Michael je na društvenim mrežama objavio da je u velikoj nevolji nakon divlje noći tijekom koje su on i njegova 34-godišnja nevjenčana kći bili sami kod kuće te nakon opuštanja i pijančevanja zajedno završili u krevetu. Šokantan događaj ostavio mu je veliki problem. s posljedicama koje ne može sam riješiti, prenosi The Sun. Nakon noći pijanog razvrata, Sam ne zna kako se suočiti s istinom.

  • “Dragi Dietrich, bio sam pijan i krenuo sam u seksualnu avanturu s kćeri svoje djevojke, ali kad sam se sljedećeg jutra probudio, nisam se ničega sjećao. Prvo sam mislio da sam sa svojom djevojkom. Ali kada sam se okrenuo i vidio nepoznatu odjeću i stvari, shvatio sam da nešto nije u redu i da nisam tamo gdje sam trebao biti. Moja djevojka ima 51, a ja 58 godina. Zajedno smo četiri godine.

Ona ima kćer od 34 godine i kad sam shvatio s kim sam proveo noć, stisnuo mi se želudac i nisam mogao shvatiti da sam se probudio u spavaćoj sobi njene kćeri, a ona u krevetu. Idi u sobu. Nešto je govorila, ali meni je zvonilo u ušima i nisam se mogao koncentrirati. Činilo mi se kao da je netko usporio film koji sam gledao. Pozvala me u dnevnu sobu. Tamo sam nastavio piti i ničega se ne sjećam… Ustao sam iz kreveta, otišao u kupaonicu i stao pred ogledalo.

  • Samo sam zurila u sebe. Bio je to jako čudan osjećaj, kao da odraz u ogledalu nisam ja. Uzela sam ručnik, omotala ga oko sebe i vratila se u spavaću sobu. Želudac mi se stisnuo i došlo mi je da povratim. Nasmijala se i rekla mi da mjesecima mašta o ovom činu i da već dugo želi imati seks, a ja sam se iznenadio kada je to rekla. Molio sam je da ode, ali ona je obavila ruke oko mog vrata i tiho šapnula da je samo držim. Popustio sam i zagrlio je. Ne znam što mi je bilo, ali opet smo se posvađali.

Bio bih neiskren kad bih rekao da nije bilo divno. U tom trenutku pomislio sam da vidim fatamorganu, kao da sanjam. Ali tada me je savjest jako potresla i znao sam da ne možemo biti zajedno. Dok smo ležale u krevetu nakon seksa, rekla mi je da me njena majka prevarila svaki put kad je išla na poslovni put. Nisam mogao vjerovati svojim ušima. Cijela situacija je bila čudna, kasnije tog dana moja se supruga vratila s poslovnog puta, ali čim je ušla u kuću osjetila je da nešto nije u redu. Ali nije tako.

  • Pitao sam je što se događa, a ona je priznala da je spavala s drugim muškarcima i spomenula da se nikada nismo službeno obvezali na vezu ili spomenula ekskluzivnost. Rekao sam joj da ću provesti noć s njezinom kćeri – to me ubijalo. Naravno da je otišla. Blijeda i zadihana napustila je sobu. Onda smo prekinuli. Bilo je još neugodnih situacija, ali ne mogu sve nabrojati.

Od tog trenutka njena kći više nije napuštala moje srce. Trebam li nastaviti viđati njezinu kćer? Dietrich je odgovorio: “Definitivno bih rekao da je to loša ideja.” Ako živite u Engleskoj ili Walesu, tehnički nije protuzakonito imati seks s kćeri svoje bivše žene – osim ako je službeno ne usvojite.

  • Ali ti si kao otac ovoj djevojci koja je tvoja kći od svoje četrnaeste godine. Ako živite u Škotskoj, ilegalno je imati seks s njom. Gdje je njezin biološki otac? Ako ne budu imali kontakt, ona će sigurno osjetiti posljedice toga što on ne želi imati ništa s njom, ali to je nešto što treba riješiti s mamom i/ili psihologom. Najbolje je razgovarati s njom i potaknuti je na više druženja, druženja, upoznavanja novih ljudi… i možda nađe dečka sličnih godina.