Priznanja roditelja koji su se posvetili nezahvalnoj djeci puna su specifičnosti koje muče svakog roditelja. Odgoj djeteta je pothvat koji nosi značajnu odgovornost i uobičajeno je da roditelji čine pogreške koje imaju trajne posljedice na razvoj njihova djeteta. Kako roditelji odmiču u starije godine, često razmišljaju o svojim odgojnim izborima, razmišljajući o tome gdje su pogriješili i pitajući se zašto im dijete ne ponudi ni čašu vode.

  • Brojna svjedočanstva potvrđuju tu stvarnost; usprkos tome, roditelji dosljedno žrtvuju sve za dobrobit svoje djece, često se odriču i posljednjeg zalogaja kako bi osigurali njihovu udobnost. Nakon razvoda 2012., muškarac je, u zajedničkom pristanku s bivšom suprugom, prenio vlasništvo nad stanom na njihovu zajedničku djecu. “Od tog trenutka nema daljnje komunikacije s njima.

Da stvar bude gora, nisu podmirili troškove režija, što je rezultiralo isključenjem vode i struje. Nakon mnogo godina želim raskinuti darovni ugovor. Važno je napomenuti da je kuća uknjižena isključivo na moje ime, a darovni ugovor je sklopljen kod javnog bilježnika u Austriji”, rekao je čovjek za Moje vrijeme. Unatoč tome, postoje brojni primjeri ove prirode, a ovo je njihov izbor.

  • Slijed događaja je započeo nakon smrti mog supruga, nakon čega sam sklopila darovni ugovor kojim sam svoju imovinu prenijela na svoju djecu. U početku su se svađali, a kasnije su prekinuli svaku komunikaciju sa mnom. U 77. godini života skupio sam značajan iznos uz svoju suprugu. Trenutno živim sama u skromnom unajmljenom stanu od 25 kvadrata.

 

Moji unuci predstavljaju jedini izvor radosti u mom životu; međutim, kada su moja djeca u pitanju, ne mogu artikulirati svoje osjećaje“, s tugom izražava ova starija osoba. “Moja supruga i ja osigurali smo našem sinu sve moguće prednosti, uključujući novi auto, stan i financijsku potporu za njegovo vjenčanje, među raznim drugim prilikama. Međutim, on danas ne poseže ni za upitom o našoj dobrobiti kao Roditelji, usprkos našem pogoršanom zdravlju i brojnim operacijama kojima smo se podvrgli, pitam se jesmo li mi, kao roditelji, zaslužili ovakav tretman.

  • Nadam se da ovaj izvještaj služi kao upozorenje drugima da budu razboriti u sličnim okolnostima. iste pogreške,” izrazio je razočarani otac. G. Boris je otkrio da je imanje ostavio na svoje dvoje odrasle djece; međutim, on je usmeno odredio da će, dok su on i njegova žena još živi, ​​sve strane zadržati pravo korištenja.

“Ipak, djeca su počela procjenjivati ​​kome sam više naklonjena, a koga uskraćujem. Iako nam ne iznose svoje mišljenje, svađaju se međusobno. Boli me kad čujem takva razmjena; ne znam što će se dogoditi u našoj odsutnosti, oni će uzeti”, napominje. Prema Borisovim riječima, situacija je utjecala i na njegovu suprugu koja se razboljela zbog ostavinske rasprave.

  • “Ona trenutno uzima lijekove za svoje srce i štitnjaču. Za nas je duboko uznemirujuće vidjeti kako se pomno ispituju, svatko nastojeći dobiti više na račun drugoga. Iako nas ne zanemaruju u potpunosti – često posežu i posjećuju – Nikada to ne rade zajedno, to je izuzetno bolno; svaki dan se nađemo kako uzdišemo i razmišljamo gdje smo pogriješili u svom odgoju, rekao je Boris.