Jovanka Budisavljević, koja je već radila s Jovankom Broz, dala mi je novac koji je zaradila i uložila je mnogo truda u svoju karijeru i život. Dragi Hrvati, vi ćete izabrati antinatalnu skrb mlade generacije. Da biste to postigli, morate se potruditi učiniti ono što trebate i bit će vam ugodno.

 

MOLIM VAS OPREZNI I NE PROPUSTITE IH IZ JOVANKE BROZ!

Pazite kako novi stižu! FOTO Nažalost, jedino što nedostaje je činjenica da je Jovanka Broz ljubomorna na Titu, prvu damu Jugoslavije. Kad sam započeo svoju biografiju, suočio sam se s mnogo nagađanja i Jovanka je bila toliko sretna da mi to više nije trebalo. Nakon Titove smrti, mislio sam da sam se dobro proveo i dokazao da sam dobro živio u izolaciji. Većina ljudi iz Kine je na zadnjoj godini u Goci Uzelac i gledali su kanal na Pink TV.

  • Nakon što svoju prvu medalju stavite na test, morate odvojiti vrijeme koje želite provesti s Jovankom i svojom djevojkom. Zanimljivo je da je ona od nove godine: Gordana Goca Uzelac, koja je svoju sreću upravo dočekala na TV Pink. Treba mi medalja za početak nove sezone. Porodica Jovanke Broz bila je podrška tijekom njenog života, a unuke s je posćivale često, čujući priče ili vrijeme kada je bila prva dama Jugoslavije. Moji su roditelji već stekli svoja prva iskustva i upoznali se s njihovom kulturom i kulturnom poviješću. 

 

BONUS TEKST

Predstavljamo vam prirodni napitak, porijeklom iz stare Njemačke, koji se sastoji od limuna, češnjaka, đumbira i vode. Njegove brojne dobrobiti proizlaze iz kombinacije ove tri super zdrave namirnice koje mogu imati vrlo pozitivne zdravstvene učinke na naše tijelo. Zdravstvene prednosti:

– Regulacija povišene razine masnoća u krvi – Prevencija i liječenje začepljenja arterija Nemojte to propustiti Dobila je prelako kviz pitanje, zbog njenog odgovora cijeli Balkan umire od smijeha Snimak svadbe iz Srbije oduševio cijeli region: Kažu da je ovo najjača pjesma za ulazak mladenaca ikad Stavila bijeli luk u nos, nakon deset minuta dogodila joj se jeziva stvar (video) Najbolji asfaltni krovovi u SAD-u (vidi popis) Asfaltni krov bi Taboola – Prevencija i liječenje infekcija i prehlada

– Prirodno jačanje imunološkog sustava – Prirodno čišćenje jetre – Sprječavanje umora Prevencija slobodnih radikala u tijelu koji uzrokuju najteže bolesti i mnoga druga stanja vezana uz bolesti srca i krvožilnog sustava trebate: 4 limuna s korom (suvišno je spominjati pokušaj pronalaska organski uzgojenih limuna 4 velike cijele glavice češnjaka 1 mali korijen đumbira (oko 3-4 cm) 2 litre čiste vode

Detaljne upute za pripremu ovog prirodnog lijeka Limune operite i narežite na komadiće. Češnjak ogulite i izmiksajte u blenderu s limunom i đumbirom. Dodajte smjesu u metalnu zdjelu. Dodati 2 litre vode i sve zajedno zagrijati dok skoro ne prokuha. Odmah isključite vatru prije nego što smjesa zavrije i pustite da se sve ohladi. Procijedite kroz srednje cjedilo i ulijte u staklene boce.

Piti po jednu čašu svaki dan, najmanje 2 sata prije obroka ili natašte. Terapija traje 3 tjedna, uz dnevnu konzumaciju jedne čaše, nakon čega treba napraviti pauzu od tjedan dana. Nakon pauze možete nastaviti s konzumacijom u istom ciklusu. Ako vam se okus ne sviđa, možete dodati malo meda po ukusu. Nakon 3 tjedna korištenja, trebali biste osjetiti značajnu regeneraciju vašeg tijela.