Melina Džinović započela je vezu s poznatim biznismenom. Nakon Harrisove objave o razvodu njegove supruge, pojavila su se pitanja je li ona možda u vezi s drugim muškarcem. Nagađa se tko bi mogao biti potencijalni novi partner Meline Džinović, pod uvjetom da ona doista hoda s nekim. Prema pisanju više medija, ona je posljednjih šest mjeseci u vezi s dvije godine starijim poduzetnikom.

  • Svima je očito da je odnos Meline i Harisa s vremenom ozbiljno opao, zbog čega mnogi nagađaju o njihovom skorom razlazu. Iako je njihov brak u raspadu, ona je prije odlaska iz obiteljske vile uspjela sakriti pravi razlog raspada, tvrdi Melinin izvor. Njezin sadašnji emotivni partner slovi za jednu od najpoželjnijih osoba u javnoj sferi. Melina Đžinović je talentirana mlada pjevačica iz Srbije koja je stekla slavu zahvaljujući svom osebujnom stilu i iskrenim izvedbama.

Prepoznata je po svojim popularnim pjesmama koje često spajaju suvremene glazbene stilove s tradicionalnim utjecajima. Melinine pjesme brzo su odjeknule među slušateljima, zbog čega je postala omiljena osoba među mladima. Osim glazbene karijere, aktivno je prisutna na društvenim mrežama, gdje komunicira sa svojim obožavateljima dijeleći crtice iz svog života i rada.

  • Iskorištavaju svaku priliku da provedu vrijeme zajedno, a on ju obasipa darovima i nježnošću koja budi osjećaje mlade osobe koja prvi put doživljava ljubav. Dajući prednost njegovoj karijeri i javnom imidžu, odlučili su svoju vezu zadržati što je više moguće privatnom. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su romansom i često je zadirkuju kako napokon ima nekoga kraj sebe.

Prema izvješćima, par trenutno uživa zajedno u njegovom luksuznom stanu. Melina već duže vrijeme ne mora nikome odgovarati, što joj omogućuje slobodu da privatne trenutke dijeli s novim dečkom kad god je on dostupan. Ovaj stan nalazi se u jednoj od njegovih nekretnina u najekskluzivnijem dijelu glavnog grada. Izvor spominje da joj je on predložio da posjeti jedan od njegovih brojnih stanova u kojima se često sastaju nakon odlaska iz vile Harrisovih; međutim, čini se da je odbila taj poziv.

DODATNI TEKST

Glumica Mirka Vasiljević često priča o svom obiteljskom životu s bivšim nogometašem Vujadinom Savićem. Međutim, bila je manje otvorena o svom djetinjstvu ili roditeljima. Prve godine Mirkinog života bile su obilježene očevom odsutnošću, a sada je, uzburkanih emocija, progovorila o ovoj izazovnoj temi.

  • Moj je otac cijenio društvene interakcije i vjerovao je da je njegovanje odnosa kroz njegov rad ključno za uspjeh. Koliko se sjećam, nemam nikakvih negativnih sjećanja. U obiteljskoj kući bilo nas je 11, ali često sam posjećivao baku i djeda u Njemačkoj. Izrazila je svoje emocije povodom smrti oca Mirka. Postoje određene teme o kojima rijetko govorim javno, a to je jednostavno realnost; Neću to osporavati. Sve se to dogodilo tijekom trudnoće moje majke, prije mog rođenja.

On i ja bismo se upustili u bezbrojne rasprave koje su se mogle nastaviti unedogled. Nisam imao prilike upoznati svog oca, a tu težinu nosim i ponosom i hrabrošću. Kad bih mogao napisati svoju priču, možda bih se odlučio za neki drugi put. Idem naprijed, nastojeći nositi se s ovim teretom najbolje što mogu. Mirka kaže da je s majkom dijelila trenutke tuge i sreće jer smatra da je važno da svatko pronađe način da u potpunosti izrazi svoje emocije.