Svi smo se suočili da nam se u toaletu pojavi buđ koja itekako zna bit neugodna za oči, a posebno teška za održavanje. Osobe koje boluju od astme ili alergija mogu otkriti da, osim neprivlačnog izgleda, ova stanja mogu predstavljati i potencijalnu prijetnju njihovom zdravlju. Slijedom toga, danas želimo predstaviti četiri prirodna lijeka za borbu protiv ovog problema.

  • Vrlo je vjerojatno da već posjedujete te predmete u svom domu, a da toga niste svjesni; stoga razmislite o korištenju savjeta s portala mitrucoscaseros kako biste učinkovito uklonili ovaj neželjeni problem. Ova radnja će eliminirati samo tamni prsten koji okružuje WC. Natrijev bikarbonat Soda bikarbona služi kao izuzetno sredstvo za upijanje vlage. Jednostavno otopite tvar u čaši vode i nanesite je prskanjem na zahvaćena područja oko bidea i WC školjke.

Nakon toga četkicom za zube temeljito očistite površinu i uklonite svu nakupljenu prljavštinu. Na kraju, očistite netaknutom vlažnom krpom. Ocat Za razliku od sode bikarbone, preporučljivo ju je koristiti u nerazrijeđenom obliku kako bi se održala njezina kisela koncentracija. Ostavite ga na kontaminiranoj površini neko vrijeme. Nakon toga, osigurajte temeljito čišćenje nakon čega slijedi konačno ispiranje.

  • Ovaj proizvod vašoj će kupaonici dati izniman sjaj i besprijekornu čistoću. Ulje dobiveno iz stabla čaja Bez sumnje, ova opcija podrazumijeva veći trošak u usporedbi s alternativama; međutim, ulje čajevca nudi značajne prednosti, posebno zahvaljujući svojim antifungalnim svojstvima. Pomiješajte jednu žlicu ovog ulja s čašom vode i krpom nanesite smjesu na površinu, pazeći da ulje dobro prodre u fuge.

Pustite da ostane na mjestu kratko vrijeme prije nego što nastavite s ispiranjem. Dihidrogen dioksid Učinkovitost vodikovog peroksida nadilazi njegovu sposobnost eliminiranja bakterija. Doista, posjeduje sposobnost uklanjanja plijesni, a istovremeno osigurava da se tijekom procesa ne stvaraju otrovni plinovi. Jednostavno nanesite sprej na površinu i ostavite da odstoji najmanje petnaest minuta.

  • Nakon toga, malom četkicom ili starom četkicom za zube izribajte površinu, nakon čega slijedi temeljito ispiranje. Postoje dodatne učinkovite i isplative alternative koje se mogu koristiti u domu, uključujući tvari poput izbjeljivača ili amonijaka.

Međutim, nedostatak im je što također ugrožavaju cjelovitost materijala korištenih u bideu ili kadi. Slijedom toga, odlučite li koristiti ove dvije kemijske tvari, nužno je to učiniti u ograničenim količinama i suzdržati se od njihovog miješanja; nepridržavanje ovog opreza može dovesti do stvaranja vrlo otrovnih para.

BONUS TEKST

James Greenwood, star 42 godine, koji živi u Walesu sa svojom partnericom, Rachel Jones, starom 31 godinu, izvijestio je da je počeo osjećati vrtoglavicu popraćenu “konstantnim” i “tupim” glavoboljama u svibnju dok je razgovarao sa svojim zetom. Ubrzo nakon toga, zakazao je pregled kod svog liječnika opće prakse za 5. lipnja.

  • Tijekom ovog posjeta, obaviješten je da su njegovi simptomi vjerojatno povezani s dehidracijom. Osim toga, s obzirom na to da nosi naočale i da njegovo zanimanje zahtijeva intenzivno korištenje računala, bilo je preporučljivo da se podvrgne pregledu očiju kako bi se utvrdilo je li došlo do pogoršanja vida. Greenwood je podvrgnut i krvnim testovima i elektrokardiogramom (EKG), izvješćujući da su rezultati tih pregleda bili povoljni. Nekoliko dana nakon pregleda dogodila se nesvakidašnja pojava.

“Putovao sam gradom kad se to učinilo poput izvantjelesnog iskustva; sve oko mene kao da je usporilo, što je izazvalo veliku zabrinutost”, primijetio je. Za isti dan zakazao je pregled kod svog liječnika opće prakse, pri čemu je obaviješten da njegovi simptomi ukazuju na migrenu. Kako nikada nisam iskusio migrene, situaciji sam pristupio sa skepsom.

  • Slično mom prvom pregledu kod liječnika opće prakse, zatražio sam neki oblik snimanja; možda je to bio instinkt ili intuitivna svijest, ali bio sam itekako svjestan svojih osjeta. Rekao je da su mu propisani lijekovi za ublažavanje migrene i time je stvar zaključena. Unatoč tome, dva dana nakon pregleda, Greenwood je ustao oko 5 ujutro s nesnosnom glavoboljom koja ga je natjerala da potraži pomoć u hitnoj službi.