U današnjem čalnku vam donosimo test gdje možete da otkrijete kakva ste zapravo osoba. Ova procjena osobnosti pomoći će vam da odredite jeste li skloni ljubavi ili bježite od nje. Simbolika svojstvena testiranju osobnosti otkriva, na nijansiran, ali duboko pronicljiv način, bezbroj tajni koje naša podsvijest vješto skriva.

  • Ako se nađete u mukama s pitanjima koja se tiču ​​ljubavi, ovaj test je posebno prikladan za vaše potrebe. Provedite nekoliko mirnih trenutaka promatrajući fotografiju, jer početni detalj koji zaokupi vašu pažnju otkriva što se nalazi u vašoj podsvijesti.

Lik pojedinca.

Ako je vaš prvi dojam bio nečije lice, to znači da imate veliku perspektivu. Skloni ste preciznoj strategiji svakog aspekta svog života, od izbora ručka do obrazovnih ustanova koje će vaša buduća djeca pohađati. U srži vaših želja u vezi leži čežnja za stabilnošću i kontrolom. Napredujete kada ste u poziciji da vodite druge. Za vas je bitno da imate snažnog partnera koji vjeruje u vaše sposobnosti i voljan vam je dopustiti da preuzmete uzde.

2. Ovis oven

Ako ste prvo primijetili ovcu, to znači da posjedujete osjetljivu i romantičnu narav, sklonu osjećajima tuge. Vjerojatno imate brojne obožavatelje; međutim, pristupate im s oprezom zbog straha od mogućeg odbijanja ili, što je još važnije, razočaranja na neki način. U vezi, želja vam je da vam partner pruži nepokolebljivu pažnju, jer čeznete za malim iznenađenjima i romantičnim društvom.

3. Mlado muško

dijete smješteno u blizini stabla Ako vaše početno promatranje bude dječak kraj stabla, prepoznajete se kao optimistični realist. Preporučljivo je suzdržati se od ulaganja vremena u nevažne asocijacije i odmah procijeniti odgovara li ta osoba vašim potrebama. U vezi su vam prioriteti otvorena komunikacija i povjerenje. Ne trebate cvijeće niti svakodnevne nežnosti, jer želite partnera koji utjelovljuje racionalnost i odgovornost.

4. Skloništa

Ako su kabine bile vaše prvo zapažanje, vjerojatno oklijevate prema ozbiljnim vezama, unatoč duboko ukorijenjenoj želji za jednom. Dok vam se koncept imati partnera sviđa u teoriji, mogućnost dijeljenja života s drugom osobom izaziva strah. Povijesno gledano, možda ste izbjegavali veze; međutim, pojam trajne samoće nije onaj koji želite prigrliti. Vaše težnje za vezom usredotočene su na druženje i fizičku bliskost. Od iznimne je važnosti da vam partner služi prvenstveno kao prijatelj, a vi pridajete značajnu vrijednost razumijevanju i poštovanju osobnih granica.

BONSU TEKST

  • Iskustvo majke tijekom okupljanja gostiju kod sina i snahe bilo je prilično mučno. Majka je izrazila žaljenje na sina i snahu, otkrivši da su joj nanijeli duševnu bol. Naime, kada je odlučila sa suprugom otići u posjet sinu i snahi u glavnom gradu Srbije, nije bila svjesna događaja koji će se odvijati tijekom njihovog boravka tamo. U nastavku donosimo njezinu potpunu ispovijest: Suprug i ja živimo na selu, gdje s velikim zadovoljstvom ugošćujemo goste.

Odredili smo posebnu sobu za njihov smještaj i dosljedno smo spremni ugostiti svakoga. U ljetnim mjesecima gosti mogu odlučiti i spavati na verandi, dok potkrovlje uvijek ostaje udobno i ukusno namješteno. U prošlosti smo goste primali u svoju spavaću sobu; međutim, sada kada smo u šezdesetima, više se ne bavimo tom praksom. Soba namijenjena gostima je prilično udobna.

  • Naša obitelj uključuje dva odrasla sina, obojica žive sa svojim obiteljima. Mlađi sin živi u neposrednoj blizini nas i često nas posjećuje, dovodi i svoju djecu. Nasuprot tome, stariji sin svoju je obitelj osnovao u Beogradu, gdje vodi privatni biznis. Zbog našeg boravka u selu, njegovi posjeti su nam rijetki. Kad god dođe u posjet sa svojom suprugom i djecom, mi posebno organiziramo njihovu dobrodošlicu.

Sve pomno organiziramo, brinemo o čistoći, a ja pripremam razna ukusna jela i slastice. Ipak, moja šogorica ne želi nam se pridružiti, navodeći kao razlog nedostatak aktivnosti u selu, zbog čega joj je već nakon sat vremena dosadno. Prošle godine smo suprug i ja odlučili da ih posjetimo. Sina smo obavijestili o našim planovima tjedan dana prije dolaska. Po dolasku sjeli smo za namjenski stol i započeli razgovor.

  • Kako se bližila večer, postalo je očito da u kući nema smještaja za nas. Sin nam je sredio smještaj u hotelu na suprotnoj strani grada, situacija koja je za nas bila potpuno nezamisliva. Bili smo spremni odmoriti se na podu; međutim, moja šogorica je bila uporna, više puta ponavljajući da je soba već rezervirana i plaćena. Slijedom toga, moj sin je pozvao taksi i nastavili smo do hotela.

Bilo je jasno da se osjeća nelagodno, ali nije imao spasa jer je slijedio upute svoje žene. Bez riječi smo ušli u taksi i otišli. Kad smo se sljedećeg jutra probudili, otkrili smo da u blizini nema dostupnih restorana jer su cijene bile pretjerane za naš proračun. Stoga smo odlučili još jednom posjetiti sina.

  • Međutim, otkrili smo da nitko nije očekivao naš dolazak; svaki pojedinac bio je zaokupljen svojim odgovornostima i obvezama, ostavljajući im malo vremena za nas. Još jednom smo dočekali večer prije povlačenja na odmor u hotelu. Sutradan smo se vratili kući. Tijekom putovanja neprestano sam plakala dok sam se borila da shvatim prirodu svog odnosa s roditeljima.

Po dolasku kući sve detalje ispričali smo drugom sinu, koji je odmah kontaktirao brata, što je rezultiralo svađom. Od našeg posjeta bitno se promijenila dinamika komunikacije s našim najstarijim sinom koju sada karakteriziraju rijetki i kratki telefonski pozivi. Suzdržao sam se da nikome ne otkrijem našu sramotu. Kako sam uopće mogao artikulirati da nas je naš sin zapravo istjerao iz stana?