Astrologija predstavlja poseban fenomen za brojne pojedince; neki vjeruju u njegovu valjanost, dok ga drugi smatraju samo izvorom zabave, promatrajući ga u konačnici kao oblik praznovjerja. Danas ćemo vam otkriti spoznaje astroloških stručnjaka o različitim znakovima zodijaka.

Pojedinci koji vjeruju u astrološke spoznaje vjerojatno će biti zadovoljni najnovijom objavom. Čini se da će svemir posebno biti naklonjen trima određenim horoskopskim znakovima, a danas ćemo otkriti koji su to znakovi. Nadolazeći Mladi Mjesec u Blizancima, koji bi trebao nastupiti sutra u 6:37 ujutro, najavljuje značajne utjecaje za svaki horoskopski znak i ukazuje na promjene koje će se manifestirati ove jeseni.

Oni koji opažaju ograničenja ili manjak slobode u svojim sadašnjim situacijama trebali bi prepoznati da ovaj astrološki događaj predstavlja ključnu priliku za transformaciju. Mladi Mjesec u Blizancima označava početak novog poglavlja i pokreće životni ciklus koji promiče pokretanje potpuno novih potraga. Na primjer, pojedinci koji traže rješenja koja se odnose na njihov profesionalni život vidjet će da su mjeseci koji prethode jeseni prilika za novi uvid.

Oni koji se nadaju napretku u svojim poslovnim pothvatima trebali bi shvatiti da takve promjene dolaze, a strategije koje trenutno koristimo postat će očigledne do jeseni 2023. Mladi Mjesec u Blizancima uvodi snažnu, brzu i promjenjivu energiju. Ovaj utjecaj ima sposobnost poticanja obnovljene perspektive i revitalizacije, osobito u pogledu komunikacije, učenja i kognitivnih funkcija.

Prihvaćanje različitosti i transformacije karakteristično za Blizance može postati vidljivo u vašim angažmanima s drugima i artikulaciji vaših misli tijekom ovog razdoblja. Mladi Mjesec ima potencijal potaknuti znatiželju i povećati mentalni angažman, što rezultira pojačanim interesom za istraživanje novih ideja, razmjenu uvida i stjecanje znanja. Ova faza nudi izvrsnu priliku za pokretanje novih nastojanja, nastavak obrazovnih programa ili istraživanje načina za poboljšanje vještina i znanja.

Svaki horoskopski znak će osjetiti utjecaj mladog Mjeseca u Blizancima, a posebno će biti naglašeni Blizanci, Vaga i Vodenjak. Za pojedince rođene u znaku Vage, mladi Mjesec koji se pojavljuje u devetoj kući predstavlja izvanrednu priliku za visoko obrazovanje ili znanstvene napore. Štoviše, ovaj spoj označava povoljan trenutak za organiziranje putovanja koje bi moglo značajno promijeniti vaš pogled na život.

Prevladavajući astrološki uvjeti sugeriraju fazu osobne transformacije, u kojoj će odluke koje donesete danas oblikovati vašu budućnost. Ovo je idealno vrijeme da se upustite u novi pothvat ili odaberete put koji bi mogao duboko utjecati na vašu egzistenciju. Približava se važan sastanak koji koincidira s Mladim Mjesecom u vašoj petoj kući. Za osobe koje su u vezanim vezama ili u braku, ovo vrijeme je posebno povoljno za razmišljanje o proširenju obitelji. Preporučljivo je iskoristiti ovu astrološku fazu za stvaranje novih veza ili povećanje spremnosti za one u vašem unutarnjem krugu.

BONUS TEKST

Poznati glumac Richard Gere 31. kolovoza obilježava svoj 75. rođendan, izazivajući nostalgiju kod žena koje ga smatraju jednim od najprivlačnijih holivudskih šarmera. Nakon što je osvojio brojna srca prije nego što je kasnije u životu uspostavio dugoročnu vezu, glumac je nedavno prigrlio očinstvo dolaskom sina kojeg je rodila Alejandro Silva, koji je 33 godine mlađi od njega. Njihov prvi susret dogodio se u njegovoj mladosti dok je bio u društvu njenog oca, biznismena i bivšeg dopredsjednika nogometnog kluba “Real Madrid”.

  • Godine 2014. ponovno su se našli u luksuznom hotelu u Italiji koji je kupila s bivšim suprugom i kojim je on upravljao. Ovaj susret, dogovoren na prijedlog zajedničkog poznanika, doveo je do trenutnog stvaranja veze među njima. Intrigantno je primijetiti da su obje strane bile u brakorazvodnom postupku tijekom razdoblja njihova susreta. Potaknuta svojom naklonošću prema njemu, prigrlila je budizam i preselila se u New York.

Godine 2019. dobili su svoje prvo zajedničko dijete, sina Aleksandra, pridruživši se djeci koju su oboje imali iz prijašnjih brakova. Sljedeće 2020. godine otkrili su da iščekuju dolazak drugog djeteta. Trenutno žive na ranču u New Yorku, cijeneći zajedničko vrijeme u potpunoj osami. Nakon početka veze, par se preselio u New York. Kako bi zadržali povjerljivost svoje romantične veze, smišljali su razne strategije kako bi izmakli paparazzima.

  • Nadalje, njihov zajednički interes za budizam i meditaciju nadahnuo ih je da zajedno krenu na putovanja u Indiju i Nepal. Tijekom intervjua s Oprah Winfrey 2013., poznata Cindy Crawford je primijetila: “S 22 godine još uvijek ste u procesu otkrivanja tko ste i koje su vaše težnje, dok se on približavao 40-oj.” Dvadesete služe kao ključno razdoblje za žene, označavajući početak priznavanja svoje moći i iskorištavanje svoje unutarnje snage.

Međutim, ovaj se prijelaz može pokazati izazovnim, osobito pri ulasku u vezu, jer se može činiti da taj osjećaj osnaženosti nestaje. Povremeno sam iskusio snažnu želju da preuzmem vodeću ulogu prolazeći pored drugih; međutim, Richard nije podržavao ovu ideju. Sindi je priznala svoju ulogu u zagovaranju braka, izrazivši: “Kao dijete bila sam očarana romantičnim filmovima, zamišljajući veliko vjenčanje slično onima prikazanim u bajkama.”

  • Otkrila je da je nakon nekoliko godina suživota uporno preispitivala njihov dogovor o vjenčanju. Unatoč njezinom uspjehu u uvjeravanju glumca da nastavi s brakom, to se na kraju pokazalo kao nepromišljen izbor. U stvari, brak para trajao je samo 7 mjeseci nakon njihove ceremonije vjenčanja. Kad su je prije nekoliko godina ispitivali o razlozima njihovog razdvajanja, Sindi je priznala da su elementi kao što su razlika u godinama, različite obveze i nedostatak prijateljstva u njihovoj vezi pridonijeli njihovoj odluci.