da kroz pesmu izrazi svoju bol i nastavi da živi, s nadom i ljubavlju prema svojoj porodici.