Pjevačica je otkrila detalje i naknadno pojasnila svoj nedolazak na snimanje. Proslavljena umjetnica Snežana Đurišić sinoć je oduševila publiku u dvorani Mtsa nezaboravnim nastupom. Ovaj koncert obilježio je njen drugi nastup, na kojem je najavila da zbog večerašnjeg događaja neće biti u mogućnosti da učestvuje u snimanju “Zvezda Granda”. Umjesto nje, publiku će zabavljati njen kolega Dragan Kojić Keba.

  • Ta je informacija vjerojatno priopćena Saši Popoviću, središnjoj figuri glazbenog natjecanja. Snežana Đurišić okupljene je osvojila svojim iznimnim glasom i karizmom i provela ih kroz nezaboravno glazbeno putovanje. Svojim nastupom očarala je publiku, stvarajući čaroban ambijent u dvorani. Nepredviđena obaveza oko večerašnjeg koncerta spriječila je Snežanu Đurišić da učestvuje u snimanju emisije “Zvezde Granda”.

Saša Popović je istaknuti srpski muzičar, producent i televizijski voditelj. Poznat je kao dugogodišnji osnivač i vlasnik “Grand Produkcije,” jedne od najpoznatijih muzičkih produkcija u regionu. Tokom svoje karijere, Popović je ostvario značajan uticaj na muzičku scenu, doprinoseći promociji mnogih izvođača. Takođe je poznat po svom radu kao voditelj popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda,” gde je stekao veliku popularnost među gledaocima. Njegova karizma i smisao za humor čine ga omiljenim licem na malim ekranima.

Ipak, na njezino će mjesto doći njezin cijenjeni kolega Dragan Kojić Keba, koji će sigurno osigurati povoljnu ocjenu publike za svoj nastup. Snežana Đurišić iskreno je prenijela svoje razočaranje kolegama zbog nemogućnosti sudjelovanja u snimanju emisije, a zahvalila se i Kebi što ju je ljubazno zamijenio. Ova demonstracija podrške i solidarnosti naglašava duboku povezanost među umjetnicima unutar lokalne glazbene zajednice.

BONUS TEKST

Glavice bijelog luka, karakteristične po svojoj oštroj aromi, bitna su komponenta srpske kuhinje, budući da se mnogi smatraju korisnima za imunološki sustav i štite od raznih bolesti. Češnjak posjeduje nutritivna svojstva, uključujući korisne i aktivne spojeve koji mogu pomoći u ublažavanju raznih zdravstvenih problema. Češnjak je učinkovit kućni lijek, bilo da se radi o niskom krvnom tlaku ili tipičnoj prehladi.

  • Osim toga, važno je napomenuti da češnjak može pomoći u smanjenju masnoće na trbuhu kroz različite mehanizme. Češnjak je bogat vitaminima B6 i C, kao i vlaknima, manganom i kalcijem, koji su svi neophodni za učinkovito mršavljenje. Studija objavljena u The Journal of Nutrition 2011. sugerira da ekstrakt češnjaka može doprinijeti gubitku težine kod nekih žena.

Osim toga, druga je studija otkrila da su miševi podvrgnuti dijeti koja je uključivala češnjak tijekom osam tjedana doživjeli značajno smanjenje i tjelesne težine i postotka skladištenja masti. Nadalje, poznato je da češnjak jača imunološki sustav, olakšava detoksikaciju tijela i bori se protiv prehlade i gripe. Tri metode pomoću kojih se češnjak može koristiti za mršavljenje: Češnjak popraćen crnim paprom.

  • Sitno nasjeckajte 2 do 3 češnja češnjaka i potopite ih u čašu vode, ostavite smjesu da se namoči preko noći. Kad se probudite, izvadite režnjeve češnjaka i dodajte prstohvat crnog papra. Smjesu dobro promiješajte i popijte na prazan želudac. Med preliven češnjakom. Očistite 2 do 3 češnja češnjaka i dobro ih zgnječite. Zgnječeni češnjak pomiješajte s malom količinom meda.

Ostavite dobivenu smjesu da odstoji 15 do 20 minuta prije konzumiranja. Ovaj pripravak treba uzimati jednom dnevno. Češnjak u kombinaciji s limunovim sokom U čašu tople vode dodajte 2-3 oguljena češnja češnjaka i ostavite da se smjesa neko vrijeme kuha. Nakon toga dodajte žlicu limunovog soka i dobro promiješajte sastojke. Ovu mješavinu poželjno je konzumirati ujutro na prazan želudac.