Aleksandra Prijović je popularna srpska pevačica, poznata po svom uspehu na folk i pop sceni. Proslavila se u takmičenju “Zvezde Granda” i ubrzo osvojila publiku svojim moćnim glasom i emotivnim interpretacijama. Aleksandra je izdala nekoliko hit pesama, a njena karijera je nastavila da raste, postajući jedno od najprepoznatljivijih imena u regionu. Takođe, poznata je po braku sa Filipom Živojinovićem, sinom proslavljenog tenisera Slobodana Živojinovića.

  • Klasičan spoj bezvremenskih traperica i izuzetne kožne bikerske jakne oplemenila je modernim gležnjačama na špic s visokom petom, a upotpunila ih je elegantnom torbicom. Svoju edgy estetiku podigla je klasičnom crnom torbicom cijenjene francuske modne kuće Saint Laurent, upotpunjenom ove sezone neizostavnim naušnicama u različitim dezenima.

Ovaj poseban modni ansambl jednostavno je replicirati, a brojne žene već posjeduju predmete u svojim ormarima koji im omogućuju stvaranje odjeće koja besprijekorno spaja rock estetiku sa ženstvenim dodirom.

BONUS TEKST

Nakon tri desetljeća braka ostao je zatečen kada je iz vanjskog izvora otkrio da njegova supruga živi dvostrukim životom. L.M.P., 51-godišnja osoba, smatrala je da je bigamija prijestup koji se kažnjava i da je sklapanje dva istovremena braka protuzakonito. Slijedom toga, Općinski sud u istočnoj Hrvatskoj izrekao mu je uvjetnu kaznu od godinu dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana.

  • Prema riječima njezina prvog supruga A.S., oca troje djece, unatoč tome što je sklopio formalni predbračni ugovor koji je određivao “i u dobru i u zlu”, on priznaje da njegova žena nije poštovala ovaj ugovor. Umjesto da otputuje u Njemačku u posjet sinu, odlučila se ponovno udati i tako sklopiti drugi brak. Prije više od 30 godina živjeli smo u Bosni i dobili troje djece. Zbog rata smo se sklonili u Hrvatsku, a 1999. godine, kako smo htjeli krstiti djecu, sklopili smo brak.

“Ona je 2016. otputovala u Njemačku kako bi vidjela našeg sina, samo da bi od brata te žene saznala da je doista otišla na točno određeno mjesto, Ž.M. u Düsseldorfu”, izjavio je njezin suprug, napomenuvši da je tijekom sljedećeg telefonskog razgovora u razgovoru s njim, priznala je istinu o stvari. Na kraju se vratila u Hrvatsku zbog zdravstvenih problema. “Ja sam je brinuo nakon operacije.

  • Jednog dana u našu kuću stigao je paket naslovljen na nju. Kad sam ga otvorio, otkrio sam dokumente koji pokazuju da ima drugo ime, da se udala za Ž. M. i da se preziva Kad sam se raspitao o tome, rekla mi je da ju je Ž.M. prevario i da je sve izmišljotina”, rekao je A.S. Ustvrdio je da je moja supruga zapravo njegova supruga.

Godinu dana kasnije otkrio je da mu je supruga jednog dana neočekivano nestala, što ga je nagnalo da zbog duboke zabrinutosti i neizvjesnosti kontaktira policiju i prijavi njen nestanak. “Nakon nekoliko dana uspio sam je dobiti na mobitel, pri čemu mi je javila da se nalazi kod prijateljice u Varaždinu.

  • Nakon što se vratila kući, nazvao me njezin Ž.M., koji mi je rekao da je moj supruga bila njegova supruga i da je namjeravao doći sa svojim suradnicima po nju. U studenom 2017. L.M.P je još jednom otišla od kuće, a na kraju sam otkrila da se vratila u Njemačku kako bi bila s drugim muškarcem za kojeg se udala u tajnosti.

“ zaključio je frustrirani prvi suprug optužene. Jedan od njihovih potomaka kasnije se prisjetio i artikulirao kako je 2015. njihova majka često koristila internet do kasno u noć, što je navika zbog koje ju je otac često opominjao. Predmetnim slučajem bavio se cijenjeni psihijatar dr. Dušan Mamula, koji je uvidom u medicinsku dokumentaciju okrivljene utvrdio da ona posjeduje sposobnost shvaćanja posljedica svojih postupaka, da održava kontrolu nad svojom voljom i da je svjesna da ponašanje.