Kada je u javnost stigla vijest da je Toni Bijelc nakon razvoda pao u depresiju, mnogi su ostali u šoku i nevjerici. Izrazio je žaljenje za bivšom suprugom i pridružio se drugim uglednim osobama u njezinim kritikama.

Toni Bijelić je poznat kao suprug folk pevačice Dragane Mirković, ali je i uspešan biznismen sa bogatom karijerom. Njegovi poslovni poduhvati uključuju industriju automobila i građevinsku industriju. Bijelić je vlasnik luksuznog dvorca Ebenfurt u Austriji, koji datira iz 12. veka i koji je obnovio, kao i firme koja proizvodi automobile brenda Majbah. Pored toga, on je i vlasnik građevinske firme i više nekretnina, uključujući vilu u Opatiji. Dragana i Toni su u braku od 1999. godine, imaju dvoje dece i žive u Beču​

  • Ovakvo ponašanje nije bilo karakteristično za njegove mlade godine, no čini se nepromijenjeno sada kada je postigao uspjeh kao otac dvoje djece, sina i kćeri. Učinio je sve kako bi zaštitio njihov ugled i zaštitio ih od nadzora javnosti. Njezina naklonost prema Draganu je bila prisutna oduvijek, a on je i sada duboko privržen svojoj obitelji, zbog čega je odlučila ostati s njim 25 godina.

Iako detalji njihove veze nisu naširoko poznati, pjevačica je uzela vremena da preispita svoje okolnosti i na kraju je odlučila raskinuti brak. Šuškalo se o njegovoj nevjeri, sugerirajući da je nelojalnost pridonijela propasti braka. Međutim, na kraju se pokazalo da su to samo glasine, ostavljajući situaciju nejasnom i daleko od onoga što se nagađalo.

BONUS TEKST

U ovom tekstu dijelimo razne biljke zajedno s pričama i folklorom povezanim s njima. Određena tradicionalna vjerovanja o biljkama s vremenom su izblijedjela. Ipak, neki ustraju, jer starije generacije često spominju da je bosiljak neophodno držati u kući. S druge strane, savjetuje se da se biljke kao što je bagrem drže na znatnoj udaljenosti od kućanstva.

  • Ispod je nekoliko tradicionalnih narodnih vjerovanja koja su povezana s različitim biljkama: Božur Srpska priča kaže da je božur prvobitno cvjetao bijelim cvjetovima, ali je na Kosovu pocrvenio od krvi srpskih junaka i na kraju se proširio po Srbiji. Bosiljak Bosiljak je prisutan sa svakim Srbinom u značajnim životnim događajima, od rođenja do smrti. Poznat kao Božji cvijet, bosiljak se u početku sadi u vrtu prije drugog cvijeća.

 

Na Sveta tri kralja bosiljak se ujutro potapa u vodu sakupljenu s izvora, au piju sudjeluju svi ukućani. Svećenik baziliskom blagoslivlja vjernike škropeći ih posvećenom vodom. Nakon poroda, porodilje i novorođenčad do 40 dana kupaju se u vodi natopljenoj bosiljkom. Srbi iz tradicije breze izrađivali su metle od brezovih grana. Breza se smatra prokletom, jer se vjeruje da je Spasitelj pretučen njenim granama.

  • Na Ivanjdan ili Petrovo od suhe kore breze stvaraju se i pale baklje zvane ljiljani. U rano proljeće iz debljeg drveta breze dobiva se sok koji se pije umjesto vode. Akacija Bagrem je neprikladno drvo i ne treba ga saditi u blizini kuće. Srbi bagrem nazivaju nerod, što znači “bez stabljike”. Kalemljenje bagrema smatra se činom skrnavljenja.

Bršljan Bršljan simbolizira ljubav koja traje čak i u smrti, dok se isprepliće oko drugog stabla koje na kraju uvene. Djevojke u vijence ugrađuju grančice bršljana. Za Božić se domovi kite bršljanom koji tada daje plodove i lista. Osim toga, bršljan nalazi svoju primjenu u tradicionalnoj medicini.