Navodno je bila s redateljima, ali i tehničarima i ostalim članovima seta. Bilo joj je važno samo da ne bude sama Oduvijek je poznato da Frank Sinatra nije bio vjeran svojoj supruzi Nancy s kojom je imao troje djece, ali nije ni pomišljao ostaviti je zbog neke od svojih ljubavnica.

  • Sve dok se nije pojavila ljubav njegova života, Ava Gardner, za koju je tvrdio da je ženska verzija njega samog. Ava i Sinatra upoznali su se kada je ona imala samo 18 godina i tek je započela svoju karijeru. U to je vrijeme bila s Mickeyjem Rooneyjem, a iako je Sinatra već tada smatrao da je jedna od najljepših žena koje je ikad vidio, bila je još premlada za njega pa nije mislio da će njih dvoje ikada biti zajedno.

Najljepša žena koja je šetala Beogradom: Milica Milša pati za njom – “Samo da ti čujem glas” Najgora hrana za crijeva: Vjerojatno jedete barem jednu svaki dan i time uništavate svoje zdravlje No, gotovo šest godina kasnije ponovno su se sreli na jednoj zabavi. “Znala sam da je oženjen i stvarno, oženjeni muškarci nisu dobro kotirali na mojoj ljestvici, ali bio je zgodan, šarmantan i očito mi se sviđao”, rekla je kasnije.

  • Tu su večer otišli i na piće, a kasnije su završili u njegovoj sobi. Priča se da, iako nije oklijevala s drugim muškarcima, Ava Gardner te večeri nije popustila Franku Sinatri. On ju je odvezao kući, a njihova romansa tek je počela. Prošlo je nekoliko mjeseci dok se ponovno nisu vidjeli, ali njihova zajednička fascinacija nije nestala. “Oboje smo bili ljubomorni, impulzivni.

Kad ja izgubim živce, gotovo je. Kao i on”, rekla je Ava o njihovoj vezi. Glumica mu isprva nije vjerovala da će zbog nje ostaviti suprugu, ali on to doista jest. Navodno ju je doveo pred Nancy kako bi se i sama uvjerila da on doista traži razvod. Voljeli su zabave, alkohol, cigarete i glazbu. Mrzili su samoću, voljeli seks i oboje su imali abnormalan strah od smrti. Bili su potpuno isti. Vjenčali su se 1951., ona je imala 28, a on 35 godina.

  • Iako je bila luda za Frankom, znalo se da ga Ava vara Pogotovo ako je morala putovati zbog posla. – Ava je mrzila samoću, nije mogla biti sama. Stalno je tražila nekoga da joj pravi društvo – rekao je jedan od članova filmskog seta koji je s njom radio. Navodno je bila s redateljima, ali i tehničarima te ostalim članovima seta.

Jedino joj je bilo važno da ne bude sama. Frank se neprestano bojao da će je izgubiti, smetali su mu muškarci s kojima je bila prije njega i stalno se bojao muškaraca s kojima je radila. Bacali su se kroz prozore, vrištali jedno na drugo, a sve zbog ljubomore”, pričali su kasnije njihovi poznanici. Međutim, bio je sličan. Njegovi prijatelji su tvrdili da nije mogao spavati ako žena nije uz njega u krevetu.

  • No, to nije bio razlog njihovog prekida, već karijera. Ava je bila na vrhuncu slave, dok je Sinatra postao još posesivniji i još ljubomorniji. No, njihovi poznanici tvrde da je on bio taj koji je više uložio u njihovu vezu. Bila je sebična, brinula je samo o sebi, a on je puno uložio u taj brak”, tvrde. Ava je bila ta koja je odlučila da je vrijeme za razvod. Prijateljima je navodno rekla da je više ne može seksualno zadovoljiti.

Bio je očajan, pokušao je prerezati vene da je vrati, ali ona nije reagirala. Nije ga ni posjetila u bolnici. Ipak, nakon razvoda 1957. rekla je: “Nikada nisam bila sretnija nego kad sam bila u braku s Frankom. Da se ponovno udajem, udala bih se samo za njega. Kad bih to želio podijeliti s drugim ženama, bile bismo sretne”, piše Daily Mail. I nakon razvoda redovito su se čuli. Ava je umrla 1990., a Frank osam godina kasnije. Njegova kći Tina kasnije je otkrila da nikada nije prebolio Avinu smrt.