Danas ćemo pričati o renomiranoj pjevačici Radi Manojlović. Iako već neko vrijeme nije objavila novu pjesmu, povremeno nastupa. Trenutačno znatno više vremena posvećuje svojoj obitelji i želi na taj način njegovati te trenutke. Rada je pjevačica poznata ne samo po svom iznimnom vokalnom talentu već i po svom hvale vrijednom karakteru.

  • Svoju publiku osvaja toplim osmijehom i spontanom prirodom, stječući reputaciju pozitivne osobe. Rada je u posljednje vrijeme pokazala duboku naklonost prema životinjama, temi koja je u više navrata izazvala veliku pozornost. Podijeljena je fotografija na kojoj su tri mala mačića, što je izazvalo veliki interes njezinih pratitelja.

Radost je bila prožeta ukućanima jer je prisustvo ova tri malena bića, koja su utočište našla u blizini Manojlovica, ostavila sve zapanjene. Posebno se istaknuo njezin otac Rade koji je viđen kako zadovoljno ljulja jednu od mačkica i privukao pažnju fotografa. Rada je dosljedno iskazivala svoju duboku naklonost prema životinjama, ističući svoju duboku ljubav prema njima.

BONUS TEKST

Na proslavi njezina rođendana suprug je u pratnji djece aranžirao prekrasan buket ruža na kojem je ispisao poruku „Za najbolju mamu. Manekenka Dejana Živković uporno je plijenila pozornost svojim izgledom; međutim, podlegla je privlačnosti estetskih poboljšanja, da bi kasnije izrazila žaljenje zbog svoje odluke. I sama je potvrdila da je trošak estetske kirurgije rezultirao gubitkom posla.

  • Gajila sam težnju da istražim svaku mogućnost, vjerujući da je moja inherentna ljepota nedovoljna. Moja prvotna odluka dovela me do poboljšanja usana jer me privukla privlačnost novosti. Nažalost, dogodila se pogreška, koja je izgleda bila namjerna. Iako bih pozdravio priliku da pokrenem pravni postupak protiv nje, nedostaju mi ​​potrebni dokazi. Ne vjerujem da je moja obveza služiti kao karma za sve.

Zbog doktoričinog gubitka mogućnosti za modeling, suočila sam se s brojnim odbijenicama raznih agencija, napomenula je Dejana. Trenutno se Dejana bavi obiteljskim životom, svakodnevno se brine za svoje dvoje djece, a obiteljske fotografije često dijeli na svojim društvenim mrežama, kao što je to učinila i ovom prilikom. “Dan počinje s ljubavlju mog života koja me budi, predstavljajući muža koji nosi 101 ružu, u pratnji naših malih anđela koji pjevaju ‘Sretan rođendan’… moje srce se osjeća potpunije nego ikada.” Takva ljubav i sreća… što drugo poželjeti?

 

  • Izražavam svoju zahvalnost Bogu za ove neprocjenjive trenutke i za život pun ljubavi. Sretan mi rođendan, najljepši dan ikada!”, napisala je Dejana u svojoj objavi. Na proslavi njezina rođendana njezin je suprug, zajedno s djecom, aranžirao raskošan buket ruža na koji je ispisao poruku koja glasi: “Za najbolju mamu. Manekenka je otvoreno izrazila svoje oduševljenje podijelivši kompletan video na svom Instagram profilu, što je rezultiralo obiljem pozitivnih komentara i rođendanskih čestitki.

Dejana Živković, ponosna majka dvoje djece, nedavno je privukla pozornost otkrivši svoju nevjerojatnu fizičku transformaciju samo sedam mjeseci nakon poroda, pokazujući svoju predanost i posvećenost fitnesu. Zanimljivo je da je Dejana dijete rodila u privatnoj medicinskoj ustanovi u Beogradu. Ime Novak, kada se doslovno tumači, znači “početi iznova”, odražavajući bit novorođenčeta – novo poglavlje života ispunjeno novim radostima i prilikama.