Očekuje se da će ovaj mjesec biti najznačajniji u godini. Danas je supermjesec, karakteriziran punim Mjesecom u Ovnu, koji najavljuje fazu obilježenu pojačanim emocijama i turbulentnim danima. Ovaj period traje do 1. studenog, a sljedeći pojedinci su oni koji će biti najviše pogođeni njegovim utjecajem.

 

  • Večeras će pun mjesec obasjati nebo u vatrenom znaku Ovna, koji je prepoznat kao najambiciozniji i najambiciozniji u Zodijaku. Posljedično, energija tijekom ovog razdoblja bit će pod utjecajem sebičnih radnji i motivacija. Supermjesec u Ovnu najavljuje vrijeme pojačanih napetosti, koje karakteriziraju sukobi, izrazi agresije i burne emocije.

Noćas će Mjesec dosegnuti svoju najveću veličinu u godini, čime će izvršiti svoj najznačajniji utjecaj na osobe rođene tijekom sljedećih razdoblja bilo koje godine:

Od 10. do 19. siječnja pojedince očekuje razdoblje pojačanog intenziteta. Nakon toga, od 8. do 18. veljače dolazi faza koju karakterizira sklad. Napet interval očekuje se od 7. do 21. travnja, a zatim od 10. do 21. lipnja očekuje se ugodno i skladno vrijeme. Od 12. do 22. srpnja slijedi još jedno napeto razdoblje, a od 12. do 22. kolovoza još jedna skladna i lijepa faza. Od 13. do 23. listopada ponovno napeto razdoblje koje će zaključiti skladno i lijepo vrijeme od 11. do 21. prosinca.

 

  • Pun Mjesec u Ovnu ovog listopada, koji se javlja nakon utjecaja retrogradnog Jupitera, vjerojatno će ublažiti dio napetosti i intenziteta koji se doživljavaju tijekom ovih dana. Ovaj Puni Mjesec može donijeti trenutke krize, stresa i psihološkog pritiska, uz prilike za značajnu osobnu transformaciju.

Jedan od učinkovitih načina za upravljanje tim emocijama je otvoreno izražavanje vaših talenata, vještina i kreativnih koncepata ili pokazivanje vlastitih područja stručnosti. Retrogradno kretanje Jupitera moglo bi se pokazati korisnim u ovom kontekstu, jer ponovno uvodi povoljne prilike koje su bile dostupne od kraja lipnja do početka listopada ove godine.

BONUS TEKST

Uspješni pojedinci upuštaju se u ovu praksu svako jutro, dopuštajući slutnosti da im bude naklonjena i osiguravajući da im dan započne s pozitivnom notom. Da biste postigli veći uspjeh i sreću, možete uključiti određene jutarnje navike u svoju dnevnu rutinu. Integracijom ovih šest aktivnosti može se ostvariti značajan pozitivan utjecaj na vlastiti život. 1. Uključivanje u aktivnost čitanja Jutro predstavlja optimalno razdoblje za bavljenje čitanjem jer je mozak najbudniji i otvoren za upijanje novih informacija.

  • Posvećujući vrijeme čitanju tijekom tog vremena, poboljšavamo kognitivne funkcije i pripremamo pozornicu za plodan dan koji je pred nama. 2. Izjave o afirmaciji Započnite dan afirmacijama pozitivnog razgovora sa samim sobom. Takve konstruktivne misli osnažuju vas i raspršuju negativnu energiju. Ova je metoda toliko učinkovita da je koriste i Navy Seals. 3.

Organiziranje dana Nakon čitanja i afirmacija, važno je pažljivo isplanirati svoj dan. Sastavite popis zadataka koje je potrebno izvršiti. Ovaj će pristup pomoći u organizaciji, ublažiti kaotične slučajeve i povećati produktivnost, čak i u situacijama u kojima se višestrukim odgovornostima mora upravljati istovremeno.

  • 4. Iskoristite gotovinu. Uspostavljanje rutine korištenja gotovine umjesto kreditnih ili debitnih kartica može poboljšati vašu sposobnost upravljanja izdacima i akumulirati ušteđevinu. Stoga je preporučljivo svako jutro sa sobom nositi dovoljnu količinu gotovine. 5. Neophodno je zapamtiti važnost doručka i tjelesne vježbe. Obrok za doručak osigurava esencijalnu energiju za cijeli dan, dok bavljenje laganom tjelesnom aktivnošću podržava dobrobit i tijela i uma.

Nema potrebe posjećivati ​​teretanu; Dovoljno je jednostavno hodanje do posla ili silazak nekoliko stanica prije željenog odredišta i pješačenje ostatka puta. Uključivanje ovih navika u vašu dnevnu rutinu omogućit će vam da se uskladite s uspješnim pojedincima koji trenutno koriste ove strategije za postizanje iznimnih rezultata.