Svjedočite nečemu doista nevjerojatnom jednostavnim stavljanjem lovorovog lista na svoja stopala.

Odvojite trenutak i pogledajte video u nastavku i iz prve ruke svjedočite mnogim zdravstvenim dobrobitima povezanim s konzumacijom lovorovog lista.

BONUS:

Dok čekate, plijesan na rajčicama možete učinkovito ukloniti ovim jednostavnim domaćim sprejom koji se prema mom iskustvu pokazao jednako učinkovitim kao i skupi fungicidi. Zaštitite svoj urod bez pribjegavanja štetnim kemikalijama. U našoj opsežnoj kompilaciji prikupili smo širok izbor prirodnih sprejeva koji su pokazali izuzetnu učinkovitost u borbi protiv opasne plijesni. Dopustite mi da vam ispričam o ovom fantastičnom spreju s kojim me upoznao moj šogor. Apsolutno je nevjerojatno i ne mogu ga se zasititi.

  • Ovaj sprej ne samo da uklanja plijesan, već i učinkovito čuva moje voljene rajčice. Kako bismo zadovoljili svoje potrebe potrebno nam je: Količina vode je ukupno 5 litara. Za dovršetak recepta trebat će vam jedna žlica sode bikarbone. Za pravilno izvođenje ovog recepta potrebno je upotrijebiti mjeru od tri žlice ulja. Za učinkovito čišćenje bit će dovoljna samo žličica tekućeg sapuna. pristup: Sve bitne komponente dobro izmiješajte. Nakon što se otopina snažno protrese, odmah poprskajte njome lišće biljke rajčice.

Stavke potrebne za drugo prskanje su sljedeće: Jedna posuda puna borovih ili jelovih iglica. Količina vode je 500 mililitara. Da biste izvršili zadatak, morate imati 30 grama sapuna za pranje rublja. pristup: Igle za pletenje uronite u vodu i zagrijte je do točke vrenja te ostavite da kuhaju 5 minuta. Nakon pažljivog procjeđivanja otopine preporuča se razrijediti miješanjem 1 dijela otopine s 5 dijelova razrjeđivača.

  • Nakon što dovršite taj korak, dobro umiješajte sapun u smjesu i odmah ga upotrijebite tako da ga prebacite u bočicu s raspršivačem. Sprej broj tri. Osnovni zahtjev je: Jedna litra svježe sakupljene kravlje balege. Zapremina vode je 10 litara. pristup: Pomiješajte stajnjak s vodom i odmah zalijte biljke, pazeći da korijenje dobije dovoljno vlage. Trebamo ga za naš četvrti spritz Jedan kilogram koprive je količina u pitanju. Količina koja odgovara tri litre vode.

Potrebna količina sapuna za pranje rublja je 30 grama. pristup: Za pripremu koprive lagano je narežite na sitne komadiće, potopite u vodu i ostavite da se namače tijekom dana. Kako bi se osigurali učinkoviti rezultati, neophodno je nanijeti sprej odmah nakon dodavanja soje i sapuna za pranje rublja u otopinu. Sprej br. 5 je jedinstven i poseban sprej s posebnom oznakom. Mora biti ispunjen određeni uvjet: Za ispunjenje recepta potrebno je imati točno 200 grama češnjaka. Količina vode koju treba izmjeriti je točno 200 mililitara.

  • Količina joda je 20 grama. Za kvalitetno pranje rublja potrebna je određena količina od 30 grama sapuna. pristup: Češnjak sameljite u stroju za mljevenje i ostavite da odstoji u vodi 2-3 dana da se macerira. Da biste postigli željeno razrjeđenje, jednostavno pomiješajte filtriranu infuziju s 10 litara vode.

Za optimalno tretiranje rajčice, važno je dobro pomiješati jod i sapun prije nanošenja spreja. Treba nam sprej broj šest. Što se potrošnje tiče, postoji mogućnost odabira dvije litre mlijeka ili sirutke. Količina šećera mjeri se na 200 grama. Volumen vode je značajnih 10 litara. pristup: Sve elemente pomiješajte i dobivenu smjesu prskanjem nanesite na biljke.